Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

Hotel New York

Ooit Holland Amerika Lijn en onderdeel van haar rijke en, ruim 140 jaar lange, geschiedenis. Op eigen wijze probeert Hotel New York de stijl van het reizen van toen te verwezenlijken. Deze boodschap zie je terug in de kamers, de vergaderzalen en de openbare ruimtes. Dé uitstraling die past bij een hotel in het voormalig hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn!

De 72 hotelkamers, waaronder twee torenkamers, een loft met dakterras en enkele directievertrekken, zijn ruim en hoog en hebben doorgaans uitzicht over het water. De koks van Hotel New York zorgen graag voor een goedgevulde maag: van ontbijt tot borrelhap, van afternoon tea tot buffet en van diner tot brunch. Voor ieder wat wils.

Alle 7 vergaderzalen beschikken over daglicht en het is mogelijk om apparatuur te huren ter ondersteuning van je bijeenkomst. Je kunt in Hotel New York kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Op deze romantische locatie met prachtig uitzicht over het water kun je ook in het huwelijksbootje stappen. Jullie dag kan geheel naar jullie wensen worden ingevuld!

Bekijk Hotel New York

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1228 beoordelingen

Mr./mrs. Hoogkamer-Hemmer
couples
14 February 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Groet
alone
14 February 2018
10
Uitstekend
als altijd mooie kamer met verrassende elementen ; uitstekend ontbijt op de kamer ; pas om 17 . 00 uur van de kamer en keurig met rust gelaten al die tijd ; nog altijd 1 van de leukste hotels van Nederland
Heer/mevrouw Blokland
couples
14 February 2018
10
Uitstekend
Een nachtje gelogeerd, wat een heerlijke ruime kamer, mooie badkamer en een heerlijk bed! Her ontbijt was uitgebreid en lekker. Niet te vergeten: de medewerkers zijn top! Vriendelijk en gastvrij.
Heer Nieuwenburg
family
7 February 2018
8
Goed
Heer Rutten
couples
7 February 2018
8
Goed
Klantvriendelijk, mooie omgeving, prachtig gebouw en heerlijk eten.
Heer Roescher
couples
5 February 2018
10
Uitstekend
Prachtig hotel met "ouderwetse" gastvrijheid. Superverblijf gehad in een van de torenkamers, zeer aan te bevelen.
Heer Berends
couples
31 January 2018
10
Uitstekend
Heer Mastbooms
friends
31 January 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Bruls
couples
6 December 2017
8
Goed
Heer Ringers
couples
6 December 2017
10
Uitstekend
Heer Loer
couples
27 November 2017
10
Uitstekend
Hotel New York voelt als thuiskomen. Tenminste 1x per jaar bedenken we iets, waardoor we wel moeten overnachten in dit fantastische hotel. We hebben zelfs een favoriete kamer. We kunnen eigenlijk niet wachten op de volgende keer.
Heer/mevrouw Braber-Mulder
couples
27 November 2017
10
Uitstekend
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de Torenkamer. Dat was door onze kinderen geregeld ter ere van onze trouwdag en het personeel speelde daar geweldig op in. Naast en op het bed lagen snoepjes en chocola er lagen handgeschreven kaarten. En het was al zo tot in de puntjes verzorgd: voor je bedacht dat iets handig zou zijn, kwam je het al tegen. We hebben geweldig genoten van alle extra's, de service en het uitzicht.
Heer/mevrouw Rutgers-van Dam
business
27 November 2017
2
Slecht
Mooi hotel, slechte service.
Heer/mevrouw van Driel
family
30 October 2017
8
Goed
Jammer bij receptie, rekening klaarmaken en voor 2 personen ontbijt in rekening brengen. Niet vragen met hoeveel personen bent u. Bij inchecken aangegeven dat ik alleen gebruik maak van de kamer. Na betaling constateerde ik dit. Gemeld bij receptie, sorry, direct rekening aangepast, een ontbijt minder in rekening gebracht. Thuis gekomen zie ik dat de gemeentelijke belastingen ook voor 2 personen in rekening is gebracht. Foutje of onoplettendheid bij de dame van de receptie. Gaarne jullie reactie.
Opmerking van de manager:
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review te schrijven over uw verblijf. Nogmaals onze excuses voor het misverstand betreft de rekening van het ontbijt. In Rotterdam worden de logiesbelasting niet per persoon berekend maar als percentage van de kamerprijzen, hopelijk verklaart dit uw vraag hierover.

Met vriendelijke groet,

Mark van der Meulen
Hotel New York
Heer/mevrouw Kamphuis
family
30 October 2017
10
Uitstekend
Zeer hartelijke en feestelijke ontvangst! We hadden deze overnachting en ontbijt van onze kinderen gekregen ter gelegenheid van onze 65ste verjaardag. We werden bij aankomst gefeliciteerd en op de kamer was ons bed versierd met gekleurde zuurtjes en lag een kaart met een felicitatie. We voelden ons echt jarig. Bij het ontbijtbuffet was de ontvangst en de guidence uitstekend, we hebben heerlijk gegeten.
Heer Maanen
friends
27 October 2017
10
Uitstekend
Heer Moes
business
24 October 2017
8
Goed
Hotel New York is voor mij een erg fijn en huiselijk hotel in de omgeving van mijn belangrijkste opdrachtgevers. Daarom kom ik er sinds maart 2004, vrijwel wekelijks. Zonder de authentieke sfeer en het zorgzame personeel had ik dat niet zo lang volgehouden. Top! Allemaal bedankt voor een jarenlang fijn verblijf. Hopelijk duurt het nog jaren.
Heer Strolenberg
couples
17 October 2017
10
Uitstekend
Heer Grievink
couples
13 October 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Tricot
couples
12 September 2017
10
Uitstekend
resultaten 1 - 20 van 1228 volgende >