Hotel New York
Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

Hotel New York

Ooit Holland Amerika Lijn en onderdeel van haar rijke en, ruim 140 jaar lange, geschiedenis. Op eigen wijze probeert Hotel New York de stijl van het reizen van toen te verwezenlijken. Deze boodschap zie je terug in de kamers, de vergaderzalen en de openbare ruimtes. Dé uitstraling die past bij een hotel in het voormalig hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn!

De 72 hotelkamers, waaronder twee torenkamers, een loft met dakterras en enkele directievertrekken, zijn ruim en hoog en hebben doorgaans uitzicht over het water. De koks van Hotel New York zorgen graag voor een goedgevulde maag: van ontbijt tot borrelhap, van afternoon tea tot buffet en van diner tot brunch. Voor ieder wat wils.

Alle 7 vergaderzalen beschikken over daglicht en het is mogelijk om apparatuur te huren ter ondersteuning van je bijeenkomst. Je kunt in Hotel New York kosteloos gebruik maken van draadloos internet. Op deze romantische locatie met prachtig uitzicht over het water kun je ook in het huwelijksbootje stappen. Jullie dag kan geheel naar jullie wensen worden ingevuld!

Bekijk Hotel New York

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1255 beoordelingen

Heer/mevrouw Friederichs
familie
11 May 2018
8
Goed
Heer Peters
stellen
11 May 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Maas
vrienden
11 May 2018
10
Uitstekend
Was 1 nacht te gast in uw hotel met mijn amerikaanse vriendin sinds 1961! Mijn grootmoeder ging na WO 2 met de HAL naar NEW York, de 1e mogelijkheid als gewone passagier. Mijn vriendin kwam hier aan met de HAL, nu beiden dik in de 70 hebben wij samen een heerlijk, zij het kort, verblijf gehad in prima kamers.Als laatsten weg na het diner.....eigenlijk is er niets veranderd!. Een verblijf vol nostalgie en hopen dat wij kunnen blijven reizen. Hartelijk dank voor de prima service, vriendelijkheid en belangstelling voor de 2 "oldies"
Heer/mevrouw Winter
vrienden
9 May 2018
10
Uitstekend
Uitstekende service, goed benaderd en behandeld alle medewerkers.
Heer/mevrouw van Essen
familie
9 May 2018
10
Uitstekend
Dit was de tweede keer dat wij een weekend in Hotel New York doorbrachten. Het personeel, onder wie de portier, was zeer behulpzaam. De kamers waren ruim en stil. Het ontbijt was goed, zo ook de drankjes en het eten. Kortom, aan te bevelen!
Mr./mrs. Kidney
stellen
8 May 2018
10
Uitstekend
I booked this hotel as gift for my parents. From the instant that I checked them in, the hotel exceeded all expectations, from decor to atmosphere to staff. It was outstanding. I cannot recommend the hotel enough.
Mr. Mol
stellen
7 May 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Ettinger
stellen
7 May 2018
10
Uitstekend
Voor een speciale gelegenheid had ik mijn vriend een overnachting cadeau gedaan bij Hotel New York. Ik was al een aantal keren bij HNY zelf geweest maar had er nog nooit overnacht. Ik had hoge verwachtingen en gelukkig werden deze volledig waargemaakt. De kamer was heel speciaal en op alle details was gelet. Van heerlijk beddengoed en grote handdoeken tot een smart tv en sokken van HNY om mee naar huis te nemen. Ook het uitgebreide ontbijt met zalm, vers gebakken eitjes, wentelteefjes en pancakes is een echte aanrader.
Heer Schiffelers
stellen
30 April 2018
10
Uitstekend
De kamer was geweldig (Mass suite) en het personeel (Receptie, Restaurants) uiterst behulpzaam en vriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug.
Heer/mevrouw Blom
stellen
30 April 2018
10
Uitstekend
Heer Olijerhoek
stellen
30 April 2018
10
Uitstekend
Heer Kuijper
stellen
23 April 2018
10
Uitstekend
combinatie met nachtje op de SS Rotterdam. een echte aanrader. Fijne kamers. Het was een heerlijk weekend: bijzonder aardig personeel; heerlijk gegeten; verrassend Rotterdam met fiets, watertaxi, rondvaart, tram en metro!
Heer/mevrouw van den Houten
vrienden
23 April 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Taal*
stellen
23 April 2018
8
Goed
Mooie locatie, prachtig hotel, vriendelijk personeel en super service! Wij komen graag nog een keer terug!
Heer Dik
stellen
17 April 2018
8
Goed
prettig vriendelijk personeel zowel in het hotel als de bar en het restaurant, kamer leuk en netjes, wel pittig aan de prijs.
Heer/mevrouw Tonen
vrienden
12 April 2018
10
Uitstekend
Heer Robert
stellen
11 April 2018
8
Goed
Entree door kleine draaideur met koffer is niet erg handig maar personeel was snel om te helpen.
Heer/mevrouw Driessen
stellen
11 April 2018
4
Matig
The room was exactly in the spotlights that light up this beautiful building. There were only roller blinds that leaked a lot of light. No curtains, no eyepatches. Limited compassion from staff. NOT GOOD
Heer/mevrouw van Rietvelde*
familie
9 April 2018
6
Gemiddeld
Prachtig hotel aan een unieke ligging - zeer vriendelijk personeel Jammer dat het enkele matrassen waren ipv een dubbel matras en vrij veel lawaai. Had het hotel iets rustiger verwacht. ( Glascontainer op zondagmorgen aan straatkant - kinderen aan het kloppen op ons hoteldeur - vrij druk aan ontbijt) Tip : haardroger op de kamer zou ook welkom zijn
Heer Isbouts
stellen
26 March 2018
10
Uitstekend
Zeer vriendelijk pwrsoneel
resultaten 1 - 20 van 1255 volgende >