Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord City Centre Hotel Amsterdam

WestCord City Centre Hotel Amsterdam is een gezellig driesterren hotel in het hart van Amsterdam. Binnen twee minuten ben je op de Dam, in de Kalverstraat en op de Haarlemmerdijk. Het hotel beschikt over 106 comfortabele hotelkamers. Het gehele hotel is voorzien van gratis internet, ook is er een computer met internettoegang aanwezig. Het hotel heeft een warme lobby, waar je een kop koffie kunt drinken. In de ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het ontbijtrestaurant.

Wanneer je met de auto naar Amsterdam komt, kun je je auto voor de deur parkeren in garage Nieuwendijk. De trams stoppen voor het hotel, de ideale manier om Amsterdam gemakkelijk te verkennen. Op 5 minuten loopafstand ligt Amsterdam Centraal Station.

Theaters, winkelstraten, musea en restaurants zijn allen op loopafstand. Ontdek Amsterdam hoe je wilt, je bevindt je middenin het bruisende centrum!

Bekijk City Centre Hotel Amsterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

315 beoordelingen

Heer/mevrouw Lemmen
zakelijk
14 November 2016
10
Uitstekend
De locatie, de faciliteiten, het personeel, de kamer, het bed en het ontbijt zijn allemaal fantastisch. Er was alleen een vreemd 'zoem' geluid in de kamer waar ik niet goed door kon slapen. Nu ben ik een lichte slaper dus het kan aan mij liggen. Maar misschien is het iets waar jullie naar kunnen kijken? Ik denk dat het de tv is.
Heer Gerard
alleen
20 October 2016
6
Gemiddeld
Heer Rutten
zakelijk
28 April 2016
8
Goed
very helpful staff.
Mevrouw Goedoen
familie
28 April 2016
8
Goed
Goed hotel
Heer/mevrouw Cools
stellen
28 April 2016
10
Uitstekend
heel vriendelijk onthaal en gevarieerd ontbijt. prima ligging om de stad te verkennen.
Mevrouw Hofsteenge
stellen
6 April 2016
10
Uitstekend
De ontvangst, de kamer en het ontbijt waren prima verzorgd. Vriendelijke en service-gerichte medewerkers. Een groot pluspunt is de aanwezigheid van een luggage - room waar je je bagage kunt stallen als je vroeg arriveert en je kamer nog niet klaar is. Ook kan de bagage hier worden opgeborgen nadat je hebt uitgecheckt zodat je zonder bepakking nog een dag kunt vertoeven in Amsterdam.
Heer van de Haar
zakelijk
8 March 2016
8
Goed
Mr. Kerr
zakelijk
7 March 2016
8
Goed
Conveniently located a short walk from the Amsterdam Central train station with plenty of restaurants and bars nearby. Good check-in process in a pleasant foyer. Innovative room layout making the most of the space available. Truly excellent breakfast in a very nice breakfast room. My room on the top floor had an ill-fitting window which let in a lot of city noise, but that should be easily fixed and anyway I slept like a log with my earplugs in.
Mr. San Emeterio
stellen
7 March 2016
8
Goed
Mr. MARTIN
29 February 2016
10
Uitstekend
Mr. Knowland
stellen
18 February 2016
8
Goed
Great location. Lovely room. Very helpful and friendly staff. Excellent security. One criticism - the two single mattresses in a double bed. Kept slipping down the middle!
Heer Erik
20 January 2016
8
Goed
Heer van Viegen
familie
15 January 2016
8
Goed
prima hotel, goed ontbijt, we zijn hier eerder geweest.
Heer Vink
stellen
29 December 2014
5.5
Matig
De ligging in het centrum is het belangrijkste pluspunt. Verder is het hotel en de kamer schoon te noemen. Echter, het bed lag slecht (aanrader is om andersom te slapen, kennelijk dienen matrassen vaker te worden omgedraaid). Wij hebben slecht geslapen doordat het grootste gedeelte van de nacht via het luchtcirculatiesysteem een sigaretten- en wietgeur de kamer binnenkwam. Gemeld bij de receptie bij het uitschenken.
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Matig
Prijs/Kwaliteit
Gemiddeld
Openbare ruimte
Matig
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Sanitair
Gemiddeld
Inrichting
Gemiddeld
Comfort
Matig
Heer Ameye
familie
27 December 2014
8.8
Uitstekend
een heel mooi hotel we waren zeer tevreden! een paar suggesties :een plankje om je toillet zak op te plaatse een haakje om je handdoek op te hangen! een pluim voor het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam!
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Goed
Openbare ruimte
Uitstekend
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Goed
Sanitair
Goed
Inrichting
Goed
Schoonmaak
Goed
Comfort
Goed
Heer Buckens
familie
27 December 2014
8.4
Goed
vriendelijke en professionele ontvangst. adequate oplossing bij verzoek om andere kamer. zeer vriendelijke ontbijtbediening. prima service bij verzoek om taxi en entreekaarten bestellen.
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Goed
Openbare ruimte
Gemiddeld
Ontbijt
Goed
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Goed
Sanitair
Goed
Inrichting
Goed
Schoonmaak
Uitstekend
Comfort
Goed
Heer Peeters
stellen
24 December 2014
8
Goed
Heer Bos
stellen
1 September 2014
9
Uitstekend
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Goed
Openbare ruimte
Goed
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Uitstekend
Sanitair
Goed
Inrichting
Goed
Schoonmaak
Uitstekend
Comfort
Goed
Heer Venema
stellen
17 August 2014
8.9

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Goed
Openbare ruimte
Uitstekend
Ontbijt
Goed
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Uitstekend
Sanitair
Goed
Inrichting
Goed
Schoonmaak
Uitstekend
Comfort
Goed
Heer Nietvelt
stellen
15 July 2014
7.7

Hotel beoordeling

Service
Goed
Prijs/Kwaliteit
Gemiddeld
Openbare ruimte
Gemiddeld
Ontbijt
Gemiddeld
Restaurant
Goed
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Goed
Sanitair
Goed
Inrichting
Goed
Schoonmaak
Goed
Comfort
Goed
resultaten 1 - 20 van 315 volgende >