Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord City Centre Hotel Amsterdam

WestCord City Centre Hotel Amsterdam is een gezellig driesterren hotel in het hart van Amsterdam. Binnen twee minuten ben je op de Dam, in de Kalverstraat en op de Haarlemmerdijk. Het hotel beschikt over 106 comfortabele hotelkamers. Het gehele hotel is voorzien van gratis internet, ook is er een computer met internettoegang aanwezig. Het hotel heeft een warme lobby, waar je een kop koffie kunt drinken. In de ochtend kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het ontbijtrestaurant.

Wanneer je met de auto naar Amsterdam komt, kun je je auto voor de deur parkeren in garage Nieuwendijk. De trams stoppen voor het hotel, de ideale manier om Amsterdam gemakkelijk te verkennen. Op 5 minuten loopafstand ligt Amsterdam Centraal Station.

Theaters, winkelstraten, musea en restaurants zijn allen op loopafstand. Ontdek Amsterdam hoe je wilt, je bevindt je middenin het bruisende centrum!

Bekijk City Centre Hotel Amsterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

317 beoordelingen

Mr. Murabayashi
zakelijk
12 November 2017
10
Uitstekend
Good Location, Friendly front staffs, Delicious breakfast
Heer/mevrouw Lemmen
zakelijk
14 November 2016
10
Uitstekend
De locatie, de faciliteiten, het personeel, de kamer, het bed en het ontbijt zijn allemaal fantastisch. Er was alleen een vreemd 'zoem' geluid in de kamer waar ik niet goed door kon slapen. Nu ben ik een lichte slaper dus het kan aan mij liggen. Maar misschien is het iets waar jullie naar kunnen kijken? Ik denk dat het de tv is.
Heer/mevrouw Cools
stellen
28 April 2016
10
Uitstekend
heel vriendelijk onthaal en gevarieerd ontbijt. prima ligging om de stad te verkennen.
Mevrouw Hofsteenge
stellen
6 April 2016
10
Uitstekend
De ontvangst, de kamer en het ontbijt waren prima verzorgd. Vriendelijke en service-gerichte medewerkers. Een groot pluspunt is de aanwezigheid van een luggage - room waar je je bagage kunt stallen als je vroeg arriveert en je kamer nog niet klaar is. Ook kan de bagage hier worden opgeborgen nadat je hebt uitgecheckt zodat je zonder bepakking nog een dag kunt vertoeven in Amsterdam.
Mr. MARTIN
29 February 2016
10
Uitstekend
Mr./mrs. Kerr
stellen
11 February 2016
10
Uitstekend
Mr. LEROY
familie
8 February 2016
10
Uitstekend
Mrs. Domenichini
stellen
2 February 2016
10
Uitstekend
Mr. Timson
stellen
27 January 2016
10
Uitstekend
An excellent hotel in a perfect location for sightseeing Amsterdam. The staff were very friendly and helpful, nothing was too much trouble. I was very impressed when we checked in that the receptionist noticed on my Partners passport that it was her birthday the next day. When we returned late afternoon the next day on the bed was a silver tray,beautifully presented with 2 glasses,small bottle of Merlot and a birthday card. I've stayed in many large prestigious hotels around the world, but this demonstrated a personal touch and extra care which I've never experienced before.
Mr. Brusaferro
stellen
25 January 2016
10
Uitstekend
Mrs. Brun
stellen
11 January 2016
10
Uitstekend
Everything perfect!
Mr. Simpkins
stellen
11 January 2016
10
Uitstekend
The reception staff were the most helpful and friendly staff I\'ve ever had when staying in hotels. Ive stayed in 5 stars all around the world and no where near as polite and helpful as the staff at westcord.
Heer Ameye
familie
27 December 2014
8.8
Uitstekend
een heel mooi hotel we waren zeer tevreden! een paar suggesties :een plankje om je toillet zak op te plaatse een haakje om je handdoek op te hangen! een pluim voor het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam!
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Goed
Openbare ruimte
Uitstekend
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Goed
Sanitair
Goed
Inrichting
Goed
Schoonmaak
Goed
Comfort
Goed
Mr. Davis
stellen
22 December 2014
8.7
Uitstekend
The hotel was absolutely wonderful. The amenities were excellent and the room was uniquely designed in a very functional way. Bienva was charming and helpful, and always remembered my name each time we saw each other. Marc was extremely helpful each of the (many) times he was called upon for assistance or advice. His professorial yet joking demeanor made each encounter memorable. Would absolutely stay here again.
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Goed
Openbare ruimte
Goed
Ontbijt
Gemiddeld
Restaurant
Gemiddeld
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Goed
Sanitair
Uitstekend
Inrichting
Uitstekend
Schoonmaak
Goed
Comfort
Uitstekend
Mrs. Weeks
stellen
15 December 2014
9.6
Uitstekend
Makele aged 47 female aged 41
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Uitstekend
Openbare ruimte
Uitstekend
Ontbijt
Goed
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Goed
Sanitair
Uitstekend
Inrichting
Uitstekend
Schoonmaak
Uitstekend
Comfort
Uitstekend
Mr. Prescott
vrienden
10 December 2014
9.3
Uitstekend
Excellent location. Staff friendly and helpful. Very comfy beds. Recommend to anyone. Thanks for a great stay!.
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Uitstekend
Openbare ruimte
Goed
Ontbijt
Goed
Restaurant
Goed
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Uitstekend
Sanitair
Uitstekend
Inrichting
Goed
Schoonmaak
Uitstekend
Comfort
Uitstekend
Mr. Amor Sanchez de Ron
vrienden
9 December 2014
9.2
Uitstekend
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Goed
Openbare ruimte
Goed
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Uitstekend
Sanitair
Goed
Inrichting
Goed
Schoonmaak
Uitstekend
Comfort
Uitstekend
Mr. Denham
stellen
8 December 2014
9.5
Uitstekend
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Uitstekend
Openbare ruimte
Uitstekend
Ontbijt
Uitstekend
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Goed
Sanitair
Goed
Inrichting
Uitstekend
Schoonmaak
Uitstekend
Comfort
Goed
Mrs. Vaughan
vrienden
2 December 2014
10
Uitstekend
Great hotel, clean rooms, ideal for our needs. Very comfy beds. Reception staff were lovely, patient and we had a laugh with them. Location perfect - would definitely stay here again.
Mr. Mascolo
vrienden
1 December 2014
9.8
Uitstekend
The hotel is beautiful and the staff fantastic, in every moment of the day always at disposal for help and give information about the city. The room is very cool, fashion, clean and with a street view that I'll remember in the future. I recommend this hotel to anyone and I'll come back here the next time.
lees meer >

Hotel beoordeling

Service
Uitstekend
Prijs/Kwaliteit
Uitstekend
Openbare ruimte
Uitstekend
Locatie
Uitstekend

Kamer beoordeling

Bed
Goed
Sanitair
Uitstekend
Inrichting
Uitstekend
Schoonmaak
Uitstekend
Comfort
Uitstekend
resultaten 1 - 20 van 317 volgende >