Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Fashion Hotel Amsterdam

WestCord Fashion Hotel Amsterdam, een viersterren design hotel, ligt tegenover het World Fashion Centre en staat compleet in het teken van mode. Het hotel biedt 260 moderne en luxueuze hotelkamers. Alle kamers en openbare ruimtes zijn voorzien van gratis wifi. Na een drukke dag in Amsterdam of een vergadering is het heerlijk ontspannen in wellness centrum The Wellness Garden.

In Fashion’s Restaurant & Bar geniet je van gerechten van de internationale keuken met Franse basis. Voor een lunch kun je terecht in Fashion hotelbar. Een ruime selectie aan gerechten wordt hier geserveerd. Een unieke plek om te genieten van een borrel met collega’s of vrienden is de SKYY Bar op de 10e verdieping. SKYY Bar Amsterdam heeft een prachtig uitzicht over de stad.

Wil je ’s avonds de stad nog even in? Met het openbaar vervoer ben je binnen 8 minuten op het Leidseplein. De auto kun je parkeren onder het hotel.

Op de Fashion Boulevard en in de Fashion Lounge kun je in stijl een vergadering of evenement laten plaatsvinden. De Fashion Lounge (300m²) is een aangrenzende vergaderlocatie met eigen ingang. Deze locatie heeft zelfs een eigen ontvangstruimte en bar. Zeer geschikt voor groepen tot 200 personen en gemakkelijk aan te passen voor meetings vanaf 6 personen of een op maat gemaakt evenement.

Bekijk Fashion Hotel Amsterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1242 beoordelingen

Heer/mevrouw Vermonden
stellen
20 September 2016
8
Goed
1 overnachting middels een pluimen bon. Hartelijk ontvangen en super mooie, nette kamers. Vriendelijk personeel die rust uitstraalt tijdens hun werkzaamheden. Uitgebreid ontbijtbuffet waar je niets tekort komt. En de parkeergarage was gemakkelijk te vinden en ruim van opzet. Echt genoten, heerlijk geslapen en het was veelste kort. Bedankt!
Heer/mevrouw Broeken
stellen
1 September 2016
10
Uitstekend
Mooi hotel, vriendelijk personeel, rustig gelegen, ruime parkeergarage, fijne kamers, goed bed, goede kussen, super fijne douche.....komen zeker nog eens terug !
Heer/mevrouw de Boeck
vrienden
22 August 2016
8
Goed
Alles was zeer goed enkel een min punt het eten in het restaurant vis was niet gebakken maar gekookt maar voor de rest alles naar wens
Heer Dijkstra
zakelijk
18 August 2016
6
Gemiddeld
Heer/mevrouw Coomans
vrienden
17 August 2016
8
Goed
Heer Vijverberg
familie
10 August 2016
8
Goed
I think the communication between workers leaves much to be desired. One worker says one things, another one completely different thing about the same topic. On reception I was told things that would suit me before I have chosen the hotel and after I have chosen it, it was not true at all. This is a bit disappointing. Rooms are good though, swimming pool is nice. Thanks
Opmerking van de manager:
Beste meneer Vijverberg,

Dank voor het achterlaten van uw review. Naar aanleiding van uw commentaar heb ik u geprobeerd te bellen. Ik ben uiteraard meer dan benieuwd naar wat er mis is gegaan en zou dit graag met u willen bespreken. Ik zou het dan ook zeer op prijs stellen als u mij contact op zou kunnen nemen met mij. Dit zou kunnen via frank.tuhusula@westcordhotels.nl of op 06-1450 2358. Alvast dank.

Met vriendelijke groet,

Frank Tuhusula | Assistent Hotel Manager WestCord Fashion Hotel
Heer/mevrouw Oerlemans - Molendijk
zakelijk
10 August 2016
Kamers zijn top! Bediening in de Skybar is elke keer fantastisch! Maar beneden bij de bar is het elke keer ergernis........ Langzame bediening, foute rekeningen en deze keer weer een serveerster die haar vak echt niet verstond! Dus op naar de Skybar!!
Opmerking van de manager:
Beste mevrouw Oerlemans-Molendijk,

Bedankt voor het schrijven van deze review, wij stellen uw mening erg op prijs. Ik vind het erg fijn om te horen dat u heeft genoten in SKYY Bar Amsterdam en dat de bediening u daar zo goed heeft geholpen!

Ik wil u mijn excuses aanbieden voor uw ervaring in de Lobbybar. Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke gasttevredenheid en ik vind het daarom erg vervelend dat u dit tijdens uw verblijf niet overal heeft ervaren. Ik zal uw ervaringen bespreken met mijn team om zo te zorgen dat dit niet meer gebeurd. Mocht u hier nog opmerkingen of vragen over hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen op gwenn.danis@westcordhotels.nl.

Met vriendelijke groet,

Gwenn Danis | F&B Manager WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Heer/mevrouw Ryckebusch
stellen
9 August 2016
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Lambert
familie
8 August 2016
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Van Wortel
8 August 2016
10
Uitstekend
We werden goed ontvangen. Hotelkamer was goed. Perfect schoongemaakt. Bij het ontbijt waren we verbaasd, dat er zoveel gasten waren. In de kamer hoor je geen geluiden van andere gasten.
Heer De Jong
stellen
28 July 2016
8
Goed
Heer/mevrouw Parmentier
familie
28 July 2016
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Cannoot
vrienden
26 July 2016
8
Goed
UItgebreid en lekker ontbijt; kamers konden netter schoongemaakt worden; ook de lege glazen van de avond ervoor stonden 's morgens nog op het buitenterras
Opmerking van de manager:
Beste meneer/mevrouw Cannoot,

Allereerst dank voor het nemen van de tijd voor het schrijven van een review. Wij zijn blij te lezen dat u genoten heeft van het ontbijt. Vervelend dat uw kamer niet goed is schoongemaakt. Normaal zij wij hier erg scherp op! Ook vervelend van het terras, naar beide zaken zullen wij zeker gaan kijken!

Nogmaals dank voor uw review en hopelijk kunnen wij u nog een keer verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Frank Tuhusula | Assistent Hotel Manager WestCord Fashion Hotel Amsterdam
frank.tuhusula@westcordhotels.nl
Heer Danneels
vrienden
25 July 2016
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Rotmans
familie
24 June 2016
8
Goed
Heer Meerts
stellen
15 June 2016
10
Uitstekend
super gezellige hotel met super vriendelijk en behulpzaam personeel een aanrader voor onze vrienden.
Mevrouw Neerscholten
familie
2 May 2016
10
Uitstekend
Mevrouw Deekman
25 April 2016
8
Goed
Heerlijk geslapen en gedineerd. Vriendelijk personeel. Jammer dat we al gebruikte kaartjes kregen voor Body Worlds. We hadden aangegeven dat we naar Body Worlds gingen en heel vriendelijke receptionist had nog kaartjes liggen maar helaas waren die dus gebruikt. Gelukkig stonden we nog geparkeerd in de garage van het hotel dus hoefden niet extra langs om ons geld terug te krijgen.
Heer Hoornaert
familie
6 April 2016
8
Goed
We hadden een aangenaam verblijf in het hotel ; alleen de check-in verliep nogal stroef. De kamer was nog niet klaar (14h50) ; er werd gevraagd even te wachten. Na 35 minuten ben ik zelf terug naar de receptie gegaan en toen bleek de kamer een late check-out te hebben. Ik heb moeten aandringen om een andere kamer te krijgen. We hadden een kind van 6 jaar bij en hadden geen zin om nog langer te wachten. De communicatie tussen de receptie en housekeeping verloopt dus niet vlot. Niet echt een goede beurt met een travelagent als klant. Dit is de enige opmerking ; de kamer was heel ruim en mooi, het ontbijt was zeer goed.
Opmerking van de manager:
Geachte heer Hoornaert,

Onlangs hebben wij u mogen verwelkomen in WestCord Fashion Hotel Amsterdam. Wij zijn blij te lezen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en willen u graag bedanken voor uw beoordeling! Het spijt ons dat de check in niet geheel vlekkeloos is verlopen.

Helaas moesten wij die maandag (28 maart) constateren dat een gast de voor u toebedeelde kamer nog niet had verlaten en dat alle bagage nog op die specifieke kamer stond. Derhalve heeft u het ongemak moeten ervaren van het wachten op de kamer omdat onze collega’s van Housekeeping pas laat konden aanvangen met schoonmaken.

Uiteraard bieden wij u onze welgemeende excuses aan voor het ongemak u heeft ondervonden van deze situatie.

Nogmaals hartelijk dank voor uw verblijf en uw beoordeling. Wij hopen in de toekomst wederom te mogen verwelkomen!

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Robbert Jans | Front Office Manager WestCord Fashion Hotel Amsterdam
Heer Cyrus
stellen
6 April 2016
10
Uitstekend
< vorige resultaten 21 - 40 van 1242 volgende >