Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee biedt zowel appartementen als hotelkamers. De 4-persoonsappartementen zijn voorzien van een eigen keuken, balkon of terras, aparte slaapkamers en een gezellige woonkamer. De appartementen en hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die je van een viersterren hotel mag verwachten.

Daarnaast kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad, de wellness faciliteiten en de gehele dag culinair genieten in Vincenzo Grand Café. In de vakantieperiodes wordt er met ons speciale Kids & Teens programma van alles voor de kinderen georganiseerd. Terwijl je geniet van een drankje op het terras, leven de kinderen zich uit tijdens de vele (buiten)activiteiten.

Overdag geniet je van de uitgestrekte stranden en bezoek je het gezellige dorp Nes met aantrekkelijke winkeltjes. Fiets- en wandelroutes beginnen bij het hotel, ontdek het afwisselende landschap van Ameland! Het Noordzeestrand bevindt zich op minder dan een kilometer afstand van het hotel.

Bekijk Hotel Noordsee

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1900 beoordelingen

Heer/mevrouw Hoekmeijer
couples
21 November 2017
6
Gemiddeld
Gebruik gemaakt van speciale menu. Het hoofdgerecht was zeer minimaal, ook de bediening liet te wensen over. De groente behorend bij het hoofdgerecht werd niet opgediend. De ober had het vergeten te brengen, echter geen excuses, wel wilde hij nadat de maaltijd genuttigd was de groente alsnog brengen. Daarom de volgende dagen niet meer in het hotel gegeten.
Heer van Hal
couples
21 November 2017
8
Goed
Goed
Heer Stade
couples
21 November 2017
8
Goed
Heer van Beek
couples
20 November 2017
10
Uitstekend
Heer Geerling
couples
20 November 2017
8
Goed
Goed hotel Kamers, hotel faciliteiten ietwat oubollig maar voldoende tot goed Ontbijt prima Dinner middelmatig Locatie prima Zwembad klein maar goed Sauna prima Opmaken - schoonmaken kamer kan beter
Heer Kauffeld
family
20 November 2017
10
Uitstekend
Heerlijk hotel met kinderen. Super service, lekker eten, een fijn zwembad en zelfs een sauna! Een bakfiets gehuurd (geregeld door het hotel) en heerlijk door de duinen gefietst. Echt een aanrader om er even helemaal tussenuit te zijn!
Heer Langhorst
friends
20 November 2017
4
Matig
Ik heb tijdens ons verblijf aangegeven ontevreden te zijn. Helaas is daar op niet serieus gereageerd.
Heer Tjeerdsma
couples
20 November 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Pieters
family
12 November 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Verhaagen
friends
12 November 2017
8
Goed
Komen al jaren bij jullie altijd goed.Nieuwe kamers geweldig. lekker verwarming in de douche.
Heer/mevrouw Potze
couples
12 November 2017
8
Goed
Hoi, Ons verblijf in u hotel was goed en gaan zeker nog eens weer naar een WestCord Hotel.
Heer/mevrouw de Kort
couples
9 November 2017
2
Slecht
Heer/mevrouw Nemeth
family
7 November 2017
4
Matig
Heer/mevrouw Zanbergen
friends
7 November 2017
8
Goed
Wij werden vriendelijk ontvangen en voelden ons welkom. Er was een goed verzorgd diner en ontbijt. Er ontbrak niets. Ook de kamer was goed verzorgd. Alles was schoon en in orde. Er was bij binnenkomst een gezellige sfeer. Vragen werden duidelijk beantwoord. De service qua fietsenvervoer alsook de service voor bagage was uitstekend geregeld.
Herr Szczupak
family
6 November 2017
8
Goed
Heer Cornelissen
couples
1 November 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Plas
family
30 October 2017
8
Goed
Helaas was de sauna buiten gebruik (wegens een onderdeel wat vervangen moest worden). Het water in de douche liep niet goed af, waardoor de badkamer elke keer na het douchen blank stond. Het putje zat vol met haren..
Heer Verbeeten
couples
30 October 2017
8
Goed
WestCord Hotel doet wat het belooft. De positieve recensies werden allemaal bewaarheid. Bij de balie wisten de dames van de hoed en de rand. Bediening en keuken waren prima, de kamer (suite) keurig! We komen graag nog een keer terug. Alles gewoon goed.
Heer van den Broek
couples
27 October 2017
8
Goed
Zeer net en comfortabel hotel, service is uitstekend, vrolijke en gezellige bediening
Heer/mevrouw Maat
family
27 October 2017
6
Gemiddeld
Goed hotel op prima locatie. Prima familiekamer maar sanitair wel aan vernieuwing toe en ramen waren erg vies aan buitenzijde. Wat ronduit tegenviel was dat de aangekondigde kinderanimatie in de herfstvakantie, een reden voor ons om hier te boeken, pas op vrijdag begon en inhoudelijk weinig voorstelde.
resultaten 1 - 20 van 1900 volgende >