Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee biedt zowel appartementen als hotelkamers. De 4-persoonsappartementen zijn voorzien van een eigen keuken, balkon of terras, aparte slaapkamers en een gezellige woonkamer. De appartementen en hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die je van een viersterren hotel mag verwachten.

Daarnaast kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad, de wellness faciliteiten en de gehele dag culinair genieten in Vincenzo Grand Café. In de vakantieperiodes wordt er met ons speciale Kids & Teens programma van alles voor de kinderen georganiseerd. Terwijl je geniet van een drankje op het terras, leven de kinderen zich uit tijdens de vele (buiten)activiteiten.

Overdag geniet je van de uitgestrekte stranden en bezoek je het gezellige dorp Nes met aantrekkelijke winkeltjes. Fiets- en wandelroutes beginnen bij het hotel, ontdek het afwisselende landschap van Ameland! Het Noordzeestrand bevindt zich op minder dan een kilometer afstand van het hotel.

Bekijk Hotel Noordsee

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2039 beoordelingen

Heer/mevrouw Bosvelt
stellen
20 November 2018
4
Matig
Het hotel is in het afgelopen jaar sterk achteruitgegaan. Bij het ontbijt had de bediening geen oog voor het afruimen en opnieuw dekken van tafels. Wij moesten iedere ochtend zelf vragen of er een tafel beschikbaar gemaakt kon worden (afgeruimd en schoongemaakt en gedekt met nieuw bestek). Om ons heen bleven de tafels vol vuile vaat staan. Het koffieapparaat zat onder de koffie en melk spetters en de cappuccino was niet in verhouding en smaakte ontzettend sterk. Om 09:15 werd het brood ed niet meer aangevuld, misgrijpen was pech hebben. De laatste avond spande de kroon: er werd een feestje gehouden door het personeel van het hotel (ik zag mensen uit de bediening met een biertje aan een praattafel staan). Er was harde muziek die gelukkig om 22:00 stopte. Echter stonden er grote vuurkorven en een BBQ onder ons raam die ontzettend veel rook produceerde. Ondanks dat we de ramen en deur gesloten hielden zaten wij in een ontzettende vieze stank. Om 22:15 heb ik gebeld met de receptie, maar er werd niet opgenomen. Toen ben ik uiteindelijk zelf naar beneden gegaan. Trof niemand aan bij de receptie en in het restaurant trof ik iemand uit de bediening. Die belde met de receptie en uiteindelijk kon ik iemand spreken. Dit is geen geruststellende gedachte: wat nou als er een noodgeval is. In ieder geval gaf ik aan dat wij last hadden van het feestje, in de stank zaten en of het mogelijk was om een andere kamer te krijgen om zodoende toch nog te kunnen slapen. We kregen een andere kamer aan de andere zijde. De medewerker uit de bediening zei nog dat hij dacht dat de zijde aan de voorkant leeg was en dat de \'gasten van het feestje\' alleen een kamer aan de voorzijde hadden geboekt. Wat ik een vreemde uitleg vond. De volgende ochtend hebben we uitgecheckt en er werd met geen woord gewisseld over hetgeen was voorgevallen. We hebben het enquete formulier op de kamer ingevuld. De kamers waren wel schoon, al kan de trappenhal en de gang wel een stofzuigbeurt gebruiken. Het doet allemaal wat smoezelig aan. Niet wat we mogen verwachten bij een 4 sterren hotel. Jammer, want deze ervaring maakt dat wij hebben besloten niet meer terug te keren in dit hotel.
Heer Dantuma
familie
5 November 2018
8
Goed
Fris en plezierige accommodatie
Heer Dijkstra
stellen
31 October 2018
8
Goed
Zeer klantvriendelijk! Leuk dat jullie iets voor trouwe klanten doen, zoals een gratis kopje koffie. Dat voelt als waardering. Het halfpension menu heeft een perfecte prijs kwaliteit verhouding.
Heer/mevrouw Leijdekkers
familie
31 October 2018
10
Uitstekend
Heer Williams
familie
31 October 2018
10
Uitstekend
Het was geweldig, er werd geen Nee verkocht, zelf de zwembandjes werden geregeld, een dikke 10 voor jullie allemaal.
Heer/mevrouw Torfs
vrienden
31 October 2018
10
Uitstekend
Heer Huitema
stellen
31 October 2018
8
Goed
Vriendelijke ontvangst
Heer/mevrouw Bonnema
stellen
31 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Muntjewerf
familie
29 October 2018
8
Goed
OP een prima plek een leuk appartement met alles wat je nodig hebt erin! Schoon, Gezellig en erg goede bedden! Komen we zeker nog een keertje terug!
Heer/mevrouw van der Wart
familie
29 October 2018
10
Uitstekend
Heer Siderius
familie
29 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw te Roller
familie
29 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Blanksma
vrienden
29 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Frankema
stellen
29 October 2018
8
Goed
Heer Kloosterman
stellen
29 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Petiet
stellen
22 October 2018
8
Goed
Een goed hotel, alhoewel je kunt zien dat het enigszins gedateerd raakt. Vieze vloerbedekking in de kamer, beschadigde deuren op de verdiepingen, beschadigd meubilair in de restaurants. Al het personeel dat wij gesproken hebben, is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijtbuffet is ruim gesorteerd en meer dan voldoende!
Heer Oosterhoff
familie
22 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw van Remmerden
stellen
22 October 2018
10
Uitstekend
Zeer vriendelijke medewerkers,alleen jammer te weinig gasten,verder keurige,nette kamers.
Heer/mevrouw van Til
vrienden
11 October 2018
8
Goed
Vriendelijk baliemedewerkers! Meisje met donker haar: geen bereik op i phone de eerste avond. Ze heeft voor mij fodafone gebeld voor oplossing. Daarna weer bereik en konden we appen. Geweldig bedankt voor de hulp! Super. Ontbijt prima. Kamer prima. Fam. Van Til Assen
Heer/mevrouw Spieard
stellen
10 October 2018
10
Uitstekend
Net hotel, perfecte ligging vlak bij strand en gezellig dorp. Vriendelijk personeel
resultaten 1 - 20 van 2039 volgende >