Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee biedt zowel appartementen als hotelkamers. De 4-persoonsappartementen zijn voorzien van een eigen keuken, balkon of terras, aparte slaapkamers en een gezellige woonkamer. De appartementen en hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die je van een viersterren hotel mag verwachten.

Daarnaast kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad, de wellness faciliteiten en de gehele dag culinair genieten in Vincenzo Grand Café. In de vakantieperiodes wordt er met ons speciale Kids & Teens programma van alles voor de kinderen georganiseerd. Terwijl je geniet van een drankje op het terras, leven de kinderen zich uit tijdens de vele (buiten)activiteiten.

Overdag geniet je van de uitgestrekte stranden en bezoek je het gezellige dorp Nes met aantrekkelijke winkeltjes. Fiets- en wandelroutes beginnen bij het hotel, ontdek het afwisselende landschap van Ameland! Het Noordzeestrand bevindt zich op minder dan een kilometer afstand van het hotel.

Bekijk Hotel Noordsee

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2001 beoordelingen

Heer/mevrouw Langner
stellen
14 September 2018
8
Goed
Heer Nieboer
stellen
14 September 2018
6
Gemiddeld
Allereerst een pluim voor alle medewerkers van WestCord Hotel Noordsee. Buitengewoon vriendelijk en zeer klantgericht. Over het appartement zijn we minder enthousiast. Deze is duidelijk toe aan een grondige opknapbeurt. De bank was zo vies dat we er niet zonder onze badhanddoek op wilde gaan zitten. Ook het tapijt kan eigenlijk niet meer. Het bed is doorgezakt, zo erg dat ik er behalve een slechte nachtrust zelfs last van mijn rug van heb gekregen. Met vr gr Frank Nieboer 0651298532
Opmerking van de manager:
Beste heer Nieboer,

Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen om een review te schrijven. Hotel Noordsee heeft inmiddels contact met u gezocht, betreffende uw minder prettige ervaringen tijdens het verblijf.
Heer Verbeek
alleen
13 September 2018
10
Uitstekend
Een goed hotel maar ik vind wel bij het diner een beetje te weinig keuze is ten opzichte van twee jaar geleden. Ik ben daarom buiten het hotel gaan eten, ook heb ik drie keer mosselen ergens in het dorp gaan eten, dat vind ik in het hotel een gemist. ook had ik een klein ijskastje in de kamer verwacht. En de overdekte fietsenstallling is te klein misschien een tipje om de er een nieuwe op het grasveld te plaatsen.
Heer/mevrouw de Baan-Raaphorst
stellen
13 September 2018
8
Goed
Heerlijk verblijf gehad in dit gastvrije hotel. We waren aan het wachten in het restaurant totdat onze kamer klaar was (we waren iets te vroeg). De ober ging voor ons informeren of de kamer klaar was en kwam met onze keycard terug. Accu's voor de fiets konden we bij de receptie omwisselen, geen gedoe met laden. De kamers worden gerenoveerd, dus zeker een dikke aanrader! Bedankt voor het fijne verblijf!
Herr/Frau Poll
stellen
12 September 2018
10
Uitstekend
Heer Verweij
stellen
11 September 2018
8
Goed
Prima hotel. Behulpzaam en vriendelijk personeel. De kamer was keurig en comfortabel. Wel wat aan de kleine kant. Een volgende keer zijn we van plan een grotere kamer te boeken en tevens meer aandacht geven aan de locatie.
Heer/mevrouw Velthuis
vrienden
11 September 2018
10
Uitstekend
Super hotel en een heel goed ontbijt, gezellig, vriendelijk , schoon 1 min punt vonden wij als senioren de badkamer , in bad stappen om te douchen Bang voor uitglijden,
Heer Siegers
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
parkeerplaatsen op zij van het hotel minimaal geen invalide parkeerplaats mijn auto stond tegen het gebouw aan er voor op het tegelpad (geen parkeerplaats) stonden auto's ik had vreselijk veel moeite om mijn bestelbus er uit te rijden.
Heer Vaartjes
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
Goed hotel.Mooie kamer met goed bed.Personeel erg vriendelijk.
Heer/mevrouw Wagenaar
familie
10 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw van Gessel
stellen
10 September 2018
10
Uitstekend
Heerlijk hotel, ik had wel wat langer willen blijven
Heer/mevrouw Welles
stellen
10 September 2018
8
Goed
Heer Froma
stellen
5 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Ars
familie
3 September 2018
10
Uitstekend
Een gezellig en sfeervol en net ingericht hotel. Her en der lijkt de inrichting wel aan aanpassing toe naar deze moderne tijd. Personeel is super vriendelijk en netjes. Kamer was netjes, schoon en zag er goed verzorgd uit. Hele hotel was netjes en verzorgd. Eten, diner en ontbijt waren echt perfect. Super bediening en goed en lekker eten. Een ervaring die om herhaling vraagt.
Heer Denekamp
stellen
3 September 2018
6
Gemiddeld
De combinatie van o.a. aanwezige gasten en informele benadering maken dit hotel uitstekend geschikt voor familie-gezelschappen.
Heer/mevrouw Hoekstra
familie
3 September 2018
8
Goed
Op de hotelkamer misten wij een koelkastje voor water/frisdrank/enz
Heer/mevrouw List
vrienden
3 September 2018
10
Uitstekend
Prima hotel.vriendelijk personeel.
Heer/mevrouw Dijk
alleen
3 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Hut
familie
3 September 2018
8
Goed
Heer Vloedgraven
stellen
3 September 2018
10
Uitstekend
resultaten 1 - 20 van 2001 volgende >