Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee biedt zowel appartementen als hotelkamers. De 4-persoonsappartementen zijn voorzien van een eigen keuken, balkon of terras, aparte slaapkamers en een gezellige woonkamer. De appartementen en hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die je van een viersterren hotel mag verwachten.

Daarnaast kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad, de wellness faciliteiten en de gehele dag culinair genieten in Vincenzo Grand Café. In de vakantieperiodes wordt er met ons speciale Kids & Teens programma van alles voor de kinderen georganiseerd. Terwijl je geniet van een drankje op het terras, leven de kinderen zich uit tijdens de vele (buiten)activiteiten.

Overdag geniet je van de uitgestrekte stranden en bezoek je het gezellige dorp Nes met aantrekkelijke winkeltjes. Fiets- en wandelroutes beginnen bij het hotel, ontdek het afwisselende landschap van Ameland! Het Noordzeestrand bevindt zich op minder dan een kilometer afstand van het hotel.

Bekijk Hotel Noordsee

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2024 beoordelingen

Heer/mevrouw van Remmerden
stellen
22 October 2018
10
Uitstekend
Zeer vriendelijke medewerkers,alleen jammer te weinig gasten,verder keurige,nette kamers.
Heer/mevrouw Spieard
stellen
10 October 2018
10
Uitstekend
Net hotel, perfecte ligging vlak bij strand en gezellig dorp. Vriendelijk personeel
Heer Poelman
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
leuke ontvangst Prima kamer met ruim balkon. Ontbijt goed verzorgd. Kortom, iets om weer te doen
Heer van der Kooij
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Kwaliteit, vriendelijkheid, informatie, ontbijt, diner, kamer alles was prima in orde.
Heer de Klerk
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer van Poppelen
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
mooie kamer goed bed inrichting kan een opfrisser gebruiken
Heer/mevrouw Mantje
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Heerlijke dagen in wesrcord hotel noordsee
Heer Dijkstra
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer Baardman
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer van Impelen
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Het enige minpunt is dat er geen koelkastje op de kamer was
Heer Brinke
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
We vonden het een zeer prettig verblijf, de fietsen en het bagagevervoer, alles was goed verzorgd. We hadden een prima kamer en goed ontbijt, ook het diner was voortreffelijk.
Heer/mevrouw Berendsen
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
het Hotel was super. ALLEEN WAS ER KERMIS (DAAR HAD IK GEEN REKENING MEE GEHOUDEN,VOLGENDE KEER ZEKER.
Heer Verbeek
alleen
13 September 2018
10
Uitstekend
Een goed hotel maar ik vind wel bij het diner een beetje te weinig keuze is ten opzichte van twee jaar geleden. Ik ben daarom buiten het hotel gaan eten, ook heb ik drie keer mosselen ergens in het dorp gaan eten, dat vind ik in het hotel een gemist. ook had ik een klein ijskastje in de kamer verwacht. En de overdekte fietsenstallling is te klein misschien een tipje om de er een nieuwe op het grasveld te plaatsen.
Herr/Frau Poll
stellen
12 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Velthuis
vrienden
11 September 2018
10
Uitstekend
Super hotel en een heel goed ontbijt, gezellig, vriendelijk , schoon 1 min punt vonden wij als senioren de badkamer , in bad stappen om te douchen Bang voor uitglijden,
Heer Siegers
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
parkeerplaatsen op zij van het hotel minimaal geen invalide parkeerplaats mijn auto stond tegen het gebouw aan er voor op het tegelpad (geen parkeerplaats) stonden auto's ik had vreselijk veel moeite om mijn bestelbus er uit te rijden.
Heer Vaartjes
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
Goed hotel.Mooie kamer met goed bed.Personeel erg vriendelijk.
Heer/mevrouw van Gessel
stellen
10 September 2018
10
Uitstekend
Heerlijk hotel, ik had wel wat langer willen blijven
Heer/mevrouw Ars
familie
3 September 2018
10
Uitstekend
Een gezellig en sfeervol en net ingericht hotel. Her en der lijkt de inrichting wel aan aanpassing toe naar deze moderne tijd. Personeel is super vriendelijk en netjes. Kamer was netjes, schoon en zag er goed verzorgd uit. Hele hotel was netjes en verzorgd. Eten, diner en ontbijt waren echt perfect. Super bediening en goed en lekker eten. Een ervaring die om herhaling vraagt.
Heer/mevrouw List
vrienden
3 September 2018
10
Uitstekend
Prima hotel.vriendelijk personeel.
resultaten 1 - 20 van 2024 volgende >