Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee biedt zowel appartementen als hotelkamers. De 4-persoonsappartementen zijn voorzien van een eigen keuken, balkon of terras, aparte slaapkamers en een gezellige woonkamer. De appartementen en hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die je van een viersterren hotel mag verwachten.

Daarnaast kun je gebruik maken van het verwarmde zwembad, de wellness faciliteiten en de gehele dag culinair genieten in Vincenzo Grand Café. In de vakantieperiodes wordt er met ons speciale Kids & Teens programma van alles voor de kinderen georganiseerd. Terwijl je geniet van een drankje op het terras, leven de kinderen zich uit tijdens de vele (buiten)activiteiten.

Overdag geniet je van de uitgestrekte stranden en bezoek je het gezellige dorp Nes met aantrekkelijke winkeltjes. Fiets- en wandelroutes beginnen bij het hotel, ontdek het afwisselende landschap van Ameland! Het Noordzeestrand bevindt zich op minder dan een kilometer afstand van het hotel.

Bekijk Hotel Noordsee

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2039 beoordelingen

Heer Poelman
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
leuke ontvangst Prima kamer met ruim balkon. Ontbijt goed verzorgd. Kortom, iets om weer te doen
Heer van der Kooij
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Kwaliteit, vriendelijkheid, informatie, ontbijt, diner, kamer alles was prima in orde.
Heer de Klerk
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer van Poppelen
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
mooie kamer goed bed inrichting kan een opfrisser gebruiken
Heer/mevrouw Mantje
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Heerlijke dagen in wesrcord hotel noordsee
Heer Dijkstra
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Mr. B?cker
vrienden
9 October 2018
8
Goed
Heer Keim
stellen
9 October 2018
8
Goed
Heer Overeem
stellen
9 October 2018
8
Goed
prima hotel !
Heer Baardman
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer van Nouhuys
stellen
9 October 2018
8
Goed
al een paar jaren komen wij 2 maal per jaar naar hotel Noordsee; hieruit mag u concluderen dat we zonder meer tevreden zijn in alle opzichten
Heer van Impelen
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Het enige minpunt is dat er geen koelkastje op de kamer was
Heer/mevrouw Kraan
stellen
9 October 2018
8
Goed
Het was allemaal goed geregeld. Heerlijk kamer en een fantastisch ontbijt.
Heer Ruding
stellen
9 October 2018
8
Goed
het appartement is een beetje gedateerd, kijk bv. naar de bank en de douche in het bad.
Heer/mevrouw Patty
stellen
9 October 2018
8
Goed
Heer Brinke
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
We vonden het een zeer prettig verblijf, de fietsen en het bagagevervoer, alles was goed verzorgd. We hadden een prima kamer en goed ontbijt, ook het diner was voortreffelijk.
Heer/mevrouw Berendsen
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
het Hotel was super. ALLEEN WAS ER KERMIS (DAAR HAD IK GEEN REKENING MEE GEHOUDEN,VOLGENDE KEER ZEKER.
Herr de Wagt
stellen
9 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Langner
stellen
14 September 2018
8
Goed
Heer Nieboer
stellen
14 September 2018
6
Gemiddeld
Allereerst een pluim voor alle medewerkers van WestCord Hotel Noordsee. Buitengewoon vriendelijk en zeer klantgericht. Over het appartement zijn we minder enthousiast. Deze is duidelijk toe aan een grondige opknapbeurt. De bank was zo vies dat we er niet zonder onze badhanddoek op wilde gaan zitten. Ook het tapijt kan eigenlijk niet meer. Het bed is doorgezakt, zo erg dat ik er behalve een slechte nachtrust zelfs last van mijn rug van heb gekregen. Met vr gr Frank Nieboer 0651298532
Opmerking van de manager:
Beste heer Nieboer,

Hartelijk dank voor de moeite die u heeft genomen om een review te schrijven. Hotel Noordsee heeft inmiddels contact met u gezocht, betreffende uw minder prettige ervaringen tijdens het verblijf.
< vorige resultaten 21 - 40 van 2039 volgende >