Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Salland

WestCord Hotel Salland is gelegen aan de rand van het Sallandse dorp Raalte. Tijdens de bouw is er met oude bouwmaterialen gewerkt, dit zorgt voor de authentieke uitstraling van het hotel. Het hotel straalt de charme uit van een oude Saksische hoeve. Hotel Salland beschikt over 40 kamers, waaronder sfeervolle split-level familiekamers en een zelfstandig appartement.

Het dorpje Raalte ligt centraal tussen Deventer en Zwolle. Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in Zwolle. Je kunt je auto gratis parkeren bij het hotel. Wij bieden voor je motor of fiets verwarmde inpandige motorboxen.

In onze vergaderzaal kunt je terecht met groepen tot 16 personen. De zaal is gelegen op de begane grond en beschikt over daglicht, gratis wifi, flipover en een beamer. Wij bieden volledig verzorgde vergaderarrangementen en bij mooi weer zijn we in de mogelijkheid om na je vergadering een barbecue te verzorgen op onze binnenplaats.

Bekijk Hotel Salland

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

125 beoordelingen

Heer Floor
couples
7 November 2017
8
Goed
Het is ons goed bevallen.
Mevrouw Ouwehand
friends
6 November 2017
8
Goed
Kamer geboekt vanwege de Sallandse 4daagse. Toevallig in het voorjaar al langs gereden en een indruk gekregen, zeer goed. Jammer dat het zwembad nog niet klaar was. Mooie kamer, leuk geheel en gezellig restaurant gedeelte. Alleen jammer dat we geen bad hadden, in januari al geboekt en dit benoemd, men gaf de indruk dat er geen badkuipen waren, buurman bleek wel ene badkuip te hebben, dit is het enige. Kortom tot ziens.
Heer/mevrouw Ebben
couples
6 November 2017
8
Goed
Prima hotel. Goed ontbijt en diner en goed personeel
Heer Meelkop
friends
17 October 2017
8
Goed
Prima hotel met vriendelijke en behulpzaam personeel. Het arrangementsmenu mag iets spannender.
Mevrouw Bijsterbosch van der Lans
couples
13 October 2017
10
Uitstekend
perfekt weekend gehad in jullie hotel personeel wat er was een dikke tien plus .
Heer Kandel
business
28 April 2016
10
Uitstekend
Niets mis mee. Perfecte locatie, en kamers zijn erg mooi ingericht. Beetje een amerikaanse style. Beviel me wel. 1 puntje van kritiek Erg warm in de kamer. Maar mag geen naam hebben ;-)
Mevrouw van der linden
couples
28 April 2016
6
Gemiddeld
Ontzettend leuk hotel qua gebouw, zeer vriendelijk personeel. Jammer dat je op het terras hinder hebt van de naastgelegen motor(shop) Wij vonden ook de ontbijt ruimte wat klein met te weinig privacy en de boxen te hard staan. Maar ondanks dat zeer tevreden.
Heer Van den Heuvel
friends
28 April 2016
10
Uitstekend
een gezellig hotel met prachtige ruime kamers en badkamer. Een uitgebreid ontbijt en vriendelijk personeeel.
Heer Faber
family
28 April 2016
8
Goed
Leuk hotel
Heer Mutsaers
business
25 February 2016
10
Uitstekend
Goed hotel. Goed eten en vriendelijk personeel. Ga zo door. Tot morgen
Heer Versteeg
11 January 2016
10
Uitstekend
Heer Van der Meer
alone
8 January 2016
8
Goed
Als ik weer eens in Raalte kom, en dat zit er wel in, zal ik zeker weer plaats boeken in uw hotel.Het is er keurig, mooie kamers en...vriendelijk personeel ! Aan de entourage mankeert niets ! Het inchecken komt er bij wat minder positief vanaf;Je krijgt een kaartje (om de deuren te openen)waarvan ik echt niet wist wat ik daarmee aan moest. Dan kreeg ik de mededeling dat ik buiten links en dan weer links moest om bij mijn kamer te komen.Resultaat;in het (doodstille) labyrint was ik de weg kwijt.
Opmerking van de manager:
Geachte heer Van der Meer,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw vriendelijke woorden. Fijn te horen dat wij u ook een volgende keer weer mogen verwelkomen.

Uw opmerking met betrekking tot de check in & uitleg over de kamerkaart zullen wij zeker ter harte nemen en hier meer uitleg over geven in de toekomst aan onze gasten.

Graag tot een volgend verblijf.

Met vriendelijke groet,

Daniëlle Dijkstra | General Manager WestCord Hotel Salland
Heer Jansen
family
7 January 2016
8
Goed
Prima kamer Goede service Redelijk eten (waarom redelijk? Wij hadden bij dit hotel een iets 'verfijndere' kaart op z\'n plaats gevonden).
Mevrouw Muns
family
7 January 2016
8
Goed
Prettig hotel, prachtige kamer. Fijne service
Mevrouw Kramer
family
23 December 2015
10
Uitstekend
Heer Van der Kooij
family
7 December 2015
8
Goed
Heer Flore
friends
4 December 2015
8
Goed
Prima hotel om vrienden en family in onder te brengen na een door ons gegeven feest in Heino. Ontbyt zeer goed en kamers rustig en adequaat.
Mevrouw veldhoven
couples
4 December 2015
8
Goed
prima adres, zeker voor onderweg. Heel vriendelijke ontvangst en goed uitvalspunt om dit mooie stukje Nederland te verkennen
Heer van Roosmalen
couples
4 December 2015
8
Goed
Het was netjes, de kamer zeer ruim en ordelijk. het personeel vriendelijk en gedienstelijk. De menukaart was wat beperkt en de schnitzel die wij aten was niet van culinaire kwaliteit. Hier is een verbeterpunt wel in aan te raden. Veel succes verder en we zullen het zeker nogmaals bezoeken als we weer wat te doen hebben in de regio. De prijs van de kamer met het uitgebreide ontbijt is allerzins concurrerend en een boeking in de toekomst zeker een aanrader. Bedankt.
Mevrouw de Graaff
family
4 December 2015
10
Uitstekend
Prima hotel, schoon en comfortabel. Het personeel is zeer bereid om het de gast naar de zin te maken.
resultaten 1 - 20 van 125 volgende >