Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Salland

WestCord Hotel Salland is gelegen aan de rand van het Sallandse dorp Raalte. Tijdens de bouw is er met oude bouwmaterialen gewerkt, dit zorgt voor de authentieke uitstraling van het hotel. Het hotel straalt de charme uit van een oude Saksische hoeve. Hotel Salland beschikt over 40 kamers, waaronder sfeervolle split-level familiekamers en een zelfstandig appartement.

Het dorpje Raalte ligt centraal tussen Deventer en Zwolle. Met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in Zwolle. Je kunt je auto gratis parkeren bij het hotel. Wij bieden voor je motor of fiets verwarmde inpandige motorboxen.

In onze vergaderzaal kunt je terecht met groepen tot 16 personen. De zaal is gelegen op de begane grond en beschikt over daglicht, gratis wifi, flipover en een beamer. Wij bieden volledig verzorgde vergaderarrangementen en bij mooi weer zijn we in de mogelijkheid om na je vergadering een barbecue te verzorgen op onze binnenplaats.

Bekijk Hotel Salland

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

141 beoordelingen

Heer Hermans
stellen
23 April 2018
10
Uitstekend
Rustig, personeel vriendelijk, lunch prima
Heer Schuler
familie
23 April 2018
8
Goed
Ziet er mooi en schoon uit. In eerste instantie leek het van buiten af een verbouwde boerderij. Heel gaaf!
Heer Rue
stellen
23 April 2018
8
Goed
Net hotel met vriendelijke bediening. Ruime kamers. Ontbijt verzorgd maar niet heel uitgebreid. Daar kon wel wat meer variatie in. De motor stond veilig onder dak.
Heer Wouda
stellen
20 April 2018
8
Goed
Dit hotel voor de vierde keer bezocht en opnieuw is het goed bevallen. klantvriendelijk personeel en goed ontbijt. 1 punt van aandacht: het zou handig zijn om een lijst van tv-zenders voorhanden te hebben
Heer/mevrouw Everaert
stellen
17 April 2018
10
Uitstekend
Mevrouw Verhoosel
familie
12 April 2018
8
Goed
Vriendelijke ontvangst, degelijk ontbijt! Leuke familiekamer, ideaal om met 2 kinderen te doen! Blij met de tickets voor Slagharen, we hebben daar een leuke dag beleefd.
Heer Ros
stellen
22 March 2018
10
Uitstekend
Mevrouw Godfried
familie
12 March 2018
8
Goed
Zeer ruime familie kamer. Handig dat deze uit 2 verdiepingen bestond. Jammer van de tocht uit een kiertje op de tweede verdieping daardoor was het er wel behoorlijk fris.
Heer/mevrouw Kareal
stellen
6 March 2018
6
Gemiddeld
Algemene indruk goed, echter gezien 't feit dat wij bij het boeken en ook daarna expliciet hebben aangegeven een zeer rustige kamer nodig te hebben ivm slaapproblemen en een kamer krijgen toegewezen op de eerste verdieping boven de ingang en uitkijkend op de parkeerplaats en lokale weg met allerlei contactgeluiden is niet goed. Ook staat er nergens vermeld dat er een behoorlijk steile trap is naar de kamers op de eerste verdieping en dus geen lift, dit is voor oudere mensen en mensen met een handicap een groot dan wel onoverkomelijk probleem. Als laatste constructieve opmerking, de matrassen zijn veel en veel te hard.
Heer Paulssen
familie
20 February 2018
8
Goed
Heer Voogd
familie
12 February 2018
6
Gemiddeld
Goede bedden, ruime kamers . Inrichting had wat beter gekund.
Mevrouw Bolding
stellen
7 February 2018
10
Uitstekend
Prima
Heer Winkelmolen
zakelijk
6 December 2017
10
Uitstekend
Mevrouw van Gessele
stellen
6 December 2017
10
Uitstekend
Gezellige entree en een vriendelijk ontvangst gehad bij het inchecken. We hadden een hele ruime kamer en badkamer. En zijn er tevreden over. Ook het onbijt was goed en uitgebreid genoeg ;-)
Mevrouw de Ligt
stellen
6 December 2017
10
Uitstekend
Geweldig schoon en vriendelijk personeel.Kamer mooi goede bedden ontbijt geweldig.Een prima hotel !!!!!!
Heer/mevrouw Kuijpers
stellen
27 November 2017
8
Goed
Heer Floor
stellen
7 November 2017
8
Goed
Het is ons goed bevallen.
Mevrouw Ouwehand
vrienden
6 November 2017
8
Goed
Kamer geboekt vanwege de Sallandse 4daagse. Toevallig in het voorjaar al langs gereden en een indruk gekregen, zeer goed. Jammer dat het zwembad nog niet klaar was. Mooie kamer, leuk geheel en gezellig restaurant gedeelte. Alleen jammer dat we geen bad hadden, in januari al geboekt en dit benoemd, men gaf de indruk dat er geen badkuipen waren, buurman bleek wel ene badkuip te hebben, dit is het enige. Kortom tot ziens.
Heer/mevrouw Ebben
stellen
6 November 2017
8
Goed
Prima hotel. Goed ontbijt en diner en goed personeel
Heer Meelkop
vrienden
17 October 2017
8
Goed
Prima hotel met vriendelijke en behulpzaam personeel. Het arrangementsmenu mag iets spannender.
resultaten 1 - 20 van 141 volgende >