Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Schylge

WestCord Hotel Schylge is een viersterren hotel gelegen aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Je hebt prachtig uitzicht over de haven en de Waddenzee. Vanaf je eigen balkon kun je genieten van het wisselende tij en de bruisende haven. Bovenin WestCord Hotel Schylge vind je restaurant Op West, vanaf een prachtig buitenterras kun je culinair genieten met een prachtig uitzicht.

Wanneer je langs de haven loopt ben je binnen enkele minuten in het dorp West-Terschelling. In het hotel is voor een ieder wat te beleven. Gezellig bowlen met het gezin, zwemmen in het binnenzwembad, gebruik maken van de wellness en de beauty salon.

Het hotel biedt 98 hotelkamers, waaronder 10 familiesuites. Allen voorzien van een eigen balkon of terras. De familiesuites zijn ideaal te gebruiken voor vier personen. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis wifi. Je komt naar Terschelling om echt te ontspannen!

Bekijk Hotel Schylge

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1397 beoordelingen

Heer Scholing
stellen
20 April 2017
10
Uitstekend
Fantastisch hotel, mooie ligging direct aan het water. Zicht op haven. Kamer netjes en vriendelijk personeel
Heer van der Meer
zakelijk
20 April 2017
10
Uitstekend
Uitstekende ontvangst! Bedankt voor de wijn en de paaseieren!
Heer Valk
18 April 2017
10
Uitstekend
Heer den Rooijen
stellen
18 April 2017
10
Uitstekend
De kamers zijn mooi gerenoveerd. Het personeel beleefd en vriendelijk. Het ziet er prima uit.
Heer/mevrouw van Oosten
stellen
13 April 2017
8
Goed
Heer/mevrouw de Jong
12 April 2017
8
Goed
mooi hotel, prachtige ligging, goed ontbijt. zaten tijdens Willem Barentz feest in het hotel. Om 10.00 uur zondag ochtend waren de wc's na het feest niet gedaan. Schandalig! Smerig! Ik zit in een duur en luxe hotel dan verwacht ik dat de wc's schoon zijn. Zeer teleurstellend! Ben naar boven gegaan om daar te plassen...
Opmerking van de manager:
Geachte mevrouw de Jong,

Hartelijk dank voor uw beoordeling via WestCord Reviews, fijn dat u over het geheel een prettig verblijf bij ons heeft tijdens het Zeevaartschool weekend. Mijn oprechte excuses voor het feit dat de toiletten die zondag niet op tijd schoongemaakt zijn, dit wordt normaal ( en had ook nu) al voor de opening van het ontbijt moeten gebeuren. Er bleek de ochtend na het feest, veel meer en op meer plaatsen, dan normaal schoongemaakt te moeten worden. Hierdoor liep de planning helaas fout. Volgend jaar, gaan we hier zeker een extra medewerker op inzetten, zodat alles op tijd weer in orde is.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak, graag tot ziens op Terschelling.

Kees de Lange | General Manager WestCord Hotel Schylge
Heer/mevrouw van Bergen
vrienden
12 April 2017
10
Uitstekend
Heerlijk hotel, van alle luxe voorzien. Heerlijk ontbijt, super aardig personeel . In 1 woord ....pure verwennerij .
Heer van der Duim
familie
12 April 2017
10
Uitstekend
Hotel, voorzieningen, locatie, bediening/service zeer goed. Komen zeker terug.
Heer/mevrouw van Leeuwen
stellen
12 April 2017
10
Uitstekend
Dames bij de receptie zijn super vriendelijk. Heel gastvrij en sociaal. Wij voelde ons meteen welkom in het hotel.
Heer/mevrouw Caspers
vrienden
12 April 2017
10
Uitstekend
Heer Tijman op Smeijers
familie
12 April 2017
10
Uitstekend
Alles was prima voor elkaar. Uitstekende kamer en heerlijk ontbijt.
Heer Oele
stellen
12 April 2017
8
Goed
Heer van Roij
5 April 2017
10
Uitstekend
Prima hotel, alles tot in de puntjes verzorgd. Mooie ruime kamer met een fantastisch uitzicht.
Heer/mevrouw Waterman
vrienden
5 April 2017
8
Goed
We hadden familiekamer. Wat een geweldig uitzicht op de jachthaven en het wad.
Heer Loveren
familie
5 April 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Wagenaar
5 April 2017
10
Uitstekend
mooi hotel alles tot in de puntjes verzorgt kamers met zeezicht geweldig
Heer/mevrouw Brandel
vrienden
5 April 2017
8
Goed
Heer/mevrouw van Baalen
stellen
5 April 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw de Jong
alleen
30 March 2017
10
Uitstekend
Deze reis heb ik samen met een vriendin genoten van de gastvrijheid van het hotel. Het is een plaats waar ik zonder moeite ook alleen heen zou gaan. Een warm welkom, mooie kamers, super service. Alle medewerkers: hartelijk dank!
Heer/mevrouw de Reeper
stellen
29 March 2017
8
Goed
Hotel Schylge is een mooi hotel op korte afstand van West-Terschelling met een prachtig uitzicht op de Waddenzee door de ligging aan het water. De receptie, centrale hal, ontbijt-en dinerruimte en de kamers zijn modern, strak en goed ingericht. De bedden zijn uitstekend. Er is een ruime parkergarage en fietsenberging met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Het personeel is erg vriendelijk en klantgericht. Een minpuntje is dat internet nog niet helemaal op orde is. In de kamer, bij ons kamer 613 op de hoogste verdieping, was de internetverbinding alleen goed in de hal en badkamer. In de kamer, vooral bij het zitje, viel die steeds uit of was verbinding niet mogelijk. Verder vonden wij het ontbijt vrij beperkt. Het werd ook niet altijd snel aangevuld en als er teveel servies op de kleine tweepersoonstafels stond dat gebruikt was, werd het niet consequent weggehaald waardoor je soms van twee borden op elkaar aan het eten was. Over het algemeen is het een fijn hotel waar mijn vrouw en ik met plezier hebben verbleven.
resultaten 1 - 20 van 1397 volgende >