Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Schylge

WestCord Hotel Schylge is een viersterren hotel gelegen aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Je hebt prachtig uitzicht over de haven en de Waddenzee. Vanaf je eigen balkon kun je genieten van het wisselende tij en de bruisende haven. Bovenin WestCord Hotel Schylge vind je restaurant Op West, vanaf een prachtig buitenterras kun je culinair genieten met een prachtig uitzicht.

Wanneer je langs de haven loopt ben je binnen enkele minuten in het dorp West-Terschelling. In het hotel is voor een ieder wat te beleven. Gezellig bowlen met het gezin, zwemmen in het binnenzwembad, gebruik maken van de wellness en de beauty salon.

Het hotel biedt 98 hotelkamers, waaronder 10 familiesuites. Allen voorzien van een eigen balkon of terras. De familiesuites zijn ideaal te gebruiken voor vier personen. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis wifi. Je komt naar Terschelling om echt te ontspannen!

Bekijk Hotel Schylge

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1806 beoordelingen

Heer Ebbers
familie
14 September 2018
10
Uitstekend
Het is ons uitstekend bevallen
Heer/mevrouw Hoondert
stellen
13 September 2018
8
Goed
Mooi hotel op een schitterende plek.
Heer/mevrouw de Wilde
familie
12 September 2018
10
Uitstekend
Prima service en zeer vriendelijk personeel. Prima kamer
Heer Schouten
vrienden
12 September 2018
10
Uitstekend
Fantastische ligging met vriendelijk personeel
Heer/mevrouw Kroon
familie
11 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van der Horst
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Baal
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
Heer Koetse
stellen
11 September 2018
4
Matig
Wij vonden het eten en de bediening matig en de prijzen van de digestiefs buitengewoon hoog, komen hier niet meer terug. Over het personeel achter de balie niets dan goed.
Heer/mevrouw Edens
stellen
10 September 2018
8
Goed
Hadden uiteindelijk na upgrading een kamer met fantastisch uitzicht. Het ontbijt was zalig en het terras uitkijkend over haven en wad uitstekend toeven
Heer Zieleman
stellen
10 September 2018
10
Uitstekend
Heel erg goed. We zijn al vele malen bij u geweest, we genieten elke keer weer. Gastvrije mensen. We zien al weer uit naar een volgende keer. Via voordeeluitgjes is het betaalbaar incl overtocht. Anders is het nogal prijzig. Als dit zich nog een keer voordoet komen we vaker. Hartelijke groet, Hermien en Jan Zieleman
Heer/mevrouw Plas
familie
10 September 2018
10
Uitstekend
Geweldig hotel voor herhaling vatbaar.
Heer/mevrouw Pannekoek
vrienden
10 September 2018
10
Uitstekend
We hebben het fijn gehad we volgend jaar weer terug
Heer/mevrouw Grootenhuis
stellen
10 September 2018
10
Uitstekend
Heer Zijnge
familie
7 September 2018
10
Uitstekend
Het hotel en de ontvangst etc. was uitstekend. Heb een enquete formulier wat op de kamer lag ingevuld, Dat ik mevr. Zijnge samen met mijn moeder in Hotel Schylge verbleef en nu komt dit bericht gericht aan de heer Zijnge vind ik een beetje slordig en pijnlijk vooral omdat mijn man pas is overleden.
Opmerking van de manager:
Geachte mevrouw Zijnge,
Hartelijk dank voor uw beoordeling op WestCord reviews, fijn dat u samen met uw moeder heeft genoten van uw verblijf op Terschelling. Mijn oprechte excuses voor de verkeerde aanhef in de uitnodigingsmail, in ons geautomatiseerde systeem is de verkeerde aanhef geselecteerd. Ik kan me helemaal voorstellen hoe ontzettend pijnlijk dit voor u is gezien het recente verlies van uw echtgenoot.

Graag tot een volgende keer op ons prachtige eiland,

WestCord Hotel Schylge
Kees de Lange
General Manager
Heer Spruijt
stellen
5 September 2018
10
Uitstekend
Goed hotel, erg goed ontbijt, zeer prettig personeel, fijne service. We komen al een aantal jaren en nog steeds naar genoegen. Locatie is erg mooi, nodigt steeds weer uit.
Heer Houterman
stellen
5 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Wiersma
stellen
5 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Snellings
stellen
5 September 2018
10
Uitstekend
prima hotel, geweldige ligging, heel schoon , heel vriendelijk personeel
Heer Potman
stellen
5 September 2018
10
Uitstekend
Zeer goed hotel. Vriendelijk personeel. Minpunt voor ons was dat wij een kamer hadden (513) waar steeds het aanslaan van een apparaat te horen was (leek erg op het geluid van het aanslaan van een agregaat). Dit was vooral 's nachts heel storend. 2 nachten slecht geskaown. Hebben wel na 2 nachten een andere kamer gekregen. Verblijf was verder zeer goed.
Heer/mevrouw van Soomeren
stellen
5 September 2018
10
Uitstekend
Wat een prachtig hotel, de ligging is subliem, mooie kamer aan de Wad kant. Schone kamer. Prima service en ontbijt, heel erg uitgebreid en alles keurig verzorgd. Kelder is fijn dat daar de fietsen kunnen staan en opgeladen kunnen worden. Vriendelijke medewerkers aan de receptie en het ontbijt.
resultaten 1 - 20 van 1806 volgende >