Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Schylge

WestCord Hotel Schylge is een viersterren hotel gelegen aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Je hebt prachtig uitzicht over de haven en de Waddenzee. Vanaf je eigen balkon kun je genieten van het wisselende tij en de bruisende haven. Bovenin WestCord Hotel Schylge vind je restaurant Op West, vanaf een prachtig buitenterras kun je culinair genieten met een prachtig uitzicht.

Wanneer je langs de haven loopt ben je binnen enkele minuten in het dorp West-Terschelling. In het hotel is voor een ieder wat te beleven. Gezellig bowlen met het gezin, zwemmen in het binnenzwembad, gebruik maken van de wellness en de beauty salon.

Het hotel biedt 98 hotelkamers, waaronder 10 familiesuites. Allen voorzien van een eigen balkon of terras. De familiesuites zijn ideaal te gebruiken voor vier personen. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis wifi. Je komt naar Terschelling om echt te ontspannen!

Bekijk Hotel Schylge

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1555 beoordelingen

Heer Velema
couples
15 August 2017
10
Uitstekend
Fijn verblijf gehad. Vooraf goed contact gehad met Jeltsje Tjepkema om ervoor te zorgen dat de boeking gerealiseerd kon worden (aanvankelijk waren jullie vol geboekt). Ook nog een upgrade naar zee-zicht kamer gekregen. Super! Vandaar de 5 sterren beoordeling. Uiteraard zijn er verbeter punten, maar ik weet hoe belagrijk de algemene score is, dus die heb ik zo hoog mogelijk ingevuld. Verbeter punten zijn vooral het ontbijt. Niet al teveel keus (=jammer maar begrijpelijk), maar storender is dat het buffet slechts bij aangeven van de gasten bijgevuld werd. Er zou een chef (en dus niet bedienend personeel) continue bij het buffet moeten zijn om bij te vullen en waar nodig te assisteren. Continue waren er items op waardoor gasten voor meer brood, eieren, spek, tomaat, etc. moesten vragen. Ook werd op maandag 07.08 het buffet al vanaf ongeveer 9:50 niet meer bijgevuld, omdat om 10:00u het ontbijt over is. Ik snap dat je dan niet alles 100% opvult, maar juist tot 10:00u zou er van alles nog beschikbaar moeten zijn. Een chef, verantwoordelijk voor het buffet, zou dit kunnen verzorgen. Tweede verbeterpunt is in de kamer. De lokatie van de mini bar in onhandig. Die staat niet handig opgesteld ivm de openslaande balkondeur. Hierdoor mijn flink mijn knie gestoten aan de radiator (vanwege de beperkte opening van de balkondeur). Niet handig en een andere locatie moet worden gevonden...
Opmerking van de manager:
Geachte heer Velema,

Hartelijk dank voor uw beoordeling op WestCord reviews, fijn dat u heeft genoten van uw verblijf in hotel Schylge. We zijn blij dat u de upgrade naar een van onze prachtige zeezijdekamers heeft kunnen waarderen.

Wat betreft het ontbijt, hebben we besloten om tijdens de extreem drukke dagen, een extra ontbijtkok in te zetten, zodat het buffet altijd netjes aangevuld blijft.

Het is de bedoeling dat de minibars uiteindelijk onder de bureaus komen te staan, hier moeten nog wat technische aanpassingen voor worden gedaan.

Graag tot ziens op Terschelling,

WestCord Hotel Schylge
Kees de Lange
General Manager
Heer Beekman
couples
14 August 2017
10
Uitstekend
Heer Talsma
couples
14 August 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw de Vries
family
14 August 2017
8
Goed
Keurig hotel. Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en schone kamer! Wij verbleven aan de straatzijde welke wel wat lawaaierig was. Zeezijde is ws mooier en rustiger.
Heer/mevrouw Groen
couples
10 August 2017
10
Uitstekend
Heer Wellens
couples
10 August 2017
10
Uitstekend
Top super beschaaft personeel!
Heer/mevrouw Zuuring
couples
10 August 2017
10
Uitstekend
Prachtig hotel met het mooiste uitzicht van het eiland.
Heer Wolbers
couples
8 August 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Selten-bos
family
8 August 2017
8
Goed
Heer Stans
alone
7 August 2017
10
Uitstekend
Echt een prima hotel op een toplocatie. Positief en erg vriendelijk personeel (receptie, restaurant, schoonmakers). Men wil het echt zo goed mogelijk regelen voor de gasten en dat maakt dat je je welkom voelt en bijzonder. Kamer was brandschoon en prima verzorgd/onderhouden. Ontbijt zeer compleet en restaurant echt goed. Ik ga absoluut terug.
Heer/mevrouw Pheninchx
friends
7 August 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Valkema
friends
7 August 2017
10
Uitstekend
Fijn hotel met prachtig uitzicht. Echt tot rust gekomen
Heer/mevrouw Lampe
couples
7 August 2017
8
Goed
Het is een prima hotel en was blij met het uitgebreide ontbijt alles was er!!!alleen vond ik de kamer erg warm ondanks dat het raam de hele week open heeft gestaan,dat vond ik het enigeminpunt
Heer/mevrouw Wissink
family
7 August 2017
10
Uitstekend
Heer Peet
couples
7 August 2017
8
Goed
Prima hotel op schitterende plek. Sfeer is familiair. Hier en daar wat verouderd en wat achterstallig onderhoud voor deze prijsklasse. Hotel personeel nogal wisselend qua kennis en kunde. Ik miste airco op kamer.
Heer/mevrouw Mons
couples
7 August 2017
10
Uitstekend
ALLES PRIMA GEREGELD WILDE JE WAT ANDERS WERD GEREGELD
Heer/mevrouw van der Meij
friends
7 August 2017
10
Uitstekend
Heer van de Haar
family
7 August 2017
10
Uitstekend
Heer Konings
couples
31 July 2017
8
Goed
Prima hotel goed verzorgde kamers leuke gezellige entree Het Welness viel wat tegen
Heer Zwennis
couples
27 July 2017
10
Uitstekend
Geweldig hotel, alles klopte gewoon. Wij hebben niets begrepen van de negatieve reviews die te lezen zijn zo hier en daar. Super week gehad. Heerlijk rustig binnen en buiten, zaten aan de waddenkant.
resultaten 1 - 20 van 1555 volgende >