Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel Schylge

WestCord Hotel Schylge is een viersterren hotel gelegen aan de enige natuurlijke baai van Nederland. Je hebt prachtig uitzicht over de haven en de Waddenzee. Vanaf je eigen balkon kun je genieten van het wisselende tij en de bruisende haven. Bovenin WestCord Hotel Schylge vind je restaurant Op West, vanaf een prachtig buitenterras kun je culinair genieten met een prachtig uitzicht.

Wanneer je langs de haven loopt ben je binnen enkele minuten in het dorp West-Terschelling. In het hotel is voor een ieder wat te beleven. Gezellig bowlen met het gezin, zwemmen in het binnenzwembad, gebruik maken van de wellness en de beauty salon.

Het hotel biedt 98 hotelkamers, waaronder 10 familiesuites. Allen voorzien van een eigen balkon of terras. De familiesuites zijn ideaal te gebruiken voor vier personen. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis wifi. Je komt naar Terschelling om echt te ontspannen!

Bekijk Hotel Schylge

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1849 beoordelingen

Heer/mevrouw Lutke
stellen
22 October 2018
10
Uitstekend
Mooi hotel op een mooie ligging.
Heer/mevrouw Wesselo
alleen
22 October 2018
10
Uitstekend
Heerlijk verblijf gehad. Kamer met prachtig uitzicht en vooral heel erg stil. Prima ontbijtbuffet, vriendelijke mensen en lekkere wellnessbehandelingen
Heer Jansma
stellen
10 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Visser
vrienden
10 October 2018
10
Uitstekend
Heer Boersen
alleen
9 October 2018
10
Uitstekend
wij hebben geen enkele klacht of aanmerking. Het was buitengewoon,niets om aan te merken.
Heer van der Heijden
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
Fijne mensen die je hartelijk te woord staan
Heer Son
stellen
9 October 2018
8
Goed
Wij kwamen nu voor de derde keer naar hotel Skylge. Over het algemeen wederom een prima hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles is er ook schoon. Minpunten zijn echter de bedden: de matrassen zijn doorgelegen en wij hebben er rugpijn aan overgehouden omdat wij scheef moesten liggen. Verder zijn de kussens zeer slecht, er zit totaal geen vulling in en zelfs bij twee op elkaar bleef e.e.a. nog zo plat als een dubbeltje en werd het hoofd niet ondersteund. Ook de synthetische dekbedden waren een crime, want deze zijn veel te benauwd. Wij hebben dus slecht geslapen zoals ook aangegeven bij het uitchecken.
Heer/mevrouw Lenten
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Gastvrij en vriendelijke mensen. Prima hotel met prima voorzieningen.
Heer van Hattem
familie
9 October 2018
8
Goed
Heer van Goethem
vrienden
9 October 2018
10
Uitstekend
Prachtig hotel met huiselijke sfeer. Goed gelegen. Prijs-kwaliteit. Uitstekend restaurant
Heer/mevrouw Noorloos - Tanktransport B.V.
stellen
9 October 2018
6
Gemiddeld
Service aan de balie mbt fietsverhuur ophalen bagage slecht. Welness sterk verouderd en onaantrekkelijk door bijbetaling.
Heer Bosland
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Prachtig gelegen hotel aan de jachthaven van Terschelling. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Top-ontbijt met uitzicht op de waddenzee. Een aanrader ! Tips voor kamer 429 (hoekkamer met uitzicht op de zee): - voor zo'n prachtige ruime en goed uitgeruste kamer is de TV te klein, zeker als je vanuit bed TV wilt kijken (afstand te groot). - binnendeur klemt en kan niet dicht. - vloerschakelaar staande lamp zweeft in de lucht ipv op de vloer te liggen. Snoertje verlengen ? Met vriendelijke groet, Nico Bosland
Heer/mevrouw van Ballegooij
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer Bogaerds
alleen
9 October 2018
8
Goed
Goed hotel om lekker even te ontspannen
Heer van Ginkel
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
de gerenoveerde kamer voelde prettig. we werden keurig te woord gestaan door de receptie. we hebben de matrassen als te zacht ervaren.
Heer/mevrouw de Jong/Bos
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Uitstekende service. Prachtige locatie en een heerlijke 'thuiskom' sfeer.
Heer/mevrouw Jongenburger
familie
9 October 2018
8
Goed
Jammer dat ons uitzicht belemmerd werd door een groot vies wit bord. Wij hadden kamer 406/408. En de eerste avond hadden wij last van de bowlingbaan.
Mr./mrs. Fr?ls
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Alles zeer goed verzorgd. Van bedden, eten tot en met het zwembad. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Heer Tuit
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer Nuwenhof
familie
9 October 2018
8
Goed
Alle familieleden van de 19-persoons party waren uitermate tevreden over het verblijf, de prachtige kamers, het uitstekende ontbijt en zeer verzorgde meergangendiner in een fraaie ambiance alsmede de uitermate vriendelijke en gastvrije medewerkers.
< vorige resultaten 21 - 40 van 1849 volgende >