Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel de Veluwe

WestCord Hotel de Veluwe is prachtig gelegen tussen de Veluwse bossen in het gezellige dorp Garderen. Het hotel ligt op slechts 3 minuten per auto vanaf de A1, centraal tussen Apeldoorn en Amersfoort. Het hotel biedt 97 comfortabele hotelkamers, waaronder 7 familiekamers, kamers met een eigen terras en de suite met jacuzzi. Na een actieve fietstocht door de natuur of een lange wandeltocht door de dorpjes kun je ontspannen in het wellness centrum en gebruik maken van de gratis fitness faciliteiten.

Daarnaast biedt het hotel een grand café, restaurant en verschillende terrassen. In de zomermaanden kun je gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad. De auto kun je gratis parkeren op de parkeerplaats voor het hotel.

WestCord Hotel de Veluwe beschikt over 15 vergaderzalen. Alle zalen zijn ruim van opzet en voorzien van gratis wifi, flipover & beamer. Het merendeel van de zalen beschikt over airconditioning.

Bekijk Hotel de Veluwe

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

322 beoordelingen

Mevrouw Op den Camp
business
28 April 2016
8
Goed
Mijn verblijf was een overnachting in kader van studie. Prima hotel voor dit doel. Medewerkers erg vriendelijk en gastvrij,
Mevrouw Van Santen
couples
28 April 2016
6
Gemiddeld
De laatste keer waren we niet zo te spreken.de gang was zonder vloerbedekking en de kamer vond ik te klein van wegen mijn rolator en niet optimaal schoon. Wij zijn al heel wat keren geweest en vonden dit niet z'n fijne ervaring.
Heer de Feyter
family
28 April 2016
10
Uitstekend
Mooie fiets routes gedaan. Avond eten was echt genieten. Bediening vlot en gaf goede uitleg over de wijn. Alles was zeer goed
Mevrouw Meis
couples
28 April 2016
8
Goed
Heer Peters
business
11 February 2016
8
Goed
Ruime kamers. Eten goed en uitgebreid ontbijt. Jammer dat er voor de sauna betaald moet worden.
Mevrouw van der Maas
alone
11 February 2016
8
Goed
Mevrouw van der Meer
family
11 February 2016
10
Uitstekend
Topweekend gehad!
Heer Weidema
business
11 February 2016
10
Uitstekend
Heer Theunissen
couples
12 January 2016
8
Goed
Prima hotel voor wie van de natuur wil genieten en houdt van rust. Ook in drukke periodes is er tijd en ruimtes om de wens van de gast te vervullen. Enig minpunt aan ons verblijf was dat de 1 dag de kamer niet op orde was (bed niet geheel opgemaakt, koffie en theevoorziening niet aangevuld en prullenbak niet geleegd).
Mevrouw Herwig
couples
12 January 2016
10
Uitstekend
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Vooral de rustige ligging van de kamer beviel ons zeer als ook de netheid van de kamer. Enige minpuntje was de duur van het 5-gangendiner. een volgende keer nemen wij een spelletje mee aan tafel. Het arrangement was zeker voor herhaling vatbaar!
Mevrouw Terpstra
11 January 2016
8
Goed
Prima hotel, mooie omgeving, heel vriendelijk personeel.
Mevrouw de Groot - Behr
couples
8 January 2016
10
Uitstekend
Heer Visser
friends
7 January 2016
8
Goed
Mevrouw Wagenmaker
7 January 2016
8
Goed
Wij hadden het oud & nieuw arrangement geboekt. Alles perfect (ontvangst, service, ligging hotel, kamer) echter het diner (hertenbiefstuk en eend) was volkomen doorbakken. We begrijpen dat met zoveel gasten het moeilijk is om het tegelijk te serveren maar het is toch een (min)punt die we wilden melden. Op de kamer deed het ijskastje het niet. Hier meteen melding van gemaakt bij de receptie maar helaas werd het probleem niet opgelost.
Heer Hendriks
couples
7 January 2016
10
Uitstekend
zeer gastvrij en vriendelijke bediening,zeer behulpzaam.Kamers zeer netjes en schoon.De keuken verdiend een 10.Zeer fijne Kerstdagen bij u doorgebracht.
Heer Hensens
7 January 2016
10
Uitstekend
goed hotel vriendelijk personeel
Heer van Roon
7 January 2016
8
Goed
Kerstdagen in het hotel doorgebracht in een prettige ambiance. Het kerstdiner (5-gangen)startte gezamenlijk en er was genoeg tijd en ruimte om hiervan te genieten. Leuk element was ook de rondleiding door Ko de boswachter, met zijn eigen verhaastijl.
Mevrouw Nieuwets
couples
7 January 2016
10
Uitstekend
100% charme 100% gastvrijheid fantastische sfeer mooie grote en propere kamer. Beste oudejaar ooit
Mevrouw Mulder
family
7 January 2016
8
Goed
Heer Noij
business
5 January 2016
6
Gemiddeld
resultaten 1 - 20 van 322 volgende >