Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel de Wadden

WestCord Hotel de Wadden is gelegen in de gezellige Dorpsstraat van het dorp Oost-Vlieland. Wanneer je naar buiten stapt sta je in de winkelstraat met een diversiteit aan leuke terrasjes en authentieke winkeltjes. Hotel de Wadden is een gezellig familiehotel met 22 hotelkamers. In de tuin en op het verwarmde terras van het hotel kun je genieten van het uitzicht over de Waddenzee.

Hotel de Wadden is het eerste hotel van WestCord Hotels, geopend in 1968. Meteen wanneer je binnenstapt ervaar je het echte eilandgevoel. Voorheen zat de lokale zeevaartschool in het pand.

Het dorpje Oost-Vlieland ligt centraal op het eiland. Binnen 10 minuten fietsen ben je op het strand, je kunt fietsen door de natuur of ontspannen op één van de vele terrasjes en genieten van het bruisende eilandleven om je heen. In de avond kun je voor een diner of borrel terecht in visrestaurant De Wadden, eetcafé ’t Praethuys of restaurant ZeeVaert Rotisserie & Bar.

Bekijk Hotel de Wadden

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

501 beoordelingen

Heer/mevrouw Terpstra
couples
4 September 2017
8
Goed
Herr/Frau Bielesch
friends
4 September 2017
8
Goed
Heer Verwer
couples
1 September 2017
8
Goed
Een gezellig en mooi gelegen hotel , wel erg gedateerde gangen en ruimtes
Heer van der Grift
friends
1 September 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Dam
couples
17 August 2017
10
Uitstekend
Eten was prima , de kamer daar haperde wel het een en ander aan , deur uit de kast , brandgat in gordijn , haken uit het gordijn , allemaal dode vliegen en muggen op de kamer .terras erg vies , de tafel van het terras was de volgende morgen verdwenen . Lagen lege drankflessen onder de struiken . Jong personeel wat niet eens wist waar onze kamer was bij aankomst , bij afrekenen de fietsen vergaten af te rekenen , wij moesten ze er aan helpen herinneren . Dus er valt nog wel wat te op date in dit hotel . Volgende x denk ik liever naar het bad hotel te gaan .
Opmerking van de manager:
Geachte mevrouw Van Dam,

Hartelijk dank voor het sturen van uw ervaringen.
Het spijt mij enorm dat uw verblijf bij ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Dit is niet de standaard waar WestCord hotels voor staat. Ik bied u hierbij dan ook mijn persoonlijke excuses aan.

Zonder alle onderwerpen per detail te bespreken kan ik u mededelen dat we hier gelijk mee aan de gang zijn gegaan. De kamers zullen medio september in een nieuw jasje gestoken zijn.

Graag neem ik nog persoonlijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Paul van Essen | General Manager Hotel de Wadden
Heer/mevrouw Buit-Minnema
family
15 August 2017
8
Goed
Heer Jong
couples
14 August 2017
6
Gemiddeld
Ruime kamer met alle faciliteiten. We hadden een kamer op de eerste verdieping schuin boven de keuken. Dit gaf wel de nodige herrie. Ondanks een stevige frisse storm buiten, bleef de kamer 's nachts wat benauwd.,
Heer Deelstra
family
7 August 2017
6
Gemiddeld
Heer/mevrouw Nieuwenbroek
alone
7 August 2017
8
Goed
Prima locatie, vriendelijk personeel, goed ontbijt
Heer Kleijer
alone
7 August 2017
10
Uitstekend
Prima Hotel
Heer/mevrouw Reefhuis
couples
24 July 2017
8
Goed
Heer van der Blom
couples
24 July 2017
10
Uitstekend
Heer Steetskamp
couples
24 July 2017
8
Goed
Vriendelijk hotel met zeer goede service. Met de sfeer van een familiebedrijf, wordt dit hotel gerund met de professionaliteit van een grote groep. Attente aandacht voor de individuele gast. Gezellige locatie met rustige kamers.
Heer/mevrouw Loopstra
couples
24 July 2017
8
Goed
Heer Molleman
couples
20 July 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Duyfjes
family
19 July 2017
8
Goed
Gezellig authentiek hotel. Persoonlijke benadering. Schoon. Heerlijk ontbijt. Buitenomgeving tuin en terras bij de kamer van hotel zou iets beter verzorgd kunnen worden.
Heer/mevrouw Roeters
couples
18 July 2017
8
Goed
Prima locatie
Heer/mevrouw de Kuijer
couples
6 July 2017
8
Goed
Wij kunnen het hotel aanbevelen. Misschien een modernisering van het sanitair op niet al te lange termijn, maar het is schoon en we zijn gastvrij ontvangen!
Heer/mevrouw Hulleman
couples
3 July 2017
8
Goed
Ik heb in het hotel al een beoordelingskaartje ingevuld met enkele opmerkingen.
Heer/mevrouw Hemme
family
3 July 2017
8
Goed
resultaten 1 - 20 van 501 volgende >