Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Hotel de Wadden

WestCord Hotel de Wadden is gelegen in de gezellige Dorpsstraat van het dorp Oost-Vlieland. Wanneer je naar buiten stapt sta je in de winkelstraat met een diversiteit aan leuke terrasjes en authentieke winkeltjes. Hotel de Wadden is een gezellig familiehotel met 22 hotelkamers. In de tuin en op het verwarmde terras van het hotel kun je genieten van het uitzicht over de Waddenzee.

Hotel de Wadden is het eerste hotel van WestCord Hotels, geopend in 1968. Meteen wanneer je binnenstapt ervaar je het echte eilandgevoel. Voorheen zat de lokale zeevaartschool in het pand.

Het dorpje Oost-Vlieland ligt centraal op het eiland. Binnen 10 minuten fietsen ben je op het strand, je kunt fietsen door de natuur of ontspannen op één van de vele terrasjes en genieten van het bruisende eilandleven om je heen. In de avond kun je voor een diner of borrel terecht in visrestaurant De Wadden, eetcafé ’t Praethuys of restaurant ZeeVaert Rotisserie & Bar.

Bekijk Hotel de Wadden

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

549 beoordelingen

Heer Jansen
couples
14 May 2018
4
Matig
Kamer was gelegen in een voormalig woonhuis naast het hotel. Een irritant krakende vloer, spinnenragen boven het bed, erg warm. Bij het douchen werd het water ineens gloeiend heet, toen er gelijktijdig de wc werd doorgetrokken. Wasbak met scheuren. Stoel met gat in zitting.
Heer/mevrouw van Hille
couples
14 May 2018
8
Goed
Prijs kwaliteit is prima. Ontbijt is goed. Bedden ook. Kamer heeft nog al wat achterstallig onderhoud. Met name de deuren naar het dakterras. Douchecabine is erg klein. Wifi nagenoeg niet beschikbaar.
Heer Vis
family
7 May 2018
8
Goed
Heer Mees
friends
7 May 2018
10
Uitstekend
Net hotel, vriendelijk personeel, uitstekende ligging. Kamers ruim en geheel niet gehorig.
Heer/mevrouw de Witte
friends
7 May 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Schepman
couples
7 May 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Donia
couples
30 April 2018
10
Uitstekend
Fijn dat we onze hond konden meebrengen in kamer 31. Slaapt heerlijk op zijn eigen kleedje! Ontbijt was prima, voldoende variatie.
Heer/mevrouw Zijderveld
family
30 April 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Tongeren
couples
30 April 2018
8
Goed
Prima hotel midden in het centrum
Heer/mevrouw Oosterbeek
family
30 April 2018
8
Goed
Een gezellig hotel op een perfecte plek op ons favoriete waddeneiland. Met vriendelijk en attent personeel.
Heer/mevrouw Mulder-Breukers
couples
24 April 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Zwetsloot
couples
23 April 2018
10
Uitstekend
Heer Wassenaaar
family
23 April 2018
10
Uitstekend
Ongedwongen informele sfeer gezellig gastvrij kwaliteit top 2 dagen voor herhaling vatbaar! ;)
Heer/mevrouw Stuivenberg
couples
12 April 2018
8
Goed
Wij zijn zeker positief maar toch een paar dingen opgevallen die simpel beter kunnen. Hotelkamer prima op enkele dingen na, bijvoorbeeld de defecte tissue houder en lampje boven wasbak in badkamer. (kamer 28) Verder viel op dat de dorpel naar de tuin al langere tijd niet schoongemaakt is en de ramen waren ook te ondoorzichtig. Is Het Preathuys onderdeel van het hotel? Op zondagavond 8 april wilden wij daar gaan eten maar de meneer die daar bediende kon het heel duidelijk niet goed aan. Na een poosje op het terras gezeten te hebben heb ik hem er binnen even op geattendeerd dat wij buiten zaten. Hij zou "zo" komen maar wij zijn na enige tijd ergens anders gaan eten omdat we vermoedden dat het allemaal wel een poos zou gaan duren. Deze man had een weinig enthousiaste uitstraling zeg maar. Maar verder, wij zouden gerust weer voor "De Wadden" kiezen. Met vriendelijke groeten, Edwin en Marieke Stuivenberg Hilversum
Heer Lutmers
couples
12 April 2018
8
Goed
Mijn vrouw heeft een ernstig ongeluk gehad in de straat vlak voor hotel Bruin. Ze werd aangereden door een fietser. Dr. Wolfswinkel heeft moeten komen en heeft mijn vrouw na enige tijd middels een taxi naar zijn praktijk moeten nemen. Er was een zeer forse vleeswond, welke door de arts moest worden gehecht na een behandeling van 1.5 uur. Ze hoefde net niet naar het ziekenhuis om geopereerd te moeten worden. Gezien dit ongeluk had ik wel meer aandacht vanuit het hotel verwacht. Ze waren op de hoogte. Een tekortkoming.
Heer/mevrouw van Dongen
couples
9 April 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Nicola
alone
9 April 2018
8
Goed
Heer Ophuis
couples
9 April 2018
10
Uitstekend
Prima hotel in alle opzichten. Personeel enorm gastvrij.
Heer Voslamber
couples
9 April 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van der Muil
couples
9 April 2018
10
Uitstekend
resultaten 1 - 20 van 549 volgende >