Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Strandhotel Seeduyn

WestCord Strandhotel Seeduyn biedt een unieke locatie aan het strand. Nergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht aan zee staat. In het hotel hoor je het ruisen van de golven en kijk je uit over het uitgestrekte strand met zicht op de Noordzee. De ongedwongen en intieme sfeer van Strandhotel Seeduyn maken het plaatje compleet.

Het hotel biedt 94 hotelkamers en 56 appartementen voor het hele gezin. Alle kamers beschikken over een eigen balkon of terras. Geniet van een glas wijn in Strandpaviljoen ’t Badhuys en sluit de avond af met een culinair diner in à la carte restaurant Entre Deux Mers. Als gast kun je tegen betaling gebruik maken van één van de vele wellness faciliteiten in wellness centrum Wellcome Wellness.

Op Vlieland vind je geen drukke boulevard en heb je geen last van verkeer. Je kunt wandelend naar het gezellige dorp Oost-Vlieland en de bus van en naar de haven stopt voor het hotel. De auto kun je in Harlingen parkeren en vanaf dat moment kun je genieten van de weldadige rust op de boot en op Vlieland zelf.

Bekijk Strandhotel Seeduyn

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2575 beoordelingen

Heer Mans
couples
22 March 2018
6
Gemiddeld
Fijne kamer en alles netjes schoon,qua uitstraling laat de vloerbedekking wel te wensen over . Vriendelijk personeel, alleen hadden wij het samen fijn gevonden als het restaurant ook open was geweest , maar dit mocht de pret niet drukken en hiervoor ook wel begrip. Al met al een fijn weekend geweest . Vriendelijke groet Peter Mans.
Heer Jager
couples
22 March 2018
10
Uitstekend
We hebben, ondanks het koude weer, heerlijk genoten. Met het zonnetje erbij konden we ons heerlijk uitleven met fietsen, wandelen en te vergeten de "Vliehors Express". En natuurlijk de goede verzorging in het hotel.
Heer/mevrouw Kok
couples
22 March 2018
8
Goed
Erg fijn hotel, super service! Alleen jammer van de losse bedden en de eenpersoons beddengoed als je samen met je partner slaapt.
Heer Kuipers
family
22 March 2018
8
Goed
Nu voor de 2e keer geweest. Prima hotel en personeel erg vriendelijk. De bedden zijn alleen erg hard en de jammer wat gedateerd. Maar hier waren ze mee bezig om dit te upgraden
Heer Heijman
family
22 March 2018
10
Uitstekend
Prima verzorgd en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Heer/mevrouw Dankert
friends
22 March 2018
2
Slecht
Wij zijn twee vriendinnen, een zwanger, en allebei met kinderen en full time banen. Dus we konden een lekker (bijslaap) weekend wel gebruiken! Helaas!! Wij hadden voor het zekere voor het onzekere genomen en een appartement geboekt met twee slaapkamers om de rust goed te kunnen pakken. Nu hadden we direct gealarmeerd moeten zijn toen we in het (snikhete, trouwens) appartement aankwamen en daar de stapelbedden zagen. In een kamertje apart ja, dat in de woonkamer stond, zonder ramen en zonder ventilatie. Maar in goed vertrouwen deden we maar een poging (plus: andere opties waren ons niet bekend). Het stapelbed bleek voor volwassenen onbeslaapbaar (brits met houten plank en keihard matras). Daar kwam 1 van ons zo rond 0:00 definitief achter - niet echt een moment om nog verhaal te gaan halen. Uiteindelijk wel bij elkaar op de kamer gaan slapen, nadeel van die slaapkamer was dat het een raam had - niet naar buiten maar naar de (oververhitte gang), dat niet open kon en niet goed verduisterd was, en de lichten schenen de hele nacht. Rond 02:00 in slaap gevallen. Het hele appartement had 1 mogelijkheid tot ventilatie, namelijk een balkondeur die open kon - we hebben dus met alle binnendeuren open moeten slapen. Op dag 2 dit allemaal aangegeven bij de receptie. BLEEK DAT ER OOK ANDERE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR WAREN, wel met twee slaapkamers met normaal beslaapbare bedden. Dat hadden ze niet aan ons aangegeven bij aankomst, omdat gasten die vaker komen, weten van die stapelbedden. En misschien waren we wel een stelletje? Oftewel: dit alles was ons probleem, ondanks dat wij niet konden weten dat die bedden onbeslaapbaar waren voor volwassenen tot het zover was, en we niet wisten dat er andere varianten kamers waren. Het hotel bood ons op dag 2 wel aan te wisselen, maar we durfden de wissel niet aan, misschien was er nl met dat volgende appartement weer iets bizars - helemaal geen ramen (choose the fear you know)? En we hadden nog maar een nachtje te gaan, om daar weer alles voor te verhuizen. En voor de aankomende nacht wisten we wat ons te wachten stond. We hebben het hotel gevraagd het niet-te-openen-raam-op-de-gang met vuilniszak af te dekken. Dat hebben ze gedaan. Service! Zondag voor vertrek werden we nog gebeld: Westcord wist zeker dat het niet aan hen had gelegen! Super! Dank! Wat een teleurstelling. Voor zoveel geld, zo weinig comfort, en uberhaupt: dat er onbeslaapbare bedden zijn (behalve dan voor kinderen misschien van 15 kilo?) - dat is toch iets wat je aangeeft op de site met een optie - kinderkamer? Alleen voor kinderen?
Opmerking van de manager:
Beste mevrouw Dankert,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, mijn collega van Strandhotel Seeduyn heeft inmiddels contact met u opgenomen.

Om in de toekomst misverstanden te voorkomen, zou ik de kamer informatie over het betreffende appartement graag nog even met u delen. Ook betreft de inpandige slaapkamer.

https://westcordhotels.nl/kamer/seeduyn-appartement-medium/

Wij hopen u in de toekomst wederom te mogen verwelkomen bij Strandhotel Seeduyn of een van onze andere hotels.

Met vriendelijke groet,

Mark van der Meulen
Afdeling e-commerce WestCord Hotels
Heer Niessen
family
20 March 2018
8
Goed
Vriendelijke ontvangst. Ruime en comfortabele kamer was in orde. Ook hadden wij een schitterend uitzicht over zee.
Heer/mevrouw van den Heuvel
alone
20 March 2018
10
Uitstekend
Het comfort van een groot hotel, de huiselijkheid van een klein.
Mr. Geldman
alone
20 March 2018
8
Goed
Prima hotel, fijne ruime en schone kamer met geweldig uitzicht
Heer/mevrouw van der Veen
friends
20 March 2018
8
Goed
Heer Wester
alone
20 March 2018
8
Goed
Aandachtspunt: bij schoonmaak ook de sigarettenpeuken van de vorige gasten van het balkon verwijderen.
Heer/mevrouw Meijer
couples
20 March 2018
10
Uitstekend
heel goed
Mr./mrs. Janssens
friends
20 March 2018
10
Uitstekend
Ik heb erg genoten van mijn verblijf bij Westcord Hotel in Vlieland. Goede ontvangst bij de receptie, ruime schone kamer en ruime badkamer met aparte douche. De bedden lagen goed en zelfs de hoofdkussens vond ik fijn! Hotel ligt direct aan het strand en heel dichtbij een heel goed restaurant \'t Badhuys! Ik had een fiets gehuurd, dan ben je ook zo in het dorpje van Vlieland en vanaf het hotel heb je de mooiste fietsroutes. Al met al... ik ben een zeer tevreden klant!
Heer/mevrouw Huisman
couples
20 March 2018
8
Goed
Heerlijk fijn appartement. Het verdient aanbeveling om in de doucheruimte bv een rvs driehoek rekje op te hangen tbc shampoo etc. Ook een rubberen dweilstok zou niet misstaan.
Heer Vijverda
couples
20 March 2018
10
Uitstekend
Heer Siegers
couples
20 March 2018
8
Goed
Heel goed hotel vriendelijk personeel super luxe ontbijt
Heer Hingstman
couples
20 March 2018
10
Uitstekend
Heerlijke plek op een fijn eiland, we komen geregeld met elkaar om samen te genieten en te ontspannen.
Heer/mevrouw van der Jagt
couples
12 March 2018
10
Uitstekend
Schoon! Persoonlijke benadering medewerkers Gastvrij Geen onnodige administratie
Heer/mevrouw Cornelissen
alone
12 March 2018
10
Uitstekend
Heer Borghouts
family
12 March 2018
8
Goed
resultaten 1 - 20 van 2575 volgende >