Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Strandhotel Seeduyn

WestCord Strandhotel Seeduyn biedt een unieke locatie aan het strand. Nergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht aan zee staat. In het hotel hoor je het ruisen van de golven en kijk je uit over het uitgestrekte strand met zicht op de Noordzee. De ongedwongen en intieme sfeer van Strandhotel Seeduyn maken het plaatje compleet.

Het hotel biedt 94 hotelkamers en 56 appartementen voor het hele gezin. Alle kamers beschikken over een eigen balkon of terras. Geniet van een glas wijn in Strandpaviljoen ’t Badhuys en sluit de avond af met een culinair diner in à la carte restaurant Entre Deux Mers. Als gast kun je tegen betaling gebruik maken van één van de vele wellness faciliteiten in wellness centrum Wellcome Wellness.

Op Vlieland vind je geen drukke boulevard en heb je geen last van verkeer. Je kunt wandelend naar het gezellige dorp Oost-Vlieland en de bus van en naar de haven stopt voor het hotel. De auto kun je in Harlingen parkeren en vanaf dat moment kun je genieten van de weldadige rust op de boot en op Vlieland zelf.

Bekijk Strandhotel Seeduyn

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2492 beoordelingen

Heer Meersma
friends
21 November 2017
10
Uitstekend
Heer Wagenmakers
couples
20 November 2017
8
Goed
Heerlijk hotel.
Heer/mevrouw Assies
alone
20 November 2017
8
Goed
Ik nam deel Aan een detoxweekje, voor de vijfde keer in dit hotel. Prachtige lokatie en bijzonder aardige mensen van het hotel. Er ontbrak niets. Jammer dat het op deze manier niet meer plaats gaat vinden. Ik kwam voornamelijk naar deze kuren vanwege de lokatie en wellness van dit hotel
Heer Moorres
family
20 November 2017
8
Goed
Gastvrij, prachtige kamer. Vriendelijke service. Mevrouw Carola Pieper is een topper.
Heer Parlevliet
friends
20 November 2017
6
Gemiddeld
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen in de kamer wel enkele slijtageplekken aan gordijnen ,vloerbekleding e.d.
Heer/mevrouw Velda
couples
20 November 2017
6
Gemiddeld
Fijn dat het hotel zo vlak bij het strand is, maar weinig gastvrij, onpersoonlijk. Complimenten aan het Badhuys, daar waren we echt te gast door de goede bediening en entourage
Heer/mevrouw van de Werf
family
20 November 2017
8
Goed
Prima hotel en ontbijt. Wij arriveerden wat vroeger dan de vastgestelde inchecktijd. Aangezien wij nat waren geregend wilden we graag eerder op de kamer. Ik heb er speciaal om moeten vragen of er nog een andere kamer vrij was ipv 2 uren wachten totdat het 1500 uur is. Ik snap best dat het in de voorwaarden staat, maar op een doordeweekse dag in november zit het hotel vast niet vol en zou het uitzichzelf aangeboden moeten worden als het mogelijk is. Uiteindelijk is het gelukt dus daarvoor dank. Volgende keer komen we weer.
Heer Hol
couples
20 November 2017
10
Uitstekend
Het was op alle aspecten super goed. we hebben genoten van een lux verblijf
Heer van der Beek
family
20 November 2017
6
Gemiddeld
Ik vind de plek en het hotel echt leuk maar....... Wat een hitte in het appartement, gewoon ongezond warm, gezien de inpandige slaapkamers is dit niet prettig! Verder veel lawaai op de gang van spelende kinderen en luid pratende gasten \'s avonds laat. Ik weet dat het hotel daar op zich niks aan kan doen maar misschien bordjes ophangen om het geluid te beperken in de gangen? Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding niet ok. Te hoge prijs voor een relatief eenvouding ingericht appartement. Voor dit geld verwacht ik een betere bank om op te zitten en een uitgebreidere keuken inventaris (nu na elke maaltijd de vaatwasser gedraaid, anders te weinig borden/bekers). Tapijt deed ook viezig aan. Een heel pietluttig iets: voor zoveel geld verwacht ik beter toiletpapier dan dit schuurpapier. Nadeel vond ik ook dat de karren van het linnengoed al erg vroeg in de ochtend door de gang ratelen. Ik ben op vakantie en vind het dan niet prettig op deze manier en op een vroeg tijdstip hier van wakker te worden.
Heer Kremer
couples
20 November 2017
4
Matig
Wij hebben heel vaak bij u gelogeerd. Meestal naar tevredenheid maar deze keer gingen we naar huis met het gevoel dat het hotel 'altmodisch' aan het worden is en de kamer 570 koud, zeer koud en niet behaaglijk warm was te krijgen ondanks onze klacht aan de receptie. We hebben lekker gegeten in het mooie nieuwe Badhuys. Egbert Kremer
Heer van Troost
family
20 November 2017
4
Matig
Kamer heeft zsm TLC nodig. Gordijnen die niet vast hangen, vaatwasser voorkant eraf, fontijn in badkamer die niet leeg loopt, horen kapot, raam in slaapkamer gaat niet meer open. Kamer 259 was wat ons betreft een grote teleurstelling. Shampoo en douche gel die niet vervangen worden, alleen maar de handdoeken.... En als ik er iets van zeg krijg ik te horen dat het lastig is goed personeel te vinden op een eiland... De lokatie is top maar ik betaal voor meer dan alleen dat!
Heer/mevrouw Heijnens
family
20 November 2017
6
Gemiddeld
Hallo, Ik kom al 40 jaar op vlieland en heb diverse keren met mijn reeds overleden man in Seeduyn gelogeerd. ik was deze herfstvakantie met mijn kleinzoon in uw hotel. Het is mij niet meegevallen. Ontbijt prima, kamer prima grootte, fijn terras, maar slechte bedden, kapot, slecht opgemaakt, zand in onze bedden, water in douchrruimte liep niet weg, roestige deuren douche, kapotte tegel in badkamer, voorlaatste dag onze kamer niet schoongemaakt! ontbijt in de brasserie omdat onze hond meeging. Prima, maar als we vragen om bestek, kregen we als antwoord. Dat kunt u daar vinden ... geen service.... al met al Kwam alles bij mij over als vergane glorie. Mijn voorlaatste ervaring is jaren geleden nog met mijn man en hebben het hotel als luxe ervaren. Dat kon ik nu niet meer zeggen. Helaas! Opgeteld waren de kosten niet in verhouding met wat wij kregen. Groet, Sam Heijnens kamer 312
Mr./mrs. Witteveen
family
12 November 2017
6
Gemiddeld
Het hotel is aan te bevelen vanwege de prachtige ligging aan het strand! De aanwezigheid van papieren en plastic bekertjes in de kamer in plaats van glazen vond ik vreselijk. Vooral omdat er geschreven stond dat ze milieu bewust bezig waren. Enorm goedkoop en onpassend. Het ontbijt is al sinds 57 jaar hetzelfde - nooit enige verandering in gekomen. Ga wat met de tijd mee en bied ook wat gezondere keuzes aan... nostalgische herinneringen maken dat ik steeds weer terug zal keren.
Heer de Wilde
couples
9 November 2017
10
Uitstekend
heerlijk vertoeven in het prachtige Seeduyn voor de zakelijke markt, maar ook stellen, familie, vrienden en singles! Dank voor de goede zorgen, afgelopen weekend.
Heer/mevrouw Daalderop-Slagter
couples
9 November 2017
10
Uitstekend
Heer Brouwer
family
9 November 2017
10
Uitstekend
Heer Zewald
couples
9 November 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Koppen
family
9 November 2017
10
Uitstekend
Rustige kamer, uitgebreid en goed ontbijt met veel keuzemogelijkheden.Vriendelijk personeel.Dicht bij het strand.
Heer Hellendoorn
alone
9 November 2017
8
Goed
Heer/mevrouw van Zon - Kluijtmans
family
6 November 2017
8
Goed
Een hotel met een prachtige ligging. Ietwat verouderd. Mensen zeer vriendelijk. Goed restaurant. Prima ontbijtservice! Bowling + barretje ging pas om 16u open en bleek \'s avonds toch ook gesloten. Pub/disco was en bleef gesloten. Zwembad prima, ook weer jammer dat daar het barretje dicht was. Wellicht beter afstemmen op herfstvakanties van BE en DE, niet alleen van NL (?) Kamers zijn ruim (fam.suite 450), maar niet erg gezellig ingericht; verlichting kan veel beter en slaapkamers met alleen witte spuitverf en systeemplafond vond ik matig. Hoofdkussens allemaal verschillend en het was even geleden dat er flink gestoft was. Nog een pluspunt was het gratis gebruik van de bus, die voor de deur stopt! Verder heel prima en zeker voor herhaling vatbaar. :-)
resultaten 1 - 20 van 2492 volgende >