Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Strandhotel Seeduyn

WestCord Strandhotel Seeduyn biedt een unieke locatie aan het strand. Nergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht aan zee staat. In het hotel hoor je het ruisen van de golven en kijk je uit over het uitgestrekte strand met zicht op de Noordzee. De ongedwongen en intieme sfeer van Strandhotel Seeduyn maken het plaatje compleet.

Het hotel biedt 94 hotelkamers en 56 appartementen voor het hele gezin. Alle kamers beschikken over een eigen balkon of terras. Geniet van een glas wijn in Strandpaviljoen ’t Badhuys en sluit de avond af met een culinair diner in à la carte restaurant Entre Deux Mers. Als gast kun je tegen betaling gebruik maken van één van de vele wellness faciliteiten in wellness centrum Wellcome Wellness.

Op Vlieland vind je geen drukke boulevard en heb je geen last van verkeer. Je kunt wandelend naar het gezellige dorp Oost-Vlieland en de bus van en naar de haven stopt voor het hotel. De auto kun je in Harlingen parkeren en vanaf dat moment kun je genieten van de weldadige rust op de boot en op Vlieland zelf.

Bekijk Strandhotel Seeduyn

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2758 beoordelingen

Heer Loonstra
familie
17 September 2018
8
Goed
Heer de Boer
stellen
17 September 2018
10
Uitstekend
Mijn vrouw en ik hebben weer een heerlijk weekend in jullie mooie hotel doorgebracht, zoals gewoonlijk was het weer goed vertoeven, goede service, vriendelijk personeel en een mooie kamer. Gewoon heerlijk . we komen snel weer terug
Heer/mevrouw Aalberts
familie
17 September 2018
8
Goed
Een prima appartement. De inpandige slaapkamers vonden we wel een probleem, we hebben graag frisse lucht op de slaapkamer.
Heer Coenen
stellen
17 September 2018
8
Goed
prima ligging, vriendelijke receptie, keurige bediening in restaurant, uitgebreid ontbijt, maar te weinig zorg om de hygiene ! Gemeld aan de receptie. In suite zelf afwas moeten doen, zelf bed fatsoenlijk moeten opdekken, wasbak moeten poetsen... dat is toch niet hetgeen waar we voor betaald hebben...
Heer/mevrouw de Mooij - Stam
stellen
14 September 2018
10
Uitstekend
rustig , stille kamers.schoon. goede bedden.uitstekend ontbijt.
Heer Voshol
stellen
14 September 2018
8
Goed
Fantastische lokatie, uitstekend ontbijt Prima restaurants, met perfekte service Receptie kan nog aan gastvrijheid werken Chaotische organisatie van bagage transport, puur toeval dat we bagage van de boot naar het hotel kregen
Heer/mevrouw Borden
stellen
14 September 2018
10
Uitstekend
Het hotel is uitstekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de aanwezigheid van kleed en bakken voor de hond zijn door ons erg gewaardeerd.
Heer/mevrouw Boekwijt
stellen
13 September 2018
10
Uitstekend
Wij kwamen met de avondboot rond 20.30 uur aan op Vlieland, fietsen halen,naar het hotel en om 21.30 uur pas tijd om te eten. Het was geen probleem om nog te dineren in het hotel, de keuken was open, hartelijke ontvangst en heerlijk gegeten! Dank jullie wel! Een perfecte start van een weekendje eiland.
Heer Duijn
familie
13 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Dijken
familie
13 September 2018
10
Uitstekend
Ga zo door.
Heer ten Cate
familie
12 September 2018
10
Uitstekend
Prima, ruime kamer, uitstekend ontbijt, vriendelijk personeel, superdesuper omgeving
Heer Janse van mantgem
familie
11 September 2018
10
Uitstekend
zoals gewoonlijk een voortreffelijk verblijf. Dit maal toch een klacht. Wij verbleven in kamer 642. De kamer was bijzonder warm. De airco deed het niet, of was in ieder geval voor ons niet te bedienen. Ondanks dat de deuren naar het balkon open waren bleven de nachten te warm en daardoor de nachtrust niet bijzonder goed. Voor de rest, zoals vermeld, prima.
Heer/mevrouw van Rijckevorsel
stellen
11 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Ossevoort
alleen
11 September 2018
6
Gemiddeld
Hotel bestaat uit 2 gebouwen; ik had een kamer in het nevengebouw. Is niet aantrekkelijk. Nevengebouw ziet er binnen uit als een gevangenis en het ruikt er naar rook. Kamer is ruim met waterkoker en nespresso-apparaat; geen minibar of koelkastje. Had een kamer direct grenzend aan de duinen; totaal geen uitzicht. Alleen een groene wal. Dus vraag naar een kamer met vrij uitzicht! Bovendien had ik een kamer met tussendeur naar een ander hotelkamer. Zat weliswaar op slot, maar als vrouw alleen voel je je daar niet happy bij. Gevraagd naar een andere kamer kreeg ik als antwoord dat er op Vlieland nooit wat gebeurd. Gastvrijheid ten top dus.
Heer/mevrouw Wouters van Hooydonk
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
Prima hotel mooi gelegen dicht bij zee.
Heer Walinga
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
Goede en correcte ontvangst, prettige medewerkers in het restaurant en een uitstekend ontbijt.
Heer Vroege
stellen
11 September 2018
8
Goed
Heer Oosten
stellen
11 September 2018
8
Goed
Heer Beets
stellen
11 September 2018
8
Goed
Wij hebben een heerlijk verblijf in het hotel en op Vlieland gehad. Goed ontbijt met ruime keuze, kamer (Bad) waren netjes en schoon. Toilet plaatsing was voor ons iets te krap en toiletpapier houder ver weg geplaatst (kmr533). Ontvangst was goed met duidelijke uitleg! Al met al zeker om nog eens terug te komen.
Heer/mevrouw Peeters
familie
11 September 2018
6
Gemiddeld
resultaten 1 - 20 van 2758 volgende >