Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Strandhotel Seeduyn

WestCord Strandhotel Seeduyn biedt een unieke locatie aan het strand. Nergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht aan zee staat. In het hotel hoor je het ruisen van de golven en kijk je uit over het uitgestrekte strand met zicht op de Noordzee. De ongedwongen en intieme sfeer van Strandhotel Seeduyn maken het plaatje compleet.

Het hotel biedt 94 hotelkamers en 56 appartementen voor het hele gezin. Alle kamers beschikken over een eigen balkon of terras. Geniet van een glas wijn in Strandpaviljoen ’t Badhuys en sluit de avond af met een culinair diner in à la carte restaurant Entre Deux Mers. Als gast kun je tegen betaling gebruik maken van één van de vele wellness faciliteiten in wellness centrum Wellcome Wellness.

Op Vlieland vind je geen drukke boulevard en heb je geen last van verkeer. Je kunt wandelend naar het gezellige dorp Oost-Vlieland en de bus van en naar de haven stopt voor het hotel. De auto kun je in Harlingen parkeren en vanaf dat moment kun je genieten van de weldadige rust op de boot en op Vlieland zelf.

Bekijk Strandhotel Seeduyn

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2654 beoordelingen

Heer Weijler
family
11 May 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Verhoef
family
11 May 2018
10
Uitstekend
Seeduyn is gelegen op de meest fantastische locatie, de kamers en appartementen zijn netjes en ruim. Het ontbijtbuffet is lekker. Het is er gezellig druk! Het geheel staat bij ons al jaren symbool voor een paar relaxte dagen weg!
Heer Lodder
couples
9 May 2018
10
Uitstekend
Mooie ruime kamer.
Heer/mevrouw van Eijk
alone
9 May 2018
10
Uitstekend
Ik vind dat de Westcord hotels (ik ben eerder zowel op Terschelling als op Vlieland geweest) uitstekende bedden heeft. Heerlijk geslapen in een prachtige omgeving. Ontbijt is erg goed met lekkere cranberry compote voor in de yoghurt.
Heer Mensink
couples
8 May 2018
10
Uitstekend
Al jaren top of the bill voor ons!
Heer Zijlstra
couples
8 May 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Wieser
family
8 May 2018
10
Uitstekend
Perfect hotel, absoluut aan te raden !
Heer/mevrouw van Veen
family
8 May 2018
10
Uitstekend
Prima!
Heer/mevrouw Hupkes
friends
8 May 2018
10
Uitstekend
prima hotel . Prettige baliemedewerkers. Zeer schoon. Gewoon goed.
Heer/mevrouw Paulus
family
7 May 2018
10
Uitstekend
We hebben een heel prettig verblijf gehad in uw hotel. Wat een leuke enthousiaste mensen werken hier, je voelt je gelijk helemaal thuis. En de kamer met uitzicht op zee vonden we geweldig. En elke morgen beginnen met een goed verzorgd ontbijt, helemaal goed. We komen zeker nog een keer terug.
Heer/mevrouw Verwaal
couples
7 May 2018
10
Uitstekend
We hebben een fijn verblijf gehad in Hotel Seeduyn door de mooie kamer, het professionele vriendelijke personeel, de uitstekende keuken en natuurlijk gelegen op het mooiste wadden eiland Vlieland!
Heer/mevrouw Kuil
family
7 May 2018
10
Uitstekend
Heer Hermans
family
7 May 2018
10
Uitstekend
Voor de het zesde jaar op Vlieland en hotel Seeduin. En zeer tevreden.
Heer Hofman
couples
30 April 2018
10
Uitstekend
Een gastvrije ontvangst, heerlijk rustige kamer, fantastisch ontbijt en dat alles met het strand vlakbij!
Heer Kaijer
couples
30 April 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van der Werff
couples
30 April 2018
10
Uitstekend
Heer den Outer
family
30 April 2018
10
Uitstekend
Opmerking t.a.v. bediening in het restaurant. Er was een opmerkelijke ober die te vrijpostig omging t.a.v. mijn kleinzoon. Ik heb op het punt gestaan een klacht tegen hem in te dienen daar echter van afgezien omdat ik me niet te veel wilde opwinden. Ik spreek hier van ongehoord zo niet onbeschoft gedrag. Als hij zijn geaardheid wil uitdragen dan moet hij dat niet op die manier doen. Ook verbaast het mij dat er geen duidelijke excuses werden gemaakt naar mij als hoofd van de familie toen er over twee van mijn familie leden bier werd gegooid. Ongelukje maar toch. Ook behandeling door genoemde persoon nadien was van slechte kwaliteit. Ik hoop dat u er iets aan doet. vr gr
Heer Sprokkreeff
friends
24 April 2018
10
Uitstekend
Prachtig gelegen hotel met een goed restaurant. We vonden het een voordeel dat we bij het boeken konden aangeven wat voor soort kamer we wensten en dat dit gehonoreerd werd. Het uitzicht vanuit het hotel over strand en zee is bijzonder fraai. Ook heeft het hotel een regeling voor de bagage van en naar de boot en is bij het arrangement fietshuur mogelijk.
Heer de Haan
family
24 April 2018
10
Uitstekend
Super verblijf gehad. We hadden een zeer ruime en gezellige familiesuite met uitzicht op de manege (vonden de dochters helemaal het einde). Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgt.
Heer Spoorenberg
family
23 April 2018
10
Uitstekend
resultaten 1 - 20 van 2654 volgende >