Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Strandhotel Seeduyn

WestCord Strandhotel Seeduyn biedt een unieke locatie aan het strand. Nergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht aan zee staat. In het hotel hoor je het ruisen van de golven en kijk je uit over het uitgestrekte strand met zicht op de Noordzee. De ongedwongen en intieme sfeer van Strandhotel Seeduyn maken het plaatje compleet.

Het hotel biedt 94 hotelkamers en 56 appartementen voor het hele gezin. Alle kamers beschikken over een eigen balkon of terras. Geniet van een glas wijn in Strandpaviljoen ’t Badhuys en sluit de avond af met een culinair diner in à la carte restaurant Entre Deux Mers. Als gast kun je tegen betaling gebruik maken van één van de vele wellness faciliteiten in wellness centrum Wellcome Wellness.

Op Vlieland vind je geen drukke boulevard en heb je geen last van verkeer. Je kunt wandelend naar het gezellige dorp Oost-Vlieland en de bus van en naar de haven stopt voor het hotel. De auto kun je in Harlingen parkeren en vanaf dat moment kun je genieten van de weldadige rust op de boot en op Vlieland zelf.

Bekijk Strandhotel Seeduyn

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2758 beoordelingen

Heer de Boer
stellen
17 September 2018
10
Uitstekend
Mijn vrouw en ik hebben weer een heerlijk weekend in jullie mooie hotel doorgebracht, zoals gewoonlijk was het weer goed vertoeven, goede service, vriendelijk personeel en een mooie kamer. Gewoon heerlijk . we komen snel weer terug
Heer/mevrouw de Mooij - Stam
stellen
14 September 2018
10
Uitstekend
rustig , stille kamers.schoon. goede bedden.uitstekend ontbijt.
Heer/mevrouw Borden
stellen
14 September 2018
10
Uitstekend
Het hotel is uitstekend. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook de aanwezigheid van kleed en bakken voor de hond zijn door ons erg gewaardeerd.
Heer/mevrouw Boekwijt
stellen
13 September 2018
10
Uitstekend
Wij kwamen met de avondboot rond 20.30 uur aan op Vlieland, fietsen halen,naar het hotel en om 21.30 uur pas tijd om te eten. Het was geen probleem om nog te dineren in het hotel, de keuken was open, hartelijke ontvangst en heerlijk gegeten! Dank jullie wel! Een perfecte start van een weekendje eiland.
Heer Duijn
familie
13 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Dijken
familie
13 September 2018
10
Uitstekend
Ga zo door.
Heer ten Cate
familie
12 September 2018
10
Uitstekend
Prima, ruime kamer, uitstekend ontbijt, vriendelijk personeel, superdesuper omgeving
Heer Janse van mantgem
familie
11 September 2018
10
Uitstekend
zoals gewoonlijk een voortreffelijk verblijf. Dit maal toch een klacht. Wij verbleven in kamer 642. De kamer was bijzonder warm. De airco deed het niet, of was in ieder geval voor ons niet te bedienen. Ondanks dat de deuren naar het balkon open waren bleven de nachten te warm en daardoor de nachtrust niet bijzonder goed. Voor de rest, zoals vermeld, prima.
Heer/mevrouw Wouters van Hooydonk
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
Prima hotel mooi gelegen dicht bij zee.
Heer Walinga
stellen
11 September 2018
10
Uitstekend
Goede en correcte ontvangst, prettige medewerkers in het restaurant en een uitstekend ontbijt.
Heer Beelen
stellen
10 September 2018
10
Uitstekend
Bijzonder fijn hotel. Goede sfeer. Vriendelijk en voorkomend personeel. Prachtige locatie
Heer/mevrouw van der Draai
vrienden
10 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Teggelaar- van den Bosch
stellen
5 September 2018
10
Uitstekend
Gastvrij, van alle gemakken voorzien hotel, heerlijk gelegen in de duinen, met uitzicht op zee! Prima keuken en gezellige lounge/ bar.
Heer/mevrouw Baltussen - Boon
vrienden
3 September 2018
10
Uitstekend
We hebben genoten.
Heer/mevrouw Riensdijk
familie
3 September 2018
10
Uitstekend
Veel te doen voor de kinderen. Overigens had ik wel verwacht dat de kamer met kitchenette ook een kookgelegenheid zou hebben.
Heer/mevrouw Brummer
familie
3 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Velthorst
stellen
3 September 2018
10
Uitstekend
Goed verzorgd, alles aanwezig, badjad en heerlijke koffie op de kamer . Prachtig uitzicht ensupercomfortabel bed Ontbuitbuffet is heerlijk en zeer uitgebreid.
Heer/mevrouw Huizing
stellen
3 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Helden - Bax
familie
3 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van den Heuvel
familie
3 September 2018
10
Uitstekend
resultaten 1 - 20 van 2758 volgende >