Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord Strandhotel Seeduyn

WestCord Strandhotel Seeduyn biedt een unieke locatie aan het strand. Nergens in Nederland vind je een hotel dat zo dicht aan zee staat. In het hotel hoor je het ruisen van de golven en kijk je uit over het uitgestrekte strand met zicht op de Noordzee. De ongedwongen en intieme sfeer van Strandhotel Seeduyn maken het plaatje compleet.

Het hotel biedt 94 hotelkamers en 56 appartementen voor het hele gezin. Alle kamers beschikken over een eigen balkon of terras. Geniet van een glas wijn in Strandpaviljoen ’t Badhuys en sluit de avond af met een culinair diner in à la carte restaurant Entre Deux Mers. Als gast kun je tegen betaling gebruik maken van één van de vele wellness faciliteiten in wellness centrum Wellcome Wellness.

Op Vlieland vind je geen drukke boulevard en heb je geen last van verkeer. Je kunt wandelend naar het gezellige dorp Oost-Vlieland en de bus van en naar de haven stopt voor het hotel. De auto kun je in Harlingen parkeren en vanaf dat moment kun je genieten van de weldadige rust op de boot en op Vlieland zelf.

Bekijk Strandhotel Seeduyn

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2654 beoordelingen

Heer van Riel
couples
7 May 2018
8
Goed
Het hotel was heel goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamer was goed. Wij waren heel tevreden!
Mr. Gaaton
family
7 May 2018
8
Goed
Heer Hermans
family
7 May 2018
10
Uitstekend
Voor de het zesde jaar op Vlieland en hotel Seeduin. En zeer tevreden.
Heer Gardien
couples
7 May 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Buijze
family
7 May 2018
6
Gemiddeld
Alles wel prima maar kamers toe aan opknapbeurt
Heer Boogaarts
family
30 April 2018
8
Goed
erg vriendelijk gastvrij
Heer Verwer
couples
30 April 2018
8
Goed
Een heerlijk hotel waar we al heel veel vaak geweest zijn en blijven terugkomen .
Heer Hofman
couples
30 April 2018
10
Uitstekend
Een gastvrije ontvangst, heerlijk rustige kamer, fantastisch ontbijt en dat alles met het strand vlakbij!
Heer Kaijer
couples
30 April 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Goedegebuure
family
30 April 2018
8
Goed
Heer de Roos
business
30 April 2018
6
Gemiddeld
We hadden een mooie ruime kamer . Het ontbijt was goed. Het restaurant eten viel tegen. Het personeel was vriendelijk.
Heer/mevrouw van der Werff
couples
30 April 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Gurp
couples
30 April 2018
8
Goed
Heer/mevrouw de Roos
couples
30 April 2018
8
Goed
Het is een prima hotel om te verblijven. De ligging is top. Het personeel is vriendelijk en het ontbijt uitstekend.
Heer Bosman
couples
30 April 2018
6
Gemiddeld
hotel is qua ligging de beste op het eiland. dit is ook de rede dat wij dit hotel boeken. het hotel is wel gedateerd qua kamers en algemene uitstraling! ik vind het ook niet meer passen bij de huidige WestCord uitstraling...
Heer/mevrouw van der Laan
friends
30 April 2018
8
Goed
Fantastische locatie. Goed ontvangst.
Heer den Outer
family
30 April 2018
10
Uitstekend
Opmerking t.a.v. bediening in het restaurant. Er was een opmerkelijke ober die te vrijpostig omging t.a.v. mijn kleinzoon. Ik heb op het punt gestaan een klacht tegen hem in te dienen daar echter van afgezien omdat ik me niet te veel wilde opwinden. Ik spreek hier van ongehoord zo niet onbeschoft gedrag. Als hij zijn geaardheid wil uitdragen dan moet hij dat niet op die manier doen. Ook verbaast het mij dat er geen duidelijke excuses werden gemaakt naar mij als hoofd van de familie toen er over twee van mijn familie leden bier werd gegooid. Ongelukje maar toch. Ook behandeling door genoemde persoon nadien was van slechte kwaliteit. Ik hoop dat u er iets aan doet. vr gr
Heer Sprokkreeff
friends
24 April 2018
10
Uitstekend
Prachtig gelegen hotel met een goed restaurant. We vonden het een voordeel dat we bij het boeken konden aangeven wat voor soort kamer we wensten en dat dit gehonoreerd werd. Het uitzicht vanuit het hotel over strand en zee is bijzonder fraai. Ook heeft het hotel een regeling voor de bagage van en naar de boot en is bij het arrangement fietshuur mogelijk.
Heer Palm
friends
24 April 2018
8
Goed
Heer de Haan
family
24 April 2018
10
Uitstekend
Super verblijf gehad. We hadden een zeer ruime en gezellige familiesuite met uitzicht op de manege (vonden de dochters helemaal het einde). Vriendelijk personeel en alles was goed verzorgt.
< vorige resultaten 21 - 40 van 2654 volgende >