Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord WTC Hotel Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden, een viersterren hotel gelegen op fietsafstand van het historische centrum van de Friese Hoofdstad Leeuwarden. Naaste de 143 ruime hotelkamers beschikt het hotel over suites & 11 longstay appartementen. Fitness en wellness faciliteiten staan tot je beschikking en in de avond kun je genieten van een diner op grote hoogte. In restaurant élevé, met een Michelinster,  kun je culinair dineren, eten in het brasseriegedeelte le bráss of een borrel drinken met prachtig uitzicht over de Friese stad.

WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen ten westen van de stad. Vanuit Amsterdam is het ruim een uur rijden. Het centrum ligt op slechts 10 minuten loopafstand en pal voor het hotel bevindt zich een bushalte met directe verbindingen naar de stad. De auto kun je gratis parkeren.

Er zijn 11 ruime en uiterst luxe vergaderzalen. Op de 11 verdieping vind je de panoramazaal. Alle zalen zijn voorzien van climate control en daglicht. Er is tevens een Business Center, gratis wireless internet en alle moderne audiovisuele apparatuur. Het WTC Expo biedt 45.000 m² beursoppervlakte.

Bekijk WTC Hotel Leeuwarden

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1068 beoordelingen

Heer Huisman
business
26 March 2018
8
Goed
Prima hotel
Heer Scheurwater
business
12 March 2018
10
Uitstekend
Heer Klaver
business
1 February 2018
8
Goed
Goedemorgen, Uw hotel in het algemeen is ons goed bevallen. Wij hebben geslapen op kamer 720. Mijn vrouw vindt de bedden hier verschrikkelijk - veel en veel te hard. In het verleden hebben wij ook wel in uw hotel geslapen en naar we hebben begrepen waren de bedden op deze kamers minder hard. Mijn vrouw wil nooit weer in uw hotel slapen als de bedden op kamer 720 de standaard bedden zijn. Ze heeft de hele nacht geen oog dicht gedaan en was 's morgens zo stijf als een plank. Ook ik vond de bedden erg hard. Met vriendelijke groet, KLAVER VASTGOED BV Wopke Klaver
Opmerking van de manager:
Beste heer Klaver,

Allereerst hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie, wij waarderen dit zeer!
Fijn dat u over het algemeen heeft genoten van uw overnachting in ons hotel.

Wij vinden het zeer vervelend dat uw vrouw geen goede nachtrust heeft gehad, en dat u de bedden erg hard vond.
Het is zo dat de matrassen op al onze hotelkamers hetzelfde zijn, en niet verschillen in kwaliteit of comfort. Echter beschikt onze bruidssuite wel over een 2-persoonsmatras van betere kwaliteit. Wellicht is dit een goede optie voor u, bij uw eerstvolgende verblijf.

Nogmaals hartelijk dank voor het delen van uw ervaring, en wij hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in ons hotel!
Heer van Eeckhout
business
31 January 2018
10
Uitstekend
Heer de Jager
business
31 January 2018
10
Uitstekend
Heer Smeulers
alone
27 November 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Siertsema
alone
27 November 2017
8
Goed
Heer/mevrouw Sonnemans
friends
21 November 2017
8
Goed
Heer Bezemer
couples
21 November 2017
10
Uitstekend
Heer Beekman
business
6 November 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Lafourcade
alone
6 November 2017
10
Uitstekend
Heer Brandts
alone
24 October 2017
8
Goed
Top!
Heer/mevrouw Zwart, Dhr. M.
business
18 July 2017
10
Uitstekend
Heer Pompen
alone
18 July 2017
8
Goed
Prima mooi en net hotel.
Heer Schildermans
couples
5 June 2017
10
Uitstekend
Mooie kamers; lekker ontbijt; vriendelijk personeel; rustig
Heer/mevrouw Tjoeng
couples
1 June 2017
10
Uitstekend
Mooi hotel. we werden gastvrij ontvangen, vriendelijk personeel. Sauna was heerlijk. Het ontbijt \'s morgens was goed verzorgd. We komen zeker nog een keer terug.
Heer Soolsma
couples
22 May 2017
8
Goed
Prima hotel en aardige receptionisten
Heer/mevrouw Langedijk
17 May 2017
8
Goed
Mr. Forbes
business
17 May 2017
8
Goed
Heer/mevrouw de Jonckheere
business
17 May 2017
10
Uitstekend
resultaten 1 - 20 van 1068 volgende >