Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord WTC Hotel Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden, een viersterren hotel gelegen op fietsafstand van het historische centrum van de Friese Hoofdstad Leeuwarden. Naaste de 143 ruime hotelkamers beschikt het hotel over suites & 11 longstay appartementen. Fitness en wellness faciliteiten staan tot je beschikking en in de avond kun je genieten van een diner op grote hoogte. In restaurant élevé, met een Michelinster,  kun je culinair dineren, eten in het brasseriegedeelte le bráss of een borrel drinken met prachtig uitzicht over de Friese stad.

WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen ten westen van de stad. Vanuit Amsterdam is het ruim een uur rijden. Het centrum ligt op slechts 10 minuten loopafstand en pal voor het hotel bevindt zich een bushalte met directe verbindingen naar de stad. De auto kun je gratis parkeren.

Er zijn 11 ruime en uiterst luxe vergaderzalen. Op de 11 verdieping vind je de panoramazaal. Alle zalen zijn voorzien van climate control en daglicht. Er is tevens een Business Center, gratis wireless internet en alle moderne audiovisuele apparatuur. Het WTC Expo biedt 45.000 m² beursoppervlakte.

Bekijk WTC Hotel Leeuwarden

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1056 beoordelingen

Heer/mevrouw Zwart, Dhr. M.
business
18 July 2017
10
Uitstekend
Heer Pompen
alone
18 July 2017
8
Goed
Prima mooi en net hotel.
Heer Schildermans
couples
5 June 2017
10
Uitstekend
Mooie kamers; lekker ontbijt; vriendelijk personeel; rustig
Heer/mevrouw Tjoeng
couples
1 June 2017
10
Uitstekend
Mooi hotel. we werden gastvrij ontvangen, vriendelijk personeel. Sauna was heerlijk. Het ontbijt \'s morgens was goed verzorgd. We komen zeker nog een keer terug.
Heer Soolsma
couples
22 May 2017
8
Goed
Prima hotel en aardige receptionisten
Heer/mevrouw Langedijk
17 May 2017
8
Goed
Mr. Forbes
business
17 May 2017
8
Goed
Heer/mevrouw de Jonckheere
business
17 May 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Oral dhr. Z
alone
17 May 2017
8
Goed
Mr./mrs. Moore
business
17 May 2017
8
Goed
Mr. van Der Meer
business
17 May 2017
10
Uitstekend
Ondanks dat ik laat in de avond aan kwam en vroeg weer moest vertrekken had ik een uitstekend verblijf. Goed bed waardoor ik goed geslapen, heerlijk bad en prima ontbijt.
Heer/mevrouw Vancouillie
business
17 May 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van der Wal
17 May 2017
10
Uitstekend
Fijne ontvangst iedere keer weer we voelen ons kind aan hus. Vriendelijk personeel, uitstekende kamers, goede locatie in een woord uitstekend.
Heer/mevrouw van Wijk
17 May 2017
10
Uitstekend
mooi, luxe hotel. nadeel: op zondagmorgen is het ontbijt vanaf 8.00 uur, terwijl we op die tijd moesten vertrekken. maar het is ook keurig opgelost met een lunchpakket
Heer Mutsaers
couples
4 May 2017
6
Gemiddeld
Geachte heer / mevrouw, In het algemeen kunnen we uw hotel weliswaar positief beoordelen. Een paar puntjes m.b.t. de kamer verdienen uw aandacht om die positieve beoordeling vast te kunnen houden. Te weten: - bij het openen van de kledingkast hielden we een van de grepen op de kast los in de hand - de laatste runner van het overgordijn ontbrak, zodat er een punt los hing - bij het pakken van een tissue uit de 'tissue-automaat' in de badkamer kwam de kap van deze automaat helemaal los - met geen mogelijkheid was de handdouche in werking te krijgen
Opmerking van de manager:
Beste heer Mutsaers,

Allereerst bedankt voor het schrijven van een review. Wij waarderen dit zeer. Fijn om te lezen dat uw ons hotel positief beoordeelt. Dank voor de kritische noot met betrekking tot de kamer.

Wij hebben dit inmiddels opgepakt met onze Technische Dienst en deze heeft ervoor gezorgd dat de mankementen zijn verholpen.
Nogmaals bedankt voor het melden hiervan en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Corien Nagel | WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer van Malderen
couples
4 May 2017
8
Goed
Heer Baltus
couples
3 May 2017
8
Goed
we hadden een appartement gekregen, en wat ik heel goed vond is dat de wc apart van de badkamer is.
Heer Evers
couples
3 May 2017
8
Goed
Hebben een rijke ervaring met Hotels en deze is ons prima bevallen. Vriendelijke personeel en behulpzaam.
Heer Willems van Dijk
alone
3 May 2017
10
Uitstekend
Heer Smit
couples
3 May 2017
8
Goed
Prima, voornamelijk zakelijk hotel. Ligging buiten centrum, in wat troosteloze omgeving. Wel zeer fraaie kamer op 10e verdieping. Bij aankomst zelfs upgrade kamer aangeboden gekregen. Behulpzaam, vriendelijk personeel. Kleine tip: Kleding van restaurantpersoneel (tijdens ontbijt) zou iets flatteuzer mogen; bijvoorbeeld jasje over overhemd. Verder prima ervaring.
resultaten 1 - 20 van 1056 volgende >