Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

WestCord WTC Hotel Leeuwarden

WestCord WTC Hotel Leeuwarden, een viersterren hotel gelegen op fietsafstand van het historische centrum van de Friese Hoofdstad Leeuwarden. Naaste de 143 ruime hotelkamers beschikt het hotel over suites & 11 longstay appartementen. Fitness en wellness faciliteiten staan tot je beschikking en in de avond kun je genieten van een diner op grote hoogte. In restaurant élevé, met een Michelinster,  kun je culinair dineren, eten in het brasseriegedeelte le bráss of een borrel drinken met prachtig uitzicht over de Friese stad.

WTC Hotel Leeuwarden is ideaal gelegen ten westen van de stad. Vanuit Amsterdam is het ruim een uur rijden. Het centrum ligt op slechts 10 minuten loopafstand en pal voor het hotel bevindt zich een bushalte met directe verbindingen naar de stad. De auto kun je gratis parkeren.

Er zijn 11 ruime en uiterst luxe vergaderzalen. Op de 11 verdieping vind je de panoramazaal. Alle zalen zijn voorzien van climate control en daglicht. Er is tevens een Business Center, gratis wireless internet en alle moderne audiovisuele apparatuur. Het WTC Expo biedt 45.000 m² beursoppervlakte.

Bekijk WTC Hotel Leeuwarden

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

1134 beoordelingen

Heer Tip
stellen
22 October 2018
10
Uitstekend
Prima hotel, mooi, schoon en rustig
Heer/mevrouw van der Pijll
zakelijk
22 October 2018
8
Goed
Heer Meinen
stellen
22 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Bloem
stellen
12 October 2018
10
Uitstekend
Had een kamer telefonisch geboekt, had echter geen bevestiging gevraagd! Bij aankomst was deze toch niet geboekt en hotel zat vol! Werden meteen gerustgesteld dat ze hiervoor altijd back up hebben, Nou dat hadden ze, kregen een prachtig app kamer, Top, 1 klein min puntje, kussens zijn een hoop lucht, lijkt heel wat maar je zakt er helemaal in weg, slaapt niet echt lekker!
Opmerking van de manager:
Beste heer/mevrouw Bloem,

Allereerst, hartelijk dank voor deze top score! Wat vervelend om te horen dat de bevestiging van jouw reservering niet goed is verstuurd. Wat fijn dat er nog een back up voor jou was en dat je kon verblijven in een appartement, wij hopen dat je daar een fijn verblijf hebt gehad! Uiteraard bespreken we dit wél met onze collega’s van de Front Office, aangezien dit niet is zoals het hoort. Jammer dat de kussens wat tegenvielen, we hopen dat dit jouw nachtrust niet negatief heeft beïnvloed.
Wij hopen zeker dat wij jou opnieuw mogen verwelkomen in ons hotel! Met vriendelijke groet,

Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer Venema
stellen
12 October 2018
10
Uitstekend
Wij hadden de suite geboekt. Luxe moderne kamer prachtig en comfortabel ingericht. Het kingsize bed staat garant voor een heerlijke slaapervaring. Ontbijt was zeer uitgebreid. We hebben er van genoten. Restaurant Le Brass is een aanrader. Heerlijk gegeten. Alles gemaakt van verse producten met een goed glas wijn genieten van het prachtige uitzicht. Kortom een top hotel. Wij komen zeker nog een keer terug.
Opmerking van de manager:
Beste heer Venema,

Wauw wat een geweldige recensie, hartelijk dank daarvoor! Wat leuk om te horen dat je zo ontzettend fijn bent verbleven bij ons, fijn dat je zo hebt genoten van onze luxe, comfortabele hotelkamer en dat het uitgebreide ontbijtbuffet in de smaak viel. Daarnaast ook prettig dat je zo hebt kunnen genieten in ons restaurant Le Bráss, wat leuk dat het uitzicht over Leeuwarden en het lekkere glaswijn de ervaring compleet maakten!
Wij willen jou natuurlijk ook graag in de toekomst opnieuw verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer/mevrouw Stoffers
stellen
12 October 2018
8
Goed
Wij hadden een suite geboekt eigenlijk was het een verrassing voor mijn man. Bij aankomst zou er een lekkernij op de kamer zijn niet gezien en ook de romantische verrassing die werd beloofd was er niet. Wij zijn vaker in het hotel verbleven op een gewone kamer en was prima bevallen nu wouden we iets luxer logeren. We hadden een ontbijt op de kamer er bij erg lekker miste alleen een ei. Het persoon is zeer vriendelijk en de locatie is top! Van de receptioniste kregen wij nog 2 flesjes water mee bij het uit checken wat wij wel konden waarderen. Voor de locatie en de vriendlijke mensen zouden we weer boeken alleen dan wel een gewone kamer met ontbijt buffet waar naar mijn idee meer keuze is en een eitje. Met vriendelijke groeten Anna Stoffers
Opmerking van de manager:
Beste Anna Stoffers,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze recensie! Wat leuk om te horen dat jij vaker bij ons in het hotel verblijft. Vervelend dat de verrassing en de lekkernij die werden belooft niet aanwezig waren, dit is zeker niet zoals het hoort! We zullen dit gelijk bespreekbaar maken tijdens onze management team meeting.
Wél fijn om te horen dat het ontbijt in de smaak viel, jammer dat er alleen een eitje miste. Daarnaast, zijn wij blij dat je zo vriendelijk en behulpzaam bent geholpen door ons personeel en dat je onze locatie zo waardeert. Wij hopen dat wij jou in de toekomst zeker opnieuw mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer Huber
stellen
12 October 2018
10
Uitstekend
Mooi hotel met prachtige kamers en goede restaurants. Aanrader!
Opmerking van de manager:
Beste heer Huber,

Allereerst, hartelijk dank voor deze geweldige recensie! Wat fijn om te horen dat je prettig bent verbleven in onze luxe hotelkamer en dat je hebt kunnen genieten in onze restaurants.
Wij hopen jou dan ook zeker opnieuw te mogen verwelkomen in ons hotel of restaurants!

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer Visser
stellen
12 October 2018
10
Uitstekend
Uitstekend hotel. Mooie, schone kamers. Heerlijk ontbijt.
Opmerking van de manager:
Beste heer Visser,

Wauw wat een top score, hartelijk dank daarvoor! Wat ontzettend fijn om te horen dat je een fijn verblijf bij ons hebt gehad, mede dankzij onze luxe hotelkamer en ons uitgebreide ontbijtbuffet.
Wij hopen dan ook zeker dat wij jou opnieuw mogen verwelkomen in de toekomst!

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer van Eijk
stellen
12 October 2018
6
Gemiddeld
Zeer gedateerd: douchestraal is zacht, wastafel is onhandig, internet is traag
Opmerking van de manager:
Beste heer van Eijk,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze recensie. Vervelend om te horen dat niet alles naar wens is geweest tijdens je verblijf. Wij zijn ervan op de hoogte dat de wastafels ietwat onhandig kan zijn, wij kunnen daar helaas op korte termijn niks aan veranderen. Wel kunnen wij de douchestraal en het internet verbeteren, wij zullen dit dan ook direct bespreken met onze Technische Dienst. Hartelijk dank voor het schrijven van deze feedback!

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer Zwemmer
stellen
12 October 2018
4
Matig
Lawaai tot 2 uur s'nacht uit restaurant boven onze kamer. Volgende ochtend afgescheept met 5% korting voor volgend bezoek. Een korting die veel hotels toch al geven voor een volgend bezoek.
Opmerking van de manager:
Beste heer Zwemmer,

Allereerst, hartelijk dank voor de genomen tijd en moeite voor het schrijven van deze recensie. Wat vervelend om te horen dat je zo’n last hebt gehad van lawaai vanuit het restaurant. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, de nachtrust van onze gast gaat boven alles. Wij zullen dit bespreken met het management team. Daarnaast, mag het zeker niet zo zijn dat je enkel een 5% korting voucher hebt ontvangen ter compensatie van de overlast. Wij begrijpen dan ook dat je hier niet over te spreken bent. Dit gaan wij dan ook zeker bespreken met onze collega’s van de Front Office betreft de klacht afhandeling van gasten en daarbij een passende compensatie.

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer Hiemstra
stellen
12 October 2018
6
Gemiddeld
Het vooraf moeten betalen, en vooral die kermisverlichting van die kleine vending-machine op de kamer 's nachts, waren twee behoorlijke afknappers.
Opmerking van de manager:
Beste heer Hiemstra,

Hartelijk dank voor de genomen tijd en moeite voor het schrijven van deze recensie. Wat vervelend om te horen dat je het vooraf betalen als negatief hebt ervaren. Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedere gast het prettig vind om te betalen bij aankomst, helaas moeten wij deze regel hanteren omdat het vaak mis is gegaan in het verleden. Daarnaast ook vervelend dat je last hebt gehad van de lichtjes van de vending machine, wij hopen dat het niet ten kosten is gegaan van jouw nachtrust.

Hoe dan ook, hartelijk dank voor de kritische blik, wij gaan dit zeker oppakken met het Management team.

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Mr. Hylkema
stellen
12 October 2018
8
Goed
Prima hotel. Kamer goed al was vloerbedekking tikkeltje vlekkerig, maar bed was geweldig. Service prima en lekkere Nespresso op de kamer.
Opmerking van de manager:
Beste Mr. Hylkema,

Allereerst hartelijk dank voor de genomen tijd en moeite voor het schrijven van deze recensie. Wat fijn om te horen dat je een goed verblijf hebt gehad bij ons! Ook prettig dat je zo fijn hebt geslapen in ons comfortabele bed en dat je hebt kunnen genieten van de lekkere Nespresso! Daarnaast, bedankt voor de kritische blik, het is natuurlijk niet de bedoeling dat er vlekken in het tapijt zitten. Wij zullen dit daarom ook gelijk doorgeven aan de Housekeeping en het Management.
Wij hopen je zeker opnieuw te mogen verwelkomen in de toekomst!

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer van Hees
stellen
12 October 2018
6
Gemiddeld
Netheid kamer had beter gekunnen. Vlekken in gordijnen. Brandplekken ombouw bed. Badkamer niet volledig schoon. Personeel was verder top.
Opmerking van de manager:
Beste heer van Hees,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze recensie. Wat vervelend om te horen dat de hotelkamer niet helemaal schoon was, dit is zeker niet zoals het hoort! Wij hebben dan ook direct contact opgenomen met de Housekeeping. Daarnaast zullen wij ook zeker de gordijnen en de ombouw van de bedden controleren in de hotelkamer, dit is natuurlijk ook niet de bedoeling. Wel fijn om te horen dat het personeel jou zo vriendelijk heeft geholpen! Wij hopen dan ook dat je wél hebt kunnen genieten van je verblijf in ons hotel.

Met vriendelijke groet,
Anne Wessels,
namens team WestCord WTC Hotel Leeuwarden
Heer/mevrouw Souverijn
familie
11 October 2018
8
Goed
we waren er maar 1 nacht, en we kregen een goede indruk van het hotel
Heer/mevrouw Wagter
zakelijk
10 October 2018
8
Goed
Mooi van binnen, zakelijk van buiten. Niet geschikt voor een romantisch weekendje weg.
Mr./mrs. Burghout
stellen
10 October 2018
8
Goed
Prima en goed verzorgd hotel, wij gaan zeker terug keren.
Heer/mevrouw Aarts Kox
vrienden
10 October 2018
10
Uitstekend
komen vaker in dit hotel
Heer/mevrouw Ruiter
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
Genoten van de mooie kamer!
Heer/mevrouw van Overveld
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer Visser
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
< vorige resultaten 21 - 40 van 1134 volgende >