Visit website

WestCord Hotel Noordsee

WestCord Hotel Noordsee offers apartments as well as hotel rooms. The four person apartments each have a kitchen, balcony or patio, separate bedrooms and a cosy sitting room. The apartments and hotel rooms all offer all the conveniences you would expect of a four-star hotel.

You can make use of the heated swimming pool and wellness facilities and enjoy great food all day long in restaurant Vincenzo Grand Café. During the holidays our special Kids & Teens programme organises all sorts of activities for children. While you’re enjoying a drink on the terrace, the children enjoy one of the many outdoor activities.

During the day you can enjoy the beaches and visit the lively village of Nes with its attractive little shops. Cycling and walking routes begin at the hotel. Discover the varying landscape of Ameland! The Noordzee beach is less than a kilometre from the hotel.

View Hotel Noordsee

 

read more>
order: Date Rating

2039 reviews

Herr Lohmann
21 September 2015
10
Excellent
Heer/mevrouw Zureiqi-Koopmans
18 September 2015
8
Good
over het algemeen zeer tevreden over het hotel. Wel de volgende opmerking: Per mail had ik van tevoren een lunch aangevraagd. Men had in een reactie aangegeven dat het mogelijk was deze desgewenst zelf samen te stellen bij het ontbijt, of te bestellen. Bij het inchecken wist men dit niet en ook bleken de mogelijkheden beperkt, zodat ik een prijzige lunch moest bestellen (12,50) waarvan we de helft niet opgegeten hebben. Waar ik om vroeg waren alleen maar 4 boterhammen met hagelslag en die had ik achteraf beter gewoon tijdens het ontbijt kunnen klaarmaken..... Afijn, dat vond ik vervelend en ook jammer van het weggooien van het grootste deel van de lunch.
Remarks from manager:
Geachte mevrouw Zureiqi-Koopmans,

Allereerst hartelijk dank voor uw verblijf bij WestCord Hotel Noordsee! Fijn dat u over het algemeen zeer tevreden bent over het hotel.

Wij vinden het vervelend te lezen dat er misverstanden zijn geweest in de communicatie betreffende het lunchpakket. Onze standaard lunchpakket omvat een aantal belegde sandwiches, maar uiteraard kunnen wij hier uw wensen normaliter in aanpassen, zodat u de gewenste sandwiches hebt voor tijdens het sporten. Intern zullen wij dit nogmaals bespreken, zodat al onze collega ’s hier juist van op de hoogte zijn.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd! Graag tot een volgende keer op Ameland of wellicht tot ziens in één van onze andere WestCord Hotels!

Met gastvrije groet,

Wim van der Meer | General Manager WestCord Hotel Noordsee
Heer Tijs
family
28 May 2015
6.8
Average
Uitstekende locatie en prettige uitstraling. Appartement 518 was ruim, schoon en ideaal voor gezin. Terras, speeltuin en grasveld geven goede sfeer en zijn prettig voor gezin met kinderen. Inchecken kon pas stipt 15 uur, omdat kamer nog niet klaar was. Dat stond in de informatie, maar is voor ons gevoel net wat aan de late kant. Tot zover 4,5 sterren. De bedden waren naar onze smaak iets te zacht, waardoor de twee nachten toch niet zo comfortabel waren als gehoopt, waardoor er 1 ster af ging in onze beoordeling. De tweede dag was er niemand langs gekomen om handdoeken te vervangen of om koffie en toiletpapier aan te vullen. Misschien dat dit bij het logies arrangement niet inbegrepen is, maar dat heb ik nergens gelezen. Dat was een kleine tegenvaller omdat we ons toch hotelgast voelden en die service hadden verwacht. Zo komen we op 'voldoende' beoordeling van 3 sterren. We zouden het hotel niettemin aanbevelen aan gezinnen, met daarbij onze opmerkingen.
read more >

Hotel review

Service
Average
Price/Quality
Good
Public space
Excellent
Location
Good

Kamer beoordeling

Bed
Poor
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Poor
Comfort
Average
Heer Brunink
couples
20 April 2015
9.3
Excellent
Een erg goed hotel, perfekte ligging, nette kamers en erg vriendelijk personeel.
read more >

Hotel review

Service
Excellent
Price/Quality
Excellent
Public space
Excellent
Breakfast
Excellent
Restaurant
Excellent
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Good
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Good
Comfort
Excellent
Heer van den Bos
friends
2 April 2015
7.3
Good
Leuk hotel, fijn welkom. Dames achter de bar vergaten wel om langs te komen in de ruimte waar we veel verbleven omdat we zaten te kaarten om te vragen of we iets wilden gebruiken, moesten zelf naar de bar lopen om te vragen of we iets konden drinken. (stonden dan met elkaar te praten) Wel erg aardige mensen achter de receptie. Ook heel attent dat je gelijk op je kamer gebeld wordt om te vragen of alles naar wens is. Zullen hier zeker terug komen.
read more >

Hotel review

Service
Poor
Price/Quality
Average
Public space
Good
Breakfast
Excellent
Restaurant
Average
Location
Average

Kamer beoordeling

Bed
Good
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Excellent
Comfort
Average
Heer Slikker
couples
12 March 2015
6.8

Hotel review

Service
Good
Price/Quality
Good
Public space
Average
Breakfast
Good
Restaurant
Average
Location
Average

Kamer beoordeling

Bed
Average
Bathroom
Poor
Decoration
Average
Cleaning
Good
Comfort
Good
Mevrouw Schagen
family
2 March 2015
8.8
Excellent
read more >

Hotel review

Service
Excellent
Price/Quality
Good
Public space
Good
Breakfast
Excellent
Restaurant
Good
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Good
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Good
Comfort
Excellent
Heer Tekstra
couples
12 November 2014
8
Good
Heer/mevrouw Tillema
business
31 October 2014
7.7
Good
Ontvangst, restaurant top! Diner en ontbijt echt geweldig. Kamers goed, maar niet bijzonder. Service en bediening goed!
read more >

Hotel review

Service
Good
Price/Quality
Good
Public space
Good
Breakfast
Good
Restaurant
Excellent
Location
Good

Kamer beoordeling

Bed
Good
Bathroom
Average
Decoration
Average
Cleaning
Good
Comfort
Average
Herr Bubel
couples
28 October 2014
8

Hotel review

Service
Excellent
Price/Quality
Good
Public space
Good
Breakfast
Good
Location
Good

Kamer beoordeling

Bed
Average
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Good
Comfort
Good
Mevrouw Lindeman
family
15 September 2014
9.2
Good
Prima hotel, Super diner en een uitstekend ontbijt buffet. Het waren mooie nette kamers, alleen 2 min puntjes er was geen kluisje en minibar aanwezig op de kamer.
read more >

Hotel review

Service
Good
Price/Quality
Excellent
Public space
Excellent
Breakfast
Excellent
Restaurant
Excellent
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Excellent
Bathroom
Excellent
Decoration
Good
Cleaning
Excellent
Comfort
Average
Mevrouw van Kasteel
friends
7 July 2014
9.8
Excellent
geen gebruik gemaakt van ontbijt
read more >

Hotel review

Service
Excellent
Price/Quality
Excellent
Public space
Excellent
Restaurant
Excellent
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Excellent
Bathroom
Excellent
Decoration
Good
Cleaning
Excellent
Comfort
Excellent
Mevrouw Jansen
couples
1 July 2014
8
Good
Bij de receptie stond een medewerkster die er vrijdagavond, zaterdagavond en zondagochtend bij de ontbijtontvangst aanwezig was. Zij springt er in onze ogen uit op gebied van service, vriendelijkheid en betrokkenheid richting de gasten. Een hoteleigenaar mag er trots op zijn deze medewerkster in het team te hebben. Wij kwamen er later achter dat ze \'slechts\' stagiaire is. Des te meer de complimenten richting deze dame(Hilde?).
read more >

Hotel review

Service
Excellent
Price/Quality
Good
Public space
Average
Breakfast
Good
Restaurant
Poor
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Excellent
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Good
Comfort
Good
Heer Verbeek
alone
3 June 2014
8.8
Excellent
read more >

Hotel review

Service
Excellent
Price/Quality
Excellent
Public space
Good
Breakfast
Good
Restaurant
Average
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Average
Bathroom
Good
Decoration
Excellent
Cleaning
Excellent
Comfort
Excellent
Heer/mevrouw Steenbergen
couples
5 May 2014
8.8
Good
Leuke ontvangst, fles wijn op kamer i.v.m. onze trouwdag wat we erg gewaardeerd hebben. Kortingsboekje niet gekregen, er naar gevraagd bij vertrek en alsnog gekregen. Eerste avond in het hotel gedineerd, prima diner en erg lekker, maar porties mogen van mij iets groter zijn. Douchen is voor oudere mensen lastig want je moet in het bad staan. (moeilijk in en uitstappen)
read more >

Hotel review

Service
Excellent
Price/Quality
Good
Public space
Excellent
Breakfast
Excellent
Restaurant
Good
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Excellent
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Good
Comfort
Good
Mevrouw Boschman
family
30 April 2014
6
Average
nette en schone kamer,genoeg ruimte om te ontbijten op de kamer want onbijt 14,50euro p.p.is wel erg duur! De slaapkamers zijn niet groot en het stapelbed is voor de oudere jongere krapjes! Goede service en vriendelijk personeel!
Heer Broer
couples
22 April 2014
8.3

Hotel review

Service
Good
Price/Quality
Good
Public space
Good
Breakfast
Excellent
Restaurant
Good
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Good
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Good
Comfort
Good
Mr. Godon
couples
2 April 2014
8
Good
Heer Eskenazi
couples
8 March 2014
7.2
Average
We were glad of our stay in the Westcord Hotel Noordzee.We appreciated every step in it;the staff was serviable and listening to our demand.
read more >

Hotel review

Service
Average
Price/Quality
Good
Public space
Good
Breakfast
Excellent
Restaurant
Average
Location
Good

Kamer beoordeling

Bed
Average
Bathroom
Good
Decoration
Good
Cleaning
Average
Comfort
Average
Mr./mrs. Joos
couples
6 January 2014
9.7
Excellent
Correct English: travel / your review. Your hotel satisfied us in all aspects. The staff was very friendly and helpful with giving ideas of things to do and places to go. The breakfast buffet was amazing. Dinners were also very well prepared and appetizing in appearance. Special thanks to Ronnie the waiter there and your chef de service. Both are very hard workers. My one wish would be to have at least one special menu a day as a bit of change. We thought the wild menu would change but it didn\\\'t.
read more >

Hotel review

Service
Good
Price/Quality
Excellent
Public space
Excellent
Breakfast
Excellent
Restaurant
Excellent
Location
Excellent

Kamer beoordeling

Bed
Excellent
Bathroom
Excellent
Decoration
Excellent
Cleaning
Good
Comfort
Excellent
results 1 - 20 from 2039 next >