Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip ooit gebouwd in Nederland. Voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, nu permanent in de Rotterdamse haven en als 15de parel toegevoegd aan WestCord Hotels.

Met 254 hotelkamers is het hotel een van de grootste van Rotterdam. De hotelkamers hebben de luxe van nu en het cruisegevoel van vroeger. Compleet in jaren 50 sfeer kun je hier genieten van de weelde van weleer in een hedendaags jasje. Uiteraard zijn er kamers voor het hele gezin, maar ook voor een romantisch weekendje weg voor twee.

De twee restaurants aan boord hebben beiden hun eigen stijl. In het Lido wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en kun je de hele dag terecht voor koffie/thee, lunch en diner. Dineren in stijl kan in de Club Room, ook wel de huiskamer van het schip genoemd.

Vanaf het grote terras op het achterdek kun je genieten van de skyline van Rotterdam. Geniet van een cocktail in de bar of ontdek het schip met een tour en laat je meeslepen door de verhalen van de vrijwilligers, veelal oud opvarenden.

Uitgebreid vergaderen kan in een van de vele zalen aan boord. Een inspirerende omgeving maakt van je zakelijke arrangement een unieke beleving. Niet alleen voor de grote groepen kun je aan boord terecht, ook zijn er voorzieningen voor de individuele zakelijke reiziger. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis internet.

Het ss Rotterdam, the start of new memories!

Bekijk het ss Rotterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

3142 beoordelingen

Heer/mevrouw Resokario
familie
7 November 2018
10
Uitstekend
Heer Moerman
stellen
5 November 2018
10
Uitstekend
Alles dik in orde!! Hebben genoten van onze overnachting in Rotterdam! Het hotel is zeker een aanrader, heel vriendelijk personeel. Propere en ruime kamer! 'S avonds hebben we in de Lido gegeten, is ook een lekkere aanrader. We deden ook een rondleiding waar we ook de machinekamers bezochten. Heel interessant en amusante gids!
Heer/mevrouw ten Hoeve
stellen
5 November 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Miner
stellen
31 October 2018
8
Goed
Heer van Dam
familie
31 October 2018
8
Goed
Heer Meijer
familie
31 October 2018
10
Uitstekend
goed,leuk,verrassend hotel. vriendelijke medewrkers. mooie rondleiding met gemotiveerde vrijwilligers.
Heer/mevrouw Witjes
vrienden
31 October 2018
8
Goed
Hotelaccomodatie prima. Captains Bar is fijn als je geen dorst hebt. Bediening is dramatisch, meer dan 20 minuten wachten na bestelling. Dit nadat er ook al 20 minuten is gewacht voordat bestelling werd opgenomen.
Heer/mevrouw van der Voort
familie
31 October 2018
8
Goed
Heer van Dijk
stellen
31 October 2018
10
Uitstekend
Topvertier, je hoeft de boot niet af!
Heer/mevrouw Rhebergen Swierts
stellen
31 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Helden
stellen
31 October 2018
10
Uitstekend
We hebben genoten! Heerlijk gegeten en heerlijk geslapen!
Heer Sternberg
vrienden
31 October 2018
8
Goed
was een heel leuk weekend en de service was uitstekend. Zowel receptie, alsook in de bars en restaurants. Daarnaast is de Escape Room een absolute aanrader.
Heer Oostendorp
stellen
31 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Kasteleijn
familie
31 October 2018
10
Uitstekend
Alles prima voor elkaar. vriendelijk behulpzaam personeel, heerlijk ontbijt, goed eten , slaap- en badkamer goed verzorgd en gezellige sfeer
Heer Cogen
vrienden
31 October 2018
8
Goed
Een verademing op het water! SS Rotterdam is een must voor liefhebbers van de sixties. Het schip is met vakmanschap en oog voor details terug in de oorspronkelijke staat gebracht. Niet alleen qua inrichting maar ook op technisch vlak was dit schip op zijn tijd vooruit. Dit was ons derde verblijf op SS Rotterdam en het zal (hopelijk) niet het laatste geweest zijn.
Heer/mevrouw Driever
stellen
31 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Shewdoelare
familie
29 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Meijler
stellen
29 October 2018
10
Uitstekend
Erg leuke historische ervaring op een stukje trots van Rotterdam. Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel.
Heer/mevrouw Brugmans
stellen
29 October 2018
10
Uitstekend
Mooie ruime hutten!
Heer/mevrouw Geusebroek
stellen
29 October 2018
8
Goed
Goed, groot en bijzonder hotel. Erg leuk om te overnachten. Minpunt is dat je niet op elk dek mag komen als hotelgast & de cocktailbar afgehuurd kan zijn.
resultaten 1 - 20 van 3142 volgende >