Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip ooit gebouwd in Nederland. Voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, nu permanent in de Rotterdamse haven en als 15de parel toegevoegd aan WestCord Hotels.

Met 254 hotelkamers is het hotel een van de grootste van Rotterdam. De hotelkamers hebben de luxe van nu en het cruisegevoel van vroeger. Compleet in jaren 50 sfeer kun je hier genieten van de weelde van weleer in een hedendaags jasje. Uiteraard zijn er kamers voor het hele gezin, maar ook voor een romantisch weekendje weg voor twee.

De twee restaurants aan boord hebben beiden hun eigen stijl. In het Lido wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en kun je de hele dag terecht voor koffie/thee, lunch en diner. Dineren in stijl kan in de Club Room, ook wel de huiskamer van het schip genoemd.

Vanaf het grote terras op het achterdek kun je genieten van de skyline van Rotterdam. Geniet van een cocktail in de bar of ontdek het schip met een tour en laat je meeslepen door de verhalen van de vrijwilligers, veelal oud opvarenden.

Uitgebreid vergaderen kan in een van de vele zalen aan boord. Een inspirerende omgeving maakt van je zakelijke arrangement een unieke beleving. Niet alleen voor de grote groepen kun je aan boord terecht, ook zijn er voorzieningen voor de individuele zakelijke reiziger. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis internet.

Het ss Rotterdam, the start of new memories!

Bekijk het ss Rotterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

3063 beoordelingen

Heer/mevrouw Oskam
family
14 May 2018
8
Goed
Bijzondere ervaring om op het schip te overnachten. Kamer wel erg gehorig.En jammer dat rest van schip alleen toegankelijk is dmv rondleiding waarvoor je extra moet betalen. Vind persoonlijk dat wanneer je overnacht dit erbij zou moeten zitten.
Heer Helmich
couples
14 May 2018
6
Gemiddeld
Originele locatie. In de zon geen rustige plek te vinden zonder kinderen helaas dat vinden we echt storend. Prima ontbijt diner voldoende.
Heer Warbout
friends
11 May 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Korver
family
11 May 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Meijer
family
11 May 2018
8
Goed
Heer Voort
couples
11 May 2018
10
Uitstekend
Een geweldige belevenis om op zo'n schip met zoveel historie te overnachten te zijn. Het bezoek aan de machinekamer e.d. heeft een grote indruk gemaakt bij mij.
Heer/mevrouw Aelmans
couples
11 May 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Hoogstadt Latorre
friends
9 May 2018
10
Uitstekend
De SS Rotterdam was de start van het suprisefeestje van mijn man. Een borrel en een hapje en natuurlijk een overnachting. Alle medewerking om iets leuks te organiseren, goed verzorgd, vriendelijk personeel en een fantastische kamer. Kortom een aanrader en dat op 10 minuutjes van ons huis vandaan.
Heer Esselman
couples
8 May 2018
8
Goed
Alles was goed geregeld en voor elkaar. Klein puntje van aandacht is de douche, voor ins hebben er waarschijnlijk Chinesen in gezeten aan alle zwarte haren op de muur te zien. Ook zijn de kit naden aan vervanging toe op de aansluiting vloer muur. Zwarte schimmel in de voegen. Geeft signaal af van bah! Verder super vriendelijk personeel.
Heer van den Krommenacker
family
8 May 2018
10
Uitstekend
Een aanrader om gezellig en goed een paar dagen door te brengen. Vriendelijk personeel en de oudere medewerkers bij ontvangst en op het schip om uitleg te geven zijn een waardevolle toevoeging.
Heer/mevrouw van den Biggelaar
couples
8 May 2018
8
Goed
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. We hadden een hele mooie kamer die goed was aangepast voor mindervaliden. Alleen het matras was erg zacht dat maakt het voor iemand die rolstoel gebonden is erg moeilijk om zelfstandig van rolstoel naar bed te bewegen. Je zakt er erg diep in weg
Heer Heutink
couples
7 May 2018
8
Goed
Vooral de rondleiding was fantastisch
Heer Verhagen
couples
7 May 2018
10
Uitstekend
Wat een geweldig leuke ervaring, we hebben genoten! kregen een upgrade gratis omdat de oorspronkelijke kamer per ongeluk nog niet was schoongemaakt. Erg prettig opgelost door een aardige receptioniste. Echt een aanrader en ook een leuk cadeau om aan iemand te geven. Rondleiding door de machinekamer was erg interessant.
Heer/mevrouw Aipassa
family
7 May 2018
10
Uitstekend
Helemaal top, geweldige ontvangst, prachtige locatie, heerlijk eten, volop genieten.
Heer/mevrouw de Boer
couples
7 May 2018
8
Goed
Heer Creusen
couples
7 May 2018
8
Goed
Heer Toonen
friends
7 May 2018
8
Goed
Heer Moonen
family
7 May 2018
8
Goed
Heer/mevrouw van Es
couples
7 May 2018
10
Uitstekend
Heel erg vriendelijk personeel, we kregen een gratis upgrade van de kamer. Omdat de geboekte kamer er niet meer was. De kamers waren schoon en we mochten gratis gebruik maken van de minibar, verder waren we verbaast over de hoeveelheid ruimte die deze kamer had.
Heer/mevrouw Kok
family
7 May 2018
10
Uitstekend
Echt een hele belevenis met 2 kinderen van 9 en 11 jaar oud. aankomst op de boot, mooie kamer, prachtige ruimtes en mooie dek om te bekijken. Met de watertaxi vanaf de boot ergens heen in de stad. Allemaal erg gaaf.
resultaten 1 - 20 van 3063 volgende >