Make reservation? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip ooit gebouwd in Nederland. Voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, nu permanent in de Rotterdamse haven en als 15de parel toegevoegd aan WestCord Hotels.

Met 254 hotelkamers is het hotel een van de grootste van Rotterdam. De hotelkamers hebben de luxe van nu en het cruisegevoel van vroeger. Compleet in jaren 50 sfeer kun je hier genieten van de weelde van weleer in een hedendaags jasje. Uiteraard zijn er kamers voor het hele gezin, maar ook voor een romantisch weekendje weg voor twee.

De twee restaurants aan boord hebben beiden hun eigen stijl. In het Lido wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en kun je de hele dag terecht voor koffie/thee, lunch en diner. Dineren in stijl kan in de Club Room, ook wel de huiskamer van het schip genoemd.

Vanaf het grote terras op het achterdek kun je genieten van de skyline van Rotterdam. Geniet van een cocktail in de bar of ontdek het schip met een tour en laat je meeslepen door de verhalen van de vrijwilligers, veelal oud opvarenden.

Uitgebreid vergaderen kan in een van de vele zalen aan boord. Een inspirerende omgeving maakt van je zakelijke arrangement een unieke beleving. Niet alleen voor de grote groepen kun je aan boord terecht, ook zijn er voorzieningen voor de individuele zakelijke reiziger. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis internet.

Het ss Rotterdam, the start of new memories!

Bekijk het ss Rotterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

2774 beoordelingen

Heer Hamerpagt
family
8 September 2017
8
Goed
Heer van der Weide
couples
8 September 2017
8
Goed
Heer Bosch-Nauta
friends
8 September 2017
8
Goed
Heel erg goed. Uitstekend ontbijt. Vriendelijke bediening. 1 klein minpuntje. Dat je buiten op het Lido dek aan een tafeltje moet zitten voor een drankje te bestellen. Ik snap het wel, zodat ze de nummers kunnen bijhouden die besteld hebben. Maar ik zou dan terugkeek gelijk gaan afrekenen of bij logeren op het kamernummer.
Heer/mevrouw Kleinleugenmors
couples
6 September 2017
10
Uitstekend
Zo leuk om een keertje het cruise-gevoel te ervaren!
Heer Hellwich
couples
6 September 2017
8
Goed
De Rotterdam is een prima hotel met als grootste pluspunt uiteraard het feit dat je op een unieke lokatie kunt verblijven. Waar ter wereld kun je op een, grotendeels, origineel jaren '50 cruiseschip overnachten, een echt unieke ervaring. Jammer alleen dat je als hotelgast niet, als package deal, de rondleiding krijgt aangeboden. Wel kun je een hierop een korting krijgen, dit is ons alleen niet verteld bij het inchecken, wellicht een punt van aandacht.
Opmerking van de manager:
Geachte heer Hellwich,

Hartelijk dank voor uw bericht naar aanleiding van uw bezoek aan het ss Rotterdam.
Wat fijn te mogen vernemen dat u ons schip als een prima hotel beschouwd! De rondleidingen aan boord zijn inderdaad tegen een gereduceerd tarief voor onze hotelgasten te boeken. Het spijt mij te moeten vernemen dat wij deze informatie niet aan u hebben kunnen overhandigen.

Desondanks bieden wij verschillende hotelarrangementen aan waarbij de rondleiding aan boord een onderdeel van dit arrangement is.
Het Seizoensarrangement is het gehele jaar boekbaar en bevat, naast de overnachting en de rondleiding, ook een driegangendiner in een van onze restaurants!
Natuurlijk hoop ik u spoedig voor een nieuw bezoek te mogen verwelkomen. Graag tot ziens!

Met hartelijke groet,

Jeroen Trouw | Front Office Manager ss Rotterdam
Heer Schram
couples
4 September 2017
10
Uitstekend
Een vriendelijke ontvangst. Fijne kamer en een heerlijk verrassingsmenu in de clubroom. Het was weer fantastisch. We komen zeker nog een keer.
Heer/mevrouw van Bergen
friends
4 September 2017
10
Uitstekend
Voor iedereen aanbevolen
Heer Roos
couples
4 September 2017
10
Uitstekend
Geweldige dagen gehad. Prachtig schip. Rondleiding gedaan inclusief machinekamer. De gidsen waren vreselijk enthousiast, de rondleiding was daardoor nog mooier. Gaan beslist nog meerdere keren naar de ss Rotterdam
Heer van Veen
couples
4 September 2017
8
Goed
Jammer dat er voor de hotelgasten geen relax zitje is voor een boekje lezen of kaartje leggen. Je moet dan gebruik maken van het Lido restaurant. Overigens zijn de ruimtes er wel op het UP deck maar die zijn niet toegankelijk voor hotelgasten.
Heer/mevrouw Kip
couples
4 September 2017
6
Gemiddeld
Goed
Heer/mevrouw van Dulmen
couples
4 September 2017
8
Goed
Unieke hotelboot op mooi locatie
Heer/mevrouw Elbers-Muller
couples
4 September 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Boer
couples
4 September 2017
6
Gemiddeld
Heer Heezen
couples
4 September 2017
8
Goed
Heer Lokker
family
1 September 2017
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Wisse
family
1 September 2017
8
Goed
Heer Gunsing
couples
1 September 2017
8
Goed
Wij zijn al jaren verliefd op de ss Rotterdam en komen er elk jaar. Een romantische en authentieke plek. Je waant je in de hoogtijdagen van de Holland - Amerika lijn. Het schip maar ook de omgeving zijn uniek.
Heer/mevrouw Bansal
couples
15 August 2017
6
Gemiddeld
Nice ship hotel, but the initial few hours were messy. - We booked a standard room, the description does not say that there are no windows in standard rooms, if you ever stay here, please go for Superior rooms, it is difficult to breathe in the standard rooms. And on top of it, there is no mention of 15 euro parking fee per day. - Helpful staff, lovely ship, good view from the Lido terrace and nice live music
Opmerking van de manager:
Dear Ms. Bansal,

I am happy to read that, despite of the few inconveniences, you still had a nice stay at the ss Rotterdam. We have contacted Booking.com before, because we wanted it to be more clear that the standard rooms do not have windows. Unfortunately, Booking.com told us that they do not want to change the content as they think it is distinct enough that if you click on the room type you can read that it is an inside cabin. Furthermore, the photos of the room also show that they do not have windows. Of course, when we have availability, we can always upgrade rooms to a superior room for €15,- per room per day.

The parking costs are mentioned at the ‘Facilities’ tab at Booking.com.

Hoping to have provided you with sufficient information and of course we hope you choose to stay at the ss Rotterdam again in the future.

Kind regards,

Thomas Verdiesen | Revenue Manager ss Rotterdam
Heer Kremer
family
14 August 2017
10
Uitstekend
Enthousiaste ontvangst, goede tips gekregen mbt uitstapjes en de rondleiding die gegeven werden door voormalig personeelsleden waren erg inspirerend!
Heer Slock
business
10 August 2017
4
Matig
Coctailglas van de eerste avond stond er na 3 dagen nog Schoonmaak pover en de laatste dag zelfs geen bedopmaak en verse handdoeken,de uitleg daarvoor was dat we pas de kamer om 10u30 hebben verlaten Aan de balie geen interesse voor deze mededeling
resultaten 1 - 20 van 2774 volgende >