Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip ooit gebouwd in Nederland. Voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, nu permanent in de Rotterdamse haven en als 15de parel toegevoegd aan WestCord Hotels.

Met 254 hotelkamers is het hotel een van de grootste van Rotterdam. De hotelkamers hebben de luxe van nu en het cruisegevoel van vroeger. Compleet in jaren 50 sfeer kun je hier genieten van de weelde van weleer in een hedendaags jasje. Uiteraard zijn er kamers voor het hele gezin, maar ook voor een romantisch weekendje weg voor twee.

De twee restaurants aan boord hebben beiden hun eigen stijl. In het Lido wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en kun je de hele dag terecht voor koffie/thee, lunch en diner. Dineren in stijl kan in de Club Room, ook wel de huiskamer van het schip genoemd.

Vanaf het grote terras op het achterdek kun je genieten van de skyline van Rotterdam. Geniet van een cocktail in de bar of ontdek het schip met een tour en laat je meeslepen door de verhalen van de vrijwilligers, veelal oud opvarenden.

Uitgebreid vergaderen kan in een van de vele zalen aan boord. Een inspirerende omgeving maakt van je zakelijke arrangement een unieke beleving. Niet alleen voor de grote groepen kun je aan boord terecht, ook zijn er voorzieningen voor de individuele zakelijke reiziger. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis internet.

Het ss Rotterdam, the start of new memories!

Bekijk het ss Rotterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

3094 beoordelingen

Heer van Rekum
stellen
17 September 2018
10
Uitstekend
Heer Vandenheede
familie
13 September 2018
8
Goed
Lekker ontbijt Mooie kamers Culinair arrangement : een aanrader Tof met boottaxi naar de stad vanaf de biot
Heer Pool
vrienden
13 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Oude Steenhof
stellen
12 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Pijnenburg
familie
12 September 2018
10
Uitstekend
SS Rotterdam, een fantastische belevenis voor oud en jong!
Heer/mevrouw Mulder
familie
12 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw van Otterloo
stellen
12 September 2018
10
Uitstekend
Geweldig verblijf gehad tijdens de wereldhavendagen! Personeel is vriendelijk, de vrijwilligers konden alleen wel wat vriendelijker zeggen dat we niet die trap op mochten, wij voelde ons een beetje aangevallen.. maar ze nemen hun taak wel serieus, dat is dan wel weer goed. De bedden waren perfect, badkamer was precies goed, alleen we hadden geen fohn. Zeker een aanrader!
Heer Rodenburg
stellen
12 September 2018
8
Goed
Prachtige plek om te overnachten, warm welkom en prima kamers
Heer Huijsmans
stellen
12 September 2018
10
Uitstekend
Heer Meijerink
vrienden
11 September 2018
8
Goed
Mr. Pusch
stellen
5 September 2018
10
Uitstekend
Uitzonderlijk hotel. Het personeel is zeer vriendelijk en attent! Het Ambiente laat u herinneren aan de 50s, 60s - de muziek on de schip benadrukt de angenaame atmosfeer.
Heer/mevrouw Janssen
familie
5 September 2018
8
Goed
Super verblijf, lekker eten, leuke rondleiding.
Heer van Otten
vrienden
3 September 2018
8
Goed
super vriendelijk personeel en behulpzaam lekker genoten ook het eten was super
Heer Starmans
stellen
3 September 2018
10
Uitstekend
Leuk verblijf, geen klachten
Heer/mevrouw Heuvingh
stellen
3 September 2018
8
Goed
Een erg prettig verblijf. Soms wat moeite met het vinden van onze kamer;) het is een groot schip! Ontbijt was heerlijk. Prima bed, douche. Leuke inrichting.
Heer/mevrouw Schaddelee
stellen
3 September 2018
8
Goed
Heerlijk genoten her dinner was super. Het onbijt zeer uitgebreid. Maar vooral het personeel is vriendelijk behulpzaam vrolijk. Dat krijgt van mij een dikke tien.
Heer Kalsbeek
stellen
3 September 2018
10
Uitstekend
Heer Schloesser
familie
3 September 2018
8
Goed
Jammer dat je niet overal op het schip kunt lopen. We kwamen via watertaxi aan, je hebt dan niet echt het idee dat je op een boot zit, pas toen we via de hoofduitgang het schip verlieten kreeg je in de gaten hoe groot het schip eigenlijk wel niet is. Super personeel, mooie \\\"kamers\\\" zeker een aanrader!
Heer Schellevis
stellen
3 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Ensing
stellen
3 September 2018
10
Uitstekend
Was een erg leuke ervaring: overnachten op een cruiseboot en aankomen met een watertaxi. Waren verder erg tevreden over de service, ontbijt en lunch.
resultaten 1 - 20 van 3094 volgende >