Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip ooit gebouwd in Nederland. Voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, nu permanent in de Rotterdamse haven en als 15de parel toegevoegd aan WestCord Hotels.

Met 254 hotelkamers is het hotel een van de grootste van Rotterdam. De hotelkamers hebben de luxe van nu en het cruisegevoel van vroeger. Compleet in jaren 50 sfeer kun je hier genieten van de weelde van weleer in een hedendaags jasje. Uiteraard zijn er kamers voor het hele gezin, maar ook voor een romantisch weekendje weg voor twee.

De twee restaurants aan boord hebben beiden hun eigen stijl. In het Lido wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en kun je de hele dag terecht voor koffie/thee, lunch en diner. Dineren in stijl kan in de Club Room, ook wel de huiskamer van het schip genoemd.

Vanaf het grote terras op het achterdek kun je genieten van de skyline van Rotterdam. Geniet van een cocktail in de bar of ontdek het schip met een tour en laat je meeslepen door de verhalen van de vrijwilligers, veelal oud opvarenden.

Uitgebreid vergaderen kan in een van de vele zalen aan boord. Een inspirerende omgeving maakt van je zakelijke arrangement een unieke beleving. Niet alleen voor de grote groepen kun je aan boord terecht, ook zijn er voorzieningen voor de individuele zakelijke reiziger. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis internet.

Het ss Rotterdam, the start of new memories!

Bekijk het ss Rotterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

3142 beoordelingen

Heer/mevrouw Resokario
familie
20 November 2018
10
Uitstekend
Heer Moerman
stellen
5 November 2018
10
Uitstekend
Alles dik in orde!! Hebben genoten van onze overnachting in Rotterdam! Het hotel is zeker een aanrader, heel vriendelijk personeel. Propere en ruime kamer! 'S avonds hebben we in de Lido gegeten, is ook een lekkere aanrader. We deden ook een rondleiding waar we ook de machinekamers bezochten. Heel interessant en amusante gids!
Heer/mevrouw ten Hoeve
stellen
5 November 2018
10
Uitstekend
Heer Meijer
familie
31 October 2018
10
Uitstekend
goed,leuk,verrassend hotel. vriendelijke medewrkers. mooie rondleiding met gemotiveerde vrijwilligers.
Heer van Dijk
stellen
31 October 2018
10
Uitstekend
Topvertier, je hoeft de boot niet af!
Heer/mevrouw Rhebergen Swierts
stellen
31 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Helden
stellen
31 October 2018
10
Uitstekend
We hebben genoten! Heerlijk gegeten en heerlijk geslapen!
Heer/mevrouw Kasteleijn
familie
31 October 2018
10
Uitstekend
Alles prima voor elkaar. vriendelijk behulpzaam personeel, heerlijk ontbijt, goed eten , slaap- en badkamer goed verzorgd en gezellige sfeer
Heer/mevrouw Driever
stellen
31 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Shewdoelare
familie
29 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Meijler
stellen
29 October 2018
10
Uitstekend
Erg leuke historische ervaring op een stukje trots van Rotterdam. Heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel.
Heer/mevrouw Brugmans
stellen
29 October 2018
10
Uitstekend
Mooie ruime hutten!
Heer/mevrouw van Wijngaarden
familie
29 October 2018
10
Uitstekend
Een geweldig leuke ervaring Zelden zagen we zoveel vriendelijk personeel. De rondleiding mooi, gidsen met veel verhalen en er was ruimte voor een persoonlijke wens. Eten in het Lido, prima, ook weer met hele vriendelijke bediening. En het uitzicht s avonds naar de lichtjes van de stad, geweldig. We komen zeker een keer terug Groet tineke
Heer Roesink
stellen
22 October 2018
10
Uitstekend
We zijn uitstekend ontvangen op de s.s.Rotterdam en hadden een prachtige ruime hut, is zeer voor herhaling vatbaar.
Heer Abma
stellen
11 October 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw van Barneveld
vrienden
10 October 2018
10
Uitstekend
Voor de tweede keer zeer tevreden over ons verblijf op de SS Rotterdam. Wij komen zeker terug
Heer/mevrouw Silveira
stellen
10 October 2018
10
Uitstekend
I had a very good time in SS Rotterdam.
Mr. Kerkman
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Mr. Hampson
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
We stayed on the SS Rotterdam as we were attending a local beer festival and the ship was the best solution. The Ship has excellent parking which is also a plus point for us. We also had our evening meal on board,which was really good,and the staff were all exceptional.
Heer/mevrouw Buitenweg
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
resultaten 1 - 20 van 3142 volgende >