Reserveren? 0900-7771117 (lokaal tarief)
Bezoek website

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is het grootste passagiersschip ooit gebouwd in Nederland. Voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, nu permanent in de Rotterdamse haven en als 15de parel toegevoegd aan WestCord Hotels.

Met 254 hotelkamers is het hotel een van de grootste van Rotterdam. De hotelkamers hebben de luxe van nu en het cruisegevoel van vroeger. Compleet in jaren 50 sfeer kun je hier genieten van de weelde van weleer in een hedendaags jasje. Uiteraard zijn er kamers voor het hele gezin, maar ook voor een romantisch weekendje weg voor twee.

De twee restaurants aan boord hebben beiden hun eigen stijl. In het Lido wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en kun je de hele dag terecht voor koffie/thee, lunch en diner. Dineren in stijl kan in de Club Room, ook wel de huiskamer van het schip genoemd.

Vanaf het grote terras op het achterdek kun je genieten van de skyline van Rotterdam. Geniet van een cocktail in de bar of ontdek het schip met een tour en laat je meeslepen door de verhalen van de vrijwilligers, veelal oud opvarenden.

Uitgebreid vergaderen kan in een van de vele zalen aan boord. Een inspirerende omgeving maakt van je zakelijke arrangement een unieke beleving. Niet alleen voor de grote groepen kun je aan boord terecht, ook zijn er voorzieningen voor de individuele zakelijke reiziger. In het gehele hotel kun je gebruik maken van gratis internet.

Het ss Rotterdam, the start of new memories!

Bekijk het ss Rotterdam

lees meer>
volgorde: Datum Beoordeling

3142 beoordelingen

Heer/mevrouw Gullentops
stellen
9 October 2018
6
Gemiddeld
na aankomst wilden we gebruik maken van shuttle dienst,ons gezegd dat deze om 12 u ging komen en we moesten plaatsnemen op bank om te wachten, om 12.30 nog steeds geen chauffeur te zien dus maar te voet naar metro gestapt:-( wastafel in badkamer moesten we stop erin laten want rook naar afvoerputje s'avonds was er ook een probleem met diner, receptie had ons geen voucher meegegeven voor reservatie diner
Heer van Brummelen
familie
9 October 2018
8
Goed
Heer/mevrouw van den Broek
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
Leuke ervaring in mooie omgeving met heel veel bezienswaardigheden in directe omgeving.
Heer Oosterhout
stellen
9 October 2018
8
Goed
Wij waren blij met onze cabin/hut; het was veel groter dan de vorige keer dat wij zijn geweest. Jammer dat de kussens te zacht waren; ik had in de kast gekeken als er een andere was maar dit was er niet. Ook was de temperatuur veel te warm op de kamer s'nachts, dus moeilijk om in slaap te vallen... Verder waren wij erg tevreden met de avond maaltijd en het ontbijt!! Ook waren wij blij met het gratis shuttel service, want vorige keer (een paar jaar geleden) hadden wij dit niet in de gaten, of was dit niet een optie?? Het was toen erg koud, regen, en een harde wind en hadden wij alles ter voet gedaan; nu gebruik gemaakt van dit shuttel service met een gezellige chauffeur (een jonge man van 31, geloof ik) Wij zijn van plan ook in de toekomst een nachtje te logeren, maar doen ook echte cruises met de Holland America Line.
Heer Walter
vrienden
9 October 2018
8
Goed
Heer van der Worp
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Prima overnachting. Aardig personeel, goede ontvangst en mooie kamer.
Heer van Ommeren
familie
9 October 2018
10
Uitstekend
Heer Segaar
stellen
9 October 2018
10
Uitstekend
Geweldige beleving in de cruiseship sfeer, alsof de trossen zo losgegooid worden. Vriendelijk personeel, zeer uitgebreid ontbijtbuffet en een ruime hut.
Heer van Rekum
stellen
17 September 2018
10
Uitstekend
Heer Vandenheede
familie
13 September 2018
8
Goed
Lekker ontbijt Mooie kamers Culinair arrangement : een aanrader Tof met boottaxi naar de stad vanaf de biot
Heer Pool
vrienden
13 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw Oude Steenhof
stellen
12 September 2018
10
Uitstekend
Heer/mevrouw Pijnenburg
familie
12 September 2018
10
Uitstekend
SS Rotterdam, een fantastische belevenis voor oud en jong!
Heer/mevrouw Mulder
familie
12 September 2018
8
Goed
Heer/mevrouw van Otterloo
stellen
12 September 2018
10
Uitstekend
Geweldig verblijf gehad tijdens de wereldhavendagen! Personeel is vriendelijk, de vrijwilligers konden alleen wel wat vriendelijker zeggen dat we niet die trap op mochten, wij voelde ons een beetje aangevallen.. maar ze nemen hun taak wel serieus, dat is dan wel weer goed. De bedden waren perfect, badkamer was precies goed, alleen we hadden geen fohn. Zeker een aanrader!
Heer Rodenburg
stellen
12 September 2018
8
Goed
Prachtige plek om te overnachten, warm welkom en prima kamers
Heer Huijsmans
stellen
12 September 2018
10
Uitstekend
Heer Meijerink
vrienden
11 September 2018
8
Goed
Mr. Pusch
stellen
5 September 2018
10
Uitstekend
Uitzonderlijk hotel. Het personeel is zeer vriendelijk en attent! Het Ambiente laat u herinneren aan de 50s, 60s - de muziek on de schip benadrukt de angenaame atmosfeer.
Heer/mevrouw Janssen
familie
5 September 2018
8
Goed
Super verblijf, lekker eten, leuke rondleiding.
< vorige resultaten 41 - 60 van 3142 volgende >